Sådan at male en læk på et loft

Nogle gange er der små problemer, der opstår i dit hjem, som du med held kan ignorere uden meget af et problem. Men der er også visse tilfælde, hvor problemet bliver så grelt indlysende, at du vil føle, at du ikke har noget andet valg end at beskæftige sig med det. Et sådant problem er en lækage på loftet. Hvis du lader noget som dette går på, vil dit loft ender ser så grimme, at hvis du ikke tvinge dig selv til at løse problemet, en bekymret familiemedlem vil. Du behøver ikke at bekymre sig dog-denne artikel vil hjælpe guide dig gennem processen med at male over pletter på dit loft på en sådan måde, at den ikke vil vise sådanne grimme vand pletter igen. Så hvis du er klar til at gøre dit loft ligne nyt igen, fortsætte med at læse til de enkle trin, som denne artikel nedenfor:

  • Før du gør noget, fastsætte, at læk! Bare male over din loft ikke vil fastsætte en læk-det kan dække det op, men hvis du giver det lække lidt tid det vil bare give dig det samme problem igen. Så finde ud af årsagen til lækagen, og ordne det (eller hyre nogen til at ordne det for dig). Uanset hvad, du har brug for dette problem taget sig af, før du kan endda gøre noget ved lækage. Sørg også for, at du tillader dit loft til at tørre op, inden du fortsætter.
  • Hvad du nødt til at indsamle for at male over vand pletter på dit loft. Hvad du behøver, er enkel og kan du nemt købe disse fra den nærmeste isenkræmmer. Disse omfatter nogle primer, maling (med farven på dit valg), malerens tape, drop klude, en tyk pensel (eller måske en maling svamp), en stige, gamle aviser, og en malerulle med alle de relevante tilbehør, kommer med det. Når du har alt hvad du behøver for at få arbejdet gjort, så kan du endelig begynde processen med maleriet.
  • Klar området for dit projekt, og start med primeren. Dæk møbler i nærområdet med dit drop klud (eller flytte dem væk fra området), og dække gulvet med dine gamle aviser (malerens tape vil gå på væggene). Med det gjort, kan du oprette din stigen og anvende din primer over loftet. Brug din malerulle og derefter din pensel for dem svært tilgængelige steder.
  • Endelig male loftet. Når du har tid nok til, din primer tørre, kan du så begynde at male loftet. Det er praktisk taget den samme måde, som du brugt din primer, undtagen denne gang, med maling. Dette bør ikke være for svært, men husk at holde alle dine slag meget glat, som du ikke ønsker, at loftet for at få disse forfærdelige søger penselmærker.

Lad alt tør (ikke fjerne drop klude eller aviser eller malerens tape i mindst en dag), og du er færdig! Du har malet over vand pletter på dit loft.