Sådan at male dit Bæretaske

Canvas er en holdbar og almindelig vævet stof, der anvendes til forskellige typer af produkter. Eksempler på disse omfatter telte, presenninger og poser. Det er også et populært medie for malerier og kunstværker. I de tidlige dage blev lærred lavet fra planten kaldet hamp. Moderne lærred er lavet af bomuld. Der er to typer af vævet lærred: sletten lærred og ænder lærred. En almindelig lærred er lærred med en forholdsvis løs vævning, mens en and lærred er mere tætvævet. Canvas er et populært valg for oliemalerier. Det er normalt strækkes i en træramme og er belagt med gesso, en pulveriseret form af mineralet calciumcarbonat.

Bortset fra at blive anvendt som den primære maleri overflade, lærred også anvendes i mode at skabe poser. Der er et bredt udvalg af lærred poser til rådighed. Du kan vælge mellem lærred rygsække, lærred bagage eller endda lærred Totes. Lærred poser kaldes også bomuld poser. Du kan enten købe en færdig lærred taske eller du kan lave en på din egen. Du kan købe lærred stof i løs vægt, hvis du er en designer og gerne vil eksperimentere med at gøre disse populære poser. Hvis du bare vil have en taske, er det bedre at købe en, der allerede er foretaget. Lærred poser er holdbare og ikke koste for meget. Du kan endda tilpasse dem gennem maleri.

Sådan at male dit lærred taske

  1. Det første skridt er at købe de materialer, som du får brug for. Vælg lærred taske, som du vil bruge. Du kan finde et bredt udvalg af disse poser på håndværk butikker eller endda på lokalt detailforretninger. Lærred poser kommer i forskellige former og stilarter. Det er op til dig, om du ønsker at købe en duffle taske, en totalisatorspil taske eller blot en simpel skuldertaske. Du skal også bruge stof maling, en pensel og bagepapir.
  2. Når alt er klar, kan du nu begynde dit design projekt.
  3. Den næste ting at gøre, er at beslutte, hvad design, du gerne vil have på din taske. Du kan kontrollere internettet for inspiration; du kan vælge fra en bred vifte af design. Du kunne også bare indstille din design ned på posen frihånd og være kreativ.
  4. Når du har valgt dit design, den næste ting at gøre, er at sætte bagepapir inde i lærred taske. Lægge ned vokspapir vil forhindre malingen i at lække igennem til den anden side af posen. Sørg for, at dit arbejde overflade og etagen nedenunder er beskyttet eller dækket, før du fortsætter.
  5. Nu er det tid til at male. Brug pensel til at male dit lærred taske, eller du kan bruge andre ting som din hånd eller store væg stencils. Brug ikke for meget vand - bare nok til at holde malingen flydende nok, at det er nemt at bruge. Du er ikke arbejder med akvareller her!
  6. Når du er færdig male posen, sætte din taske til side eller hænge det at lade det tørre. Når det er helt tørt, kan du tilføje tilbehør som perler, perler eller endda snore.

Maleri et lærred taske er nemt. Du kan endda designe canvas tasker og give dem som gaver til dine venner. Alt hvad du behøver er de rigtige materialer og nogle fantasi.