Sådan at give en rustik Touch til dit hjem

Sådan at give en rustik Touch til dit hjem
Varm, indbydende og naturligvis smukke; rustikke interiør er charmerende. De give en enkel, men elegant touch til dit hjem og er komfortabel i brug. Faktisk kan intet nogensinde kommer tæt på det rustikke mønster, når du har brug for at skabe en indbydende atmosfære.

Indretning er det vigtigste aspekt af dit hjem. En rustik touch kan oprette en magisk stemning i dit interiør. Desuden rustik indretning er relativt billigere for at give et klassisk touch til dit hjem. Faktisk er denne indretning stil er fantastisk til at skabe en unik hund-venlige rum og en masse hunde-elskere i USA gennemfører denne stil i indretning og indendørs dekoration. Men når du eksperimenterer med rustik indretning der er visse ting at huske på. Belysning er den mest betydningsfulde blandt dem. Derudover skal du beslutte, om du vil oprette et rustikt look i hele dit interiør eller kun i et bestemt rum.

Tilbehør og unikke stykker også kan forstærke den rustikke indretning. Men én ting at huske her er ikke gå overbord. Det er vigtigt at opretholde en balance med en rustik indretning; de fleste mennesker har en tendens til at gøre det enten for kedeligt eller for overfyldt stedet for at oprette en lokkende interiør, der tilføjer en beroligende og afslappende føler til dit hjem.

Her er nogle trendy ideer til, hvordan man bruger rustik indretning i dit hjem.

Ideer til soveværelser

Vil du gøre dit soveværelse rustik?

Du kan opnå en masse med en rustik træ eller metal sengeramme. Hvis dit budget tillader det, gå til antikke møbler til dit soveværelse. Male væggene i naturlige nuancer og vælge træ plankegulve til en perfekt pastoral look. Også tilføje tæpper, til en sengelekture log bord og en metal lampe med træ nuancer tage hjortetak indretning. Husk, at hemmeligheden til rustikke soveværelse er naturlige træ og rå look.

De bedste steder at finde sådanne stykker for mindre er garage salg og sparsommelighed butikker. Du kan endda tage op DIY projekter og sand ned gamle træmøbler at tilføje en rustikke føler.

Ideer til Living Room

Tilføj en blød, diskret udseende til din stue med metalrør og lædermøbler. Alternativt kan du bruge møbler med rå træ finish. Antikke udseende lamper, træ / metal sideborde, gamle push-carts, arvestykker, væg accenter og antikke, der bærer rustikke karakter kan nemt omdanne din stue.

Hvis du elsker at læse og har altid drømt om at have en lille læsning krog, finde et hyggeligt hjørne i din stue og tilføje en industriel sofa eller et par log stole, et lille træ sofabord og et metalrør boghylde på væggen. Et tæppe, vil nogle klogt placerede tilbehør og arvestykker gå langt i at give en erklæring om din æstetiske smag.

Ideer til Rustic Kitchen / Dining

Sådan at give en rustik Touch til dit hjem
Billede Kredit

En simpel gammel vognhjul kan give en samlet rustikt udseende til dit køkken, og du kan bruge det til at hænge køkkenredskaber. Har du en gammel vinduesramme? Brug den til dit køkken til at hænge tilbehør. Husk, kreativitet er din eneste våben her. Du kan bruge en masse vintage, industrielle møbler i disse områder af dit hjem som sådanne boligtekstiler stykker har noget meget jordnær og tiltalende om dem.

Metal stole med et træ / metal ramme bordet er godt valg for et rustikt køkken / spisestue. Hvis det er muligt, kan du gentage din frysere og vægge samt. Udskift dine gamle frysere med fyrretræ køkkenskabe og tilføje nogle sten bordplader til et rustikt præg. Men du skal lægge særlig vægt på belysning. Pendant belysning eller en lysekrone i spisestuen kan aldrig gå galt med en sådan indretning.

Ideer til Badeværelse

Det er normalt svært at opdatere dit badeværelse helt uden at ændre en række ting, herunder fliser, konfiguration af brusere og badekar og dine skabe. Men den gode nyhed er, at du kan oprette en rustik oase ved at tilføje masser af detaljer til dit badeværelse. Sats på naturlige jordiske maling, marmor bassiner, beklædt marmor baljer, træ bordplader og vægbeklædning til en rustik stil badeværelse.

Når du vælger inventar, nøjes med emner med rige og naturlige farver, såsom håndlavede elementer. Hvis du har et vindue i badeværelset, skal du bruge mørkt træ eller gylden farve ramme som disse farver er uovertruffen i at skabe en rustik stemning.

Også overveje at tilføje et metalrør bar håndklædeholder og trådnet kurve for at tilføje en magisk touch.

Rustikke tilbehør

Når du køber rustikke tilbehør, mulighederne er uendelige. Derudover kan du endda vælge at tage DIY projekter og vise verden din kreativitet. Her er nogle ideer til dig:

Sådan at give en rustik Touch til dit hjem
Billede Kredit

Spejle: De jordfarver og klassiske form af vintage spejle tilføje op til din rustik stemning. Du kan bruge metal, træ og læder indrammet spejle. De fleste af dem har en afslappet stil og deres forsimplede charme lede præferencer.

Rustik Lampeskærme: Populære valg omfatter dyreprint og blomster print. Men metal lamper med træ nuancer også stigende popularitet. Du kan endda oprette lampeskærme hjælp af logfiler og grene. Hvis du køber dem, anbefales det at gå til naturlige farvede elementer såsom brun, creme eller hvide nuancer.

Pet Tilbehør: rustik indretning kan hjælpe dig med at skabe en god pet-venlige rum. Faktisk vil hund tilbehør som hund foderautomater, der er lavet af massivt træ rejst med rustfrit stål skåle tilføje til din stil erklæring. På samme måde kan du endda hænge en fugl feeder eller en fugl hus udendørs.

Rustik billedrammer: Træ eller bambus billedrammer er et fremragende valg til din rustikke boligindretning. Du kan endda oprette dem derhjemme med palle træ, gamle vinduesramme, bord træ eller reb. Du kan finde inspiration til DIY rustikke fotorammer her.

Konklusion

Rustik indretning kræver en vis omtanke placeret møbler og tilbehør til at forbedre dit hjem æstetiske værdi. Men du skal være forsigtig med det. Mange bruger vintage industrielle møbler til rustikke interiør. Selv om de er gode muligheder for at dramatisk ændre dit hjem, kan rustne og skarpe genstande være farligt især med børn og kæledyr rundt. Træ elementer er en bedre løsning, og kan skabe endnu mere dramatisk effekt.

Forestil Dem, hvad en log afslappende stol eller en gren bøjle kan gøre for dit hjem! Jeg har altid ønsket en træstamme bogreol til min stue. Ja, rustik stil giver så meget frihed til at frigøre din kreativitet.