Sådan at male en Bæretaske

Så du gerne vil lære at male et lærred taske ... det er ikke så svært som du tror. Der er et par enkle trin, der vil få det malet og i funktionsdygtig stand til at bruge, vise eller give som gave. Disse personlige poser er gode til noget, og er helt sikkert en af ​​en slags.

Dette projekt er fantastisk for alle 3 år og derover. Dette projekt kan også være lidt rodet. Du ønsker at afsætte lidt tid til dette projekt; Det tager cirka 30 minutter, ikke inklusive tørretiden af ​​stoffet maling.

Nu at komme i gang, du har brug for et lærred totalisatorspil taske, stof maling, og en pensel. Du kan finde alle disse elementer på Wal-Mart, JoAnn s, Michaels, eller Target. Der er masser af butikker, der sælger disse varer til forholdsvis billige priser. For at finde et bredt udvalg af tasker, maling farver og pensler, er det bedst at gøre dine indkøb på din lokale kunst og kunsthåndværk butikker, eller endda en stof butik, såsom en JoAnn s eller Michael nær dig.

Dit første skridt er at finde ud af, hvad du ønsker at skabe på din lærred taske. Hvis du ikke kan tænke på noget, male børnenes hænder eller din egen og stempling din hånd på posen resulterer i en sød design. Du kan spille med at holde fingrene sammen, eller langt fra hinanden for forskellige designs eller til at gøre forskellige designs med mængden af ​​fingre, du bruger. Du vil blive overrasket hvad blot en simpel par malede hænder kan skabe, fra dyr til blomster til den berygtede kalkun.

Hvis du ønsker at faktisk male et design på posen, kan du bruge en stencil, brug din fantasi, eller kopiere et billede. Det er også en rigtig god idé at bruge pensel og male din egen personlige meddelelse, der vil tilføje lidt påskønnelse i totalisatorspil.

Når du er færdig maleri, så glem ikke at tilføje dit navn og datoen, især hvis du laver et projekt med børnene. At holde styr på, når du gjorde dette projekt er fantastisk til minder og holde en tidsskala.

Din sidste trin er at give din maling tørre. Afhængigt af hvilken type af stof maling, kan det tage op til 24 timer til helt tørre. Når dine tasker har fuldstændig tørret, give dem som gaver, så brug dem til at holde biblioteksbøger, eller bruge dem til at tilføje en lille strejf af sjov til et værelse.