Sådan at male et skab

Med alle de misbrug et skab tager fra folk åbner og lukker det ofte, kan disse nyttige lagerbeholdere til tøj begynde at se slidt ned og grim. Oftest mennesker forsømmer disse hjem møbler, blot fordi de er som regel mere funktionelle for praktiske anvendelser end æstetik. Imidlertid kan en slidt ned og slået skab virkelig dæmpe den samlede atmosfære og udseendet af en plads, da det er naturligvis en stor del af det. Problemet ved hånden er, at male et skab kan være en opgave på grund af den begrænsede plads til at arbejde din magi på ikke at nævne den vanskelige opgave at vælge de farver, der vil gøre det muligt skabet at skinne som ny og opretholde et varigt udseende mod misbrug, at det tager dagligt. I virkeligheden kan male et skab være let og sjovt, hvis du har de rigtige værktøjer og information ved hånden.

Fjern dørene. Det første skridt i malerarbejde din døre er at fjerne dem fra hængslerne. Maleri dørene særskilt, vil være nemmere end at male dem, mens vedlagt. Frigør alle håndtagene for at beskytte dem fra malingen.

Rense og reparere dørene. Når du har dørene fjernet, tørre dem ned med en klud for at fjerne støv og snavs. Brug en fugtig klud til at sikre, at støvet vil holde og snavs eller snavs kan fjernes nemt. Hvis der er skader, udfylde eventuelle huller eller huller med spackle. Sørg for at sand ned nogen bump eller ujævne patches så godt. Husk, overfladen skal være endnu, hvis du vil malingen til at have en fejlfri effekt.

Påfør primer. Så snart du er færdig med rengøring og reparation, anvende primer for at sikre, at støv og snavs efterladt ikke vil gribe ind i maling absorption senere. Påfør mindst 1 lag primer. Dette vil være din maling base. Lad primeren tørre helt, før du fortsætter med malingen.

Mal dørene. Vælg en maling farve, der giver glans og vil gøre toiletter vises nye og fejlfri, selv om det bliver markeret. Vælg ikke en flad farvet maling. Hvis du går til en lys farve, vælge mindst en satin eller æggeskal glans. Hvis du er mere tilbøjelige til mørkere farver, skal du vælge brun eller mørkeblå. Men den bedste løsning er en maling farve, der er lys reflekterende da disse kan dække eventuelle pletter. Brug pensler til at male døren kanter. Brug en malerrulle til den flade side af døren. Påfør maling i mindst 2 lag. Lad et lag tørre, før du anvender den næste. Brug samme farve eller nuance af farve til trim så godt. For mere effektivitet, male trim, mens du venter på malingen på dørene for at tørre.

Mal det indvendige af skabet. Ligesom dørene, rene og reparere skab interiør på samme måde. Hvis du har skuffer inde i skabet, tage dem ud og arbejde på dem hver for sig. Påfør primer samt. Vælg den relevante farve relevante for din overordnede tema. Du kan vælge en lav glans, da kabelskabe dørene er lukket det meste af tiden. Brug en børste og en rulle til maling samt. Vil være behov for mindst 2 lag maling.

Når du har gennemført maleprocessen for hele skabet, saml dørhåndtag og hængsler og sæt dørene. Så snart alt er tilbage i orden, sole sig i succes i dit job, siden du nu har en helt ny leder skab.