Sådan at hjælpe nogen i Addiction Recovery

Forsøger at komme ud af afhængighed er en af ​​de sværeste kampe alle kan opleve for misbrugeren selv og for hans familie og venner. Addiction kommer i mange former såsom kokain afhængighed, alkoholafhængighed, kærlighed afhængighed, gambling, mad afhængighed og mange flere. Uanset hvilken type af afhængighed, er det altid en smertefuld proces for alle involverede.

Det er familien og dem, der passer narkoman, der står over for den virkelighed, at deres elskede er hooked på noget og doesnâ € ™ t vide, hvordan at sparke fra den vane. Hvis du er i denne situation, her er nogle nyttige tips, du kan følge for at lette inddrivelsen af ​​din kærlighed én.

  1. Hjælpe ham til at indse, at han er afhængig af noget. Konfrontation er ikke altid en god scene, men der er ingen anden måde, du kan gøre ham indse, at han er en narkoman, medmindre du tvinge ham ind i det. Gør din elskede føler, at hans familie og venner ikke fordømmer ham, men i stedet er samlingspunkt for ham, så han kan være stærk nok til at acceptere det faktum, og står over for den virkelighed. Dette er populært kendt som interventioner afhængighed. Du kan konsultere rådgivere inden denne aktivitet finder sted for coaching og planlægning af interventionen.
  2. Accept er blot det første skridt i forsøget på at hjælpe din elskede komme ud af sin afhængighed. Hvis han har accepteret det faktum, så er det nu tid til at tage endnu et skridt mod genopretning ved at få professionel hjælp. Hvis din elskede frivilligt kontrollerer sig til et center, så er dette et godt tegn, at han er alvorligt i vejen ud af den vane. Selv, er det ikke altid følger der helt sikkert han vil komme sig herfra. Den smertefulde proces er lige begyndt, og næsten altid en masse tilbageslag ske. Mange misbrugere kunne ikke stå selve processen og gå tilbage til sin afhængighed og med mere intensitet denne gang.
  3. I dette tilfælde, familie og venner er nødt til at sætte faste grænser. Donâ € ™ t tror alt, at en narkoman siger, tro, hvad han gør, og blive jordet af realiteterne. Du er nødt til at være fast med ham og få ham til at forstå, at du vil have ham til at holde op.
  4. På dette stadium misbrugeren vil forsøge at gøre noget for at narre dig - ikke med vilje selv. Itâ € ™ s bare, at det også er en hård kamp for ham og hans nem vej ud er at manipulere dig ind i det. Nogle gange, for at hjælpe ham, er det bedst ikke at hjælpe ham. Det er altid tro mod dem, der er i stofmisbrug, alkoholmisbrug og lignende.
  5. Pas på, at du ikke vil udvikle en codependency vane. Dette er, når du bliver afhængige af at blive brug for misbrugeren selv. I dette tilfælde vil du give efter for noget, din elskede spørger fra dig for at udfylde den forstand, at du er behov for.

Drug genvinding og andre nyttiggørelsesoperationer programmer for afhængige personer er nær; tøv ikke med at få hjælp. Mange historier er blevet fortalt om afhængighed. Der er skrevet digte om det, og det viser, hvordan det føles godt at hjælpe nogen ud af det.