Sådan at male et Metal arkiv

De fleste mennesker har en metal arkivskab liggende rundt i huset lagring af stadigt vigtige filer. Disse kabinetter, selv om meget holdbare og brandhæmmende, kan nedbrydes og blive forsømt gennem årene. Det værste ved det er, at folk vil forsømme at opretholde den til en passende tilstand, og det kan føre til rust og forfald. Når den tid kommer, vil de fleste mennesker vælger at købe en ny tro, at det er for meget af en smerte at rehabilitere det. I virkeligheden kan man lave en metal arkivskab ser frisk og nyt ved at male og rust proofing det. Det er ikke en hård opgave, og kan spare dig besværet med at købe en ny, og affald væk mere mønt.

Forbered materialerne. Til denne maling job, skal du besøge din lokale hardware levering butik og få de nødvendige materialer. Du skal få et par spraydåser af metal primer, et par dåser af metallisk spraymaling, en dåse rust primer, en rulle painterâ € ™ s bånd, og en dråbe klud.

Forbered arbejdsområdet. Vælg et område, hvor du kan flytte arkivskab til, der er godt ventileret. En garage eller baggård ville være et godt sted for dette. Fjern alt indhold inde i arkivskab og placere dem på et sted væk fra arbejdsområdet. Placer en dråbe klud på gulvet og placer arkivskab på toppen af ​​det. Dette vil beskytte dit gulv fra maling.

Rens og reparere arkivskab. Når filen kabinet er i den tildelte arbejdsområde, fjerne alle skufferne. Få en fugtig klud og begynder at tørre kabinettet og skuffer. Skrub off enhver snavs eller limrester, der har smækket på i årenes løb. Skabene skal have tiltrukket en masse støv i årenes løb, fjern dem med en klud eller støvekost. Dæk de dele af arkivskab, der vil blive udelukket fra maling job med painterâ € ™ s tape. Hvis der er dele af det arkivskab, der er blevet beskadiget på grund af rust, gælder rust primer på det. Dette skulle løse dit rust problem.

Spray metal primer. Til fremstilling af skabe og skuffer for maling job, anvende en base primer til korrekt optagelse af malingen. Start sprøjtning primer hele kabinettet og skuffer. Et tyndt lag vil gøre. Hvis du ikke kan finde en metal primer spray på dåse, kan du bruge en pensel til at anvende primer i stedet. Lad primeren tørre i ca. 2 timer.

Spray maling. Når primeren er tilstrækkeligt tørret, spray på første lag maling. Med spraymaling, vil du kun brug for én frakke dog. Nogle gange vil du ønsker et andet lag for en bedre finish. Det er vigtigt at bruge spraymaling, der har rustbeskyttelse kvaliteter. Lad malingen tørre i 1 til 2 dage.

Når malingen helt tørrer, genindsætte skufferne. Med den nye maling job og rust reparation vedligeholdelse, vil din metal arkivskab ser frisk og nyt. Den bør forlænge holdbarheden af ​​denne hardware.