Sådan at lytte til politiets frekvenser på internettet

Offentligheden er naturligvis interesseret i at vide, hvad der foregår i og omkring deres kvarter, især i krisetider og naturkatastrofer. Tilbage i dag, hvor CB (Citizens Band) Radioer og Ham (Amatør) Radioer var populære udstyr til kommunikation, vil hobbyfolk bruge radioen til at scanne for politiets frekvenser og lytte med på den sag. Disse dage, dog kan folk lytte til politiets frekvenser på internettet via hjemmesider og downloades applikationer. Brug din pc som en politi scanner ville sandsynligvis være et billigere alternativ til at købe en politi radio scanner.

1. Find hjemmesider på internettet.

Hvis du planlægger at bruge internettet til at lytte med på politiets frekvenser, så bliver du nødt til at kigge efter websteder, der har plug-ins eller applikationer til modtagelse og scanning radiofrekvenser. Computeren skal være udstyret med et lydkort, en hurtig internetforbindelse, og en opdateret Adobe Flash Player. Du kan bruge den grundlæggende lydkort, der er normalt installeret, når du køber en computer. Med en bredbåndsforbindelse til internettet, kan du scanne til radiofrekvenser nemt og lytte uden dropouts grund af dårlige internet hastigheder. Flash Player fra Adobe er normalt kræves af websteder, streame radiostationer. Blitzen spiller har en brugergrænseflade, der lader brugeren kontrolfunktioner til at scanne og spille radiofrekvenser.

Du vil finde hjemmesider på internettet, der giver dig mulighed for at scanne og lytte til politiets frekvenser. De fleste af disse hjemmesider har politiets frekvenser fra forskellige steder. De fleste retshåndhævende myndigheder gør live-udsendelser over internettet, at fællesskabet watch hold kan scanne for oplysninger, der vil hjælpe med retshåndhævende indsats. I nødsituationer, kan offentligheden blive informeret om verserende fare i visse områder, som vil bidrage til at mindske skader på liv og ejendom.

Disse hjemmesider vil have links til rådighed, som du kan klikke på politiets frekvenser fra et bestemt sted. En sådan hjemmeside er dxzone.com der har en liste over scannere fra hele USA. Hvis du canâ € ™ t finde den særlige placering, du leder efter på listen, kan du bruge linket til ScannerBuddy.com som har en kort drevet af Google. Der er røde grafiske pushpins på kortet, som du kan klikke på for at få vist linket til politiet scanner fra den pågældende placering.

2. iPod Programmer

Der er applikationer til iPhone og iTouch, der blev skabt af softwareudviklere til at gøre det muligt for brugerne at lytte til politiets frekvenser. Politi scanner applikationer kan købes og installeres på din iPhone eller iTouch. Når du starter programmet, kan du angive en placering og programmet vil lokalisere politiets frekvenser i dette område.

Lytter med på politiets frekvenser på internettet er nyttigt at få opmærksomhed på ro og orden i dit område. De oplysninger, du får, vil også komme i handy i nødsituationer og katastrofer.

Tips:

  • Bortset fra politiets frekvenser kan du også få udsendelser fra brand og luftfart afdelinger.