Sådan at male en finurlig Table

Sådan at male en finurlig Table


Når du lærer at male en finurlig bord, vil du være i stand til at skabe en af ​​en slags møbler skatte fra dit hjem. Pudsige tabeller kan komme i en række forskellige temaer og kan arbejde med mange forskellige interiør design stilarter.

Om Pudsigt Tables

Hvad der præcist gør en tabel finurlig? Til en vis grad, finurlig er i øjet af beskueren. Dog tror lyse og dristige farver og legende designs. Du kunne vælge blot at bruge en iøjnefaldende farvekombination på dit bord, eller du kan vælge at tilføje noget fra land scener til abstrakte mønstre.

Selv om en sådan tabel kan være lidt ud af sted i en moderne eller en minimalistisk indstilling, kan det nemt indarbejdes i stilarter design. For eksempel, hvis du har en fransk land tema værelse, kan du male bordet ved hjælp af farver, der er forbundet med at stil - rød, gul, blå - og tilføje et motiv også forbundet med franske land, såsom haner eller på lavendel blomster.

Pudsige tabeller er også en stor kamp for børnenes værelser. Vælg maling farver at bringe de accent farver allerede på Værelset og tilføje dit barns yndlings eventyr tegn eller action figur. Ikke blot vil du have en stor møbel til lige nu, men dit bord kan udvikle sig til en særlig familie arvestykke, der er gået ned gennem alle børnene i familien.

Sådan at male en finurlig Table

Klar til at lære at male en finurlig bordet? Her er alt hvad du behøver at vide om, hvordan du male en sjov møbel:

Prepping Table

Ligegyldigt hvad design du planlægger at bruge, skal du prep din tabel skal males. Start med at rense bordet grundigt med sæbevand. Tørre helt og derefter sand ned nogen bump eller uslebne kanter med groft sandpapir. Hvis der er gammel maling eller plet på bordet, kan du nødt til at gøre flere omgange med sandpapir - selvom du kan lade nogle af den gamle maling, du vil male på, behøver du ikke ønsker nogen flager at være til stede. Ved hjælp af en tør klud fjernes al støv fra slibning. Tabellen behøver ikke at være helt ensartede eller glat - mindre skønhedsfejl kan tilføje karakter - men brug kit til at udfylde nogen store huller, så malingen går glat og klæber til bordet.

Hvis du planlægger at male stole der passer til dine lunefuld tabel, skal du gentage processen med stole samt.

Vælger dine farver og design

Nu kommer den sjove del - at afgøre, hvad din tabel skal se ud. Der er ingen faste regler her - husk, dette formodes at være lunefuld - så har det sjovt. Hvis du er på udkig efter inspiration, se på de ting, der allerede er i rummet. Hvilken accent farver er du allerede bruger i rummet? Disse farver kan være din guide, når det kommer til at afgøre, hvilke farver til at male dit bord.

Stilen i dit værelse kan også diktere udformningen af ​​dit bord. Tænk på motiver, der matcher din indretning. Flag for en patriotisk tema, kaktusser og ørken scener til sydvestlige stil design - mulighederne er uendelige. Bare husk, at det endelige design skal være noget, du kan udføre, uanset om du er i stand til at skitsere ting ud frihånd eller kan finde stencils til at hjælpe dig med at dit look sammen.

Maleri din tabel

Nu det sidste skridt - at sætte din plan ud i livet. Her er hvad du skal gøre:

  • Påfør et lag af primer til tabellen. Lad tørre helt, før du går videre til næste skridt.
  • Anvend din base farver maling. Latex maling er det bedste valg. Hvis din farve design er indviklet, kan du markere ud de rigtige områder med en blyant til at hjælpe dig med at holde på sporet. Hvis to lag er påkrævet for at få dybden af ​​farve, du er ude efter, lade det første lag tørre i mindst seks timer før påføring af andet lag, og lad det sidste lag tørre i mindst 24 timer, før du går videre.
  • Nu er det tid til at anvende dit design. Hvis du bruger stencils, kan du placere de stencils i det mønster, du ønsker, tape dem ned, og male omkring dem. Hvis du tegner dit design frihånd, tegne det i tabellen og udfyld linjerne.
  • Når malingen er tør, anvende en top coat lak for at beskytte dit arbejde, og du er færdig!

Dine Pudsigt Tables

Har du malet en finurlig bord til dit hjem? Fortæl os om dit projekt!