Sådan at lære om hormonerstatningsterapi Study

Fra 1991-2006, National Institutes of Health kørte Kvinders Health Initiative (WHI), en langsigtet undersøgelse, der fokuserede på strategier til at forebygge sygdomme, der påvirker kvinder. Den 15-årige projekt er involveret mere end 161.000 kvinder fra hele USA, i alderen 50-79. Som en del af Women Health Initiative, et klinisk forsøg, der tester effekten af ​​hormonbehandling på hjertesygdomme, bryst og risiko colorectal cancer og osteoporotiske frakturer, blev kørt. Hormonbehandling er administrationen af ​​enten kun østrogen eller østrogen i kombination med enten progesteron eller progestin (progesteron i syntetisk form). Vi har de Kvinders Health Initiative at takke for at sætte en stopper for den rutinemæssige praksis med ordination kvinder hormonbehandling efter overgangsalderen. Oplysningerne her (udledes af hormonbehandling retssagen mod Kvinders Health Initiative), vil hjælpe dig til bedre at forstå, hvorfor:

  1. Hormonbehandling Trial Konfiguration hormonbehandling kliniske forsøg havde to dele: postmenopausale kvinder, der tog enten østrogen plus progestin eller et placebo og kvinder, der havde gennemgået en hysterektomi og tog enten østrogen alene eller placebo.
  • Hormone Therapy Trial Stoppet tidligt. Begge studier var at vare frem til 2005, men begge undersøgelser blev stoppet tidligt-østrogen-plus-progestin undersøgelse i juli 2002, og østrogen alene studere i februar 2004.
  • Kombination Undersøgelse: Øget risiko for brystkræft, hjerteanfald, blodpropper og slagtilfælde. Studiet kombinationsbehandling (østrogen plus progestin) blev stoppet på grund af resultater, der viser en forøget risiko for brystkræft og også forøget risiko for hjerteanfald, blodpropper og slagtilfælde. Østrogen-progestin gjorde reducere risikoen for hofte og andre frakturer, og tyktarmskræft. Det blev dog fastslået, at risikoen for at bruge hormonerne opvejes af fordelene.

  • Østrogen alene Undersøgelse: øget risiko for slagtilfælde og venøs trombose. Den østrogen alene undersøgelse blev stoppet, fordi hormonbehandling øget risiko for slagtilfælde og ikke nedsætte risikoen for koronar hjertesygdom. Det øgede også risikoen for blodpropper dybt i en vene (venetrombose). Østrogen alene reducerede også risikoen for hofte og andre knoglebrud.
  • Urininkontinens. WHI-studiet viser også, at begge behandlinger-østrogen plus progestin og østrogen alene-øgede risikoen for at udvikle urininkontinens og forværret symptomerne på allerede eksisterende inkontinens.
  • Kvinders Health Initiative Memory Study. En supplerende undersøgelse kaldet WHI Memory undersøgelse konstateret, at kvinder, der tager kombinationsbehandlingen oplevet dobbelte af demens (herunder Alzheimers sygdom) som dem på placebo. Østrogen alene øgede risikoen for mild kognitiv svækkelse.
  • Kvinders Health Initiative opfølgning. Kvindemuseet Health Initiative vil fortsat følge kvinder, der var i terapi forsøg hormonbehandling indtil 2010. Dette vil hjælpe med at besvare spørgsmålet om, hvor længe den øgede risiko og fordele ved hormonbehandling sidste efter endt behandling.

Diskuter alternativer til hormonbehandling med din læge; menopausale symptomer og osteoporose kan både løses på andre måder.