Sådan at male en faux Verdigris Finish på Udendørs Møbler

Faux spanskgrønt er en malestil udført på en masse af udendørs møbler til at genskabe udseendet af tiden slidt kobber. Itâ € ™ s en elegant metode til efterbehandling udendørs møbler. Denne stil kan nemt gøres derhjemme uden at skulle bruge et ton af penge. Afsætte en eftermiddag for dette projekt, og youâ € ™ ll har dejlige udendørs møbler at vise for i slutningen af ​​dagen. Hera € ™ s hvordan man kan male en faux ir finish på udendørs møbler.

  • Arbejde i et godt ventileret rum. Find et frirum til at arbejde på dette projekt. Du kan gøre dette i baghaven eller i en garage med døren åben. Arbejde på en varm dag at fremskynde tørringsprocessen af ​​malingen.
  • Forbered møblet. Bestem det emne, du ønsker at arbejde på. Sæt den til side og sand elementet ned. Sørg for at rengøre stykke, så malingen klæber til overfladen af ​​materialet og ikke på nogen snavs eller snavs på overfladen af ​​møblerne.
  • Få det maling og andre materialer, du får brug for. Du skal bruge en pensel, svampe en base coat farve i beige, tre forskellige nuancer af grøn maling og maling farver, som du kan bruge til at markere elementet. Kobber eller sølv er gode maling farver til at bruge. Du bør også have en lyseblå grå maling.
  • Gør det første lag maling. Anvend din beige bundfarve til havemøbler. Da dette er det nederste lag, donâ € ™ t bekymre dig om, hvordan det vil se endnu. Lad malingen tørre.
  • Påfør andet lag maling. Når basen lag er klar, kan du nu begynde at daubing eller anvendelse med en svamp den mørkeste nuance af grøn maling. En dyb mørkegrøn er et godt valg. Har en tilfældig ansøgning. Du behøver kun at male omkring 75 til 80 procent af overfladen. Itâ € ™ s ok at lade basen maling til at vise. Tillad malingen at tørre.
  • Daub på et tredje lag maling. Få de to lysere grønne maling. Fortyndes med lidt vand, men ikke kombinere de to farver sammen. Brug en svamp til at anvende mediet grønne og et separat svamp til den letteste grønne nuance. Alternativ sponging på de to farver. Lad nogle områder for mørkegrønne lag for at vise igennem.
  • Har højdepunkterne. Få din metallisk farve maling og fortynde det lidt med lidt vand. Med en svamp, anvende det på overfladen af ​​møbler eller objektet. Lad det blandes med de andre grønne nuancer. Hvis du opdager, at en farve er for overvældende, gå videre og temperere det ned med nogle af de mørke grøn maling. Brug dine øjne til at bedømme farvebalancen.
  • Påfør en top coat. Lad malingen tørre. Det kan tage en hel eftermiddag eller endda et par dage. Få din blå grå maling og fortyndes med vand. Med en svamp, bemale forsigtigt på overfladen af ​​møblerne. Dette giver det den sidste touch.

Tillad hvert lag maling tørre ordentligt før påføring af næste lag. Når du maler, lade nogle af farven fra det foregående lag igennem. Dette er hvad der giver den finish, unikke og smukke udseende. Denne finish kan gøres på plantageejere, havemøbler og andre udendørs tilbehør.