Sådan at lodde en køkkenvask

Sådan at lodde en køkkenvask


Du behøver ikke at være en erfaren blikkenslager til at lære at lodde en køkkenvask.

Hydraulikarbejde

Enhver, der nogensinde har hyret en blikkenslager til at gøre selv den mindste husstand job ved, hvor dyrt jobbet kan være. I mange tilfælde servicekaldet faktisk koster mere end selve jobbet, herunder forsyninger! Selv hvis du er en handy gør-det-selv personer i andre områder af dit hjem, du stadig kan tøve med at dykke ned i en verden af ​​VVS. Men ved at følge trin for trin instruktioner, kan du lære at lodde en køkkenvask.

Inden du går i gang

Uanset om du er ved at opbygge et nyt hjem eller blot at erstatte køkkenvasken i dit nuværende hus, skal du gøre et besøg på din lokale home forbedring butik eller VVS levering butik. Valg af vasken er det første skridt til at færdiggøre projektet. Tag dig tid til at læse boksen og måske spørge en butik medarbejder, hvis du har brug for nogen specielle værktøjer eller andre forsyninger til jobbet. Punkter at overveje, omfatter følgende:

 • Hvis du ikke ønsker yderligere hovedpine, måle den gamle vask og vælge en vask i samme størrelse for en god pasform.
 • For nye anlæg, overveje at installere vandhaner før montering vasken ind i køkkenbordet.
 • Vær sikker på at du har alle de forsyningslinjer, rør, stik, osv, før du begynder opgaven.

Værktøj

Følgende er en generel liste over værktøjer, du behøver for dette job. Husk dog, at du kan have brug ekstra udstyr, især hvis du løber ind i problemer. Også nogle af følgende udstyr, såsom forsyningsledninger, kan være inkluderet med din vask. Vær sikker på at de er den rigtige længde, dog.

 • Vask
 • Vandhane (om nødvendigt)
 • Drain kit
 • Rør
 • Vandforsyning linjer
 • Rørtang
 • Plumber tape
 • Plumber 's kit
 • Lys
 • Bucket

Forsigtig

 • Det er altid fristende at over-stramme afløbsrør nødder. Undgå denne fristelse, men som man kunne skabe yderligere problemer, såsom lækager.
 • Ryd op som du går, så eventuelle lækager er bemærket det samme.
 • Brug nye gummipakninger og nødder for at sikre kvalitet arbejde og eliminere behovet for at foretage fejlfinding for lækager senere.
 • Kontroller altid pakninger og tætninger for revner, og inspicere trådene hvor rørene vil blive placeret. Hvis du ikke er sikker på trådene, kan du tilføje blikkenslager tape for en strammere pasform.

Trin til hvordan at lodde en køkkenvask

Følgende er en liste over generelle trin om, hvordan man lodde en køkkenvask. Mens du kan gøre dette job selv, kan du ønsker et ekstra par hænder til at holde lommelygter, håndværktøj mv

 1. Når du har fjernet alt fra under køkkenvasken, skal du sørge for at slukke for vandet. Du kan være i stand til at gøre dette på vasken, eller det kan være nødvendigt at slukke for vandforsyningen linje.
 2. Afbryd ende af hovedrøret ud af vasken fra røret, som har en P-fælde.
 3. Dernæst afbryde hovedrøret fra vasken, idet man dræne alt vand tilbage i røret i en spand.
 4. Når du har fjernet de forbindende nødder fra P-fælde, trække P-fælde fri, dræning overskydende vand fra røret.
 5. Fjern huset drænrør enten fra væggen eller gulvet.
 6. Fjern vandledninger.
 7. Nu er det tid til at installere de nye vandledninger.
 8. Hvis du installerer en dobbelt håndvask, har du et afsnit "tee" og to endestykker. VVS kit du har købt, bør omfatte alle de dele, du har brug for.
 9. Mål endestykket, som passer med huset afløbsrøret for at se, om det passer. Du kan få brug for at klippe det, hvis det er for lang. For en dobbelt håndvask, skal du måle begge sider.
 10. Fastgør tee til endestykket med den medfølgende stik, der skal vende den anden vask. Du skal måle albuen stykke med andre afløb for at se, hvis du har brug for at skære det så godt.
 11. Du er nu klar til at fastgøre tailpiece og den lange knærør til den anden vask s tee.
 12. Du bør vedhæfte P-fælde til slutningen af ​​tee, og sørg for det står huset drænrør.
 13. Mål røret, der forbinder P-fælde til huset afløbsrør og skæres til at passe hvis det er nødvendigt, og tilslut.
 14. Spænd alle møtrikker (men ikke over-stramme!).
 15. Tænd for vandforsyningen, og tjekke for utætheder.

Endelig, hvis lækager opstår, gå tilbage og tjekke sæler. Det kan være nødvendigt at tilføje ekstra blikkenslager tape og / eller blikkenslager 's kit for en strammere pasform.