Sådan at laminere Næsten alt papir

Når det kommer til laminering næsten enhver papir, der er mange måder, man kan gå om at få dette gjort. Hvis du ikke har tid nok til at gøre det selv, er der mange forretningsmæssige butikker, der er mere end glade for at laminere næsten ethvert papir til et mindre gebyr. Du kan finde dem i telefonbogen eller online. Her vil du lære, hvordan du gør det selv, hvilket kan resultere i at spare masser af penge.

Lamineringsmaskiner kan komme i mange forskellige størrelser, så vælg en, der er egnet til jobbet. De lamineringsmaskiner kan laminere visitkort til fuld ark i de fleste tilfælde. Hvis laminering ark tilfældigvis den samme størrelse som det papir, du bruger, så er du nødt til at sikre, at papiret er linet op korrekt. Hvis du ikke gør dette, vil dit arbejde være en katastrofe. Hvis arkene tilfældigvis at være større end det papir, vil det ikke gøre en forskel, hvordan du linje dem op.

Når lamineringsmaskine er varmet op, placere forbundet ende af lamineringsarket du ønsker at bruge i maskinen. Som din ark løber gennem du vil se, om det har nogen pletter eller bobler på det. Hvis det sker, skal du ikke bekymre dig; Alt du skal gøre er at køre det igennem maskinen igen. Det sker fordi din maskine ikke har varmet op nok. Når du korrekt har lamineret papirarket det vil være lidt varm. Du er nødt til at lade den laminerede papir afkøle lidt, inden du forsøger at gøre noget mere arbejde.

Efter din lamineret stykke papir er afkølet, kan man begynde resten af ​​lamineringsprocessen. Placer lamineret papir på papiret cutter. Når man skærer papiret, tillade en lille plastic forbi den vigtigste del af lamineret papir. Derefter skæres den resterende del af plast off. Processen er generelt den samme for næsten enhver stykke papir, du ønsker at gøre.

Hvis papiret cutter du har ikke effektivt skære papiret, så du kan have til at købe eller erhverve et hjørne cutter. Du kan normalt finde disse i de fleste gør-det-selv business butikker. Hvis disse ikke er tilgængelige, så se online for en af ​​dine valg. Når du køber dette hjørne fræser til din lamineret papir, vil du ønsker at sikre, at det er en metal cutter.

Efter korrekt at følge disse trin i laminering næsten enhver papir, skal du være tilfreds med laminering på dit papir valg. Der er mange lamineringsmaskiner derude at vælge imellem. Afhængigt af den, du vælger, vil du være laminering papir på ingen tid overhovedet.