Sådan at male en T-shirt

Hvis du har en almindelig farvet skjorte uden nogen som helst design og ønsker at jazz det op med en trendy design på forsiden eller bagsiden, så kan du nemt gøre det ved at male det rigtigt på. Dette vil gøre en tilsyneladende almindelig skjorte i en fabelagtig designer skjorte. Denne nye skjorte kan være en personlig shirt til dig at bære, eller du kan udvikle det til at sælge kommercielt. Det bedste ved at male en skjorte er, at du kan male et design, du ønsker. Hvis dit design er unikt, vil flere mennesker sætter pris på det, og der kan du have en ny potentiel forretning eller en awesome gave til en ven.

Afslut designet. Før du kan slå en simpel t-shirt i en hip og moderigtigt top, bliver du nødt til at bestemme det design, du ønsker på skjorten. Få et stykke papir og farvede markører og skitsere designet. Det kan være et billede eller et bogstaver af en slags. Når du har det design, du ønsker på papir, få noget feedback fra dine venner. Liste ned de farver, du får brug for maling job.

Genskab dit design for en stencil. De fleste T-shirt designere bruger en stencil for maling job. Denne måde, de standardisere kunst på hver og T-shirt, de gør. I dit tilfælde, kan du bare få en pap og genskabe designet ved at skære rundt på brættet på grundlag af de figurer, du bliver nødt til at farve i. Hvis du bruger laver en bogstaver design, så bare skære bogstaverne på pap. Du skal bruge denne sidste stencil design til at overføre det på skjorten.

Forbered skjorte. Vask skjorte og tør den. En ren og tør skjorte er nødvendig for en T-shirt maling job. Sæt pap i skjorten. Dette vil gøre din skjorte ligge fladt og forhindre malingen passerer gennem stoffet på den anden side. Sørg for at trække ærmerne rundt og tape det med malertape. Du kan bruge klip og stifter samt. Husk at gøre det område, hvor du planlægger at male motivet på flad og uden rynker. Når den er flad og klar, placeres stencil på den flade område af skjorte og tape det der med painterâ € ™ s tape langs kanterne af pap stencil.

Mal t-shirt. Brug stof maling og bland det så detaljeret på de instruktioner, den kom med. Dyp svampen i malingen. Dup den på en avis for at mindske glop. Med skjorten og stencil stabil, anvende svampen på stencil efter dit design. Sørg for, at malingen er jævnt spredt ud. Påfør et andet lag, hvis du føler, at finishen er ikke nok. Når du er færdig, skal du fjerne stencil og lad malingen tørre i ca. 24 timer.

Efter 24 timer, tage et kig på skjorten for at se det design, du gjorde. Du kan nu bære det og vise den til dine venner. Hvis du planlægger at give dette som en gave, som anbringes i en kasse og pak det op. Uanset hvad, har du med succes vendt en almindelig, gammel t-shirt til en unik og hip én.