Sådan at give din hund en pille

Sådan at give din hund en pille

Hvis tanken om at give din hund en pille fylder dig med rædsel, har du sandsynligvis en af ​​de kæledyr, der ikke vil tage en pille, uanset hvor du skjule det. Heldigvis er der en enkel måde at gøre din hund tage hende medicin.

At give dit kæledyr en pille

Har du prøvet uden held at give dit kæledyr hendes medicin ved belægning det med jordnøddesmør eller skjule det i et stykke hotdog, brød eller ost? Det synes bare at være i en hunds natur at afvise at tage en pille, uanset hvor velsmagende du forsøger at gøre det. Hvis du er træt af at se hende spytte pillen ud igen på gulvet, stop narre rundt med maden og give hende medicinen lige op.

  1. Åbn din hunds mund ved at indsætte din tommelfinger i siden af ​​munden mellem tænderne.
  2. Med den anden hånd, placer pillen så langt tilbage på midten af ​​hendes tunge som du kan. Vær så omhyggelig som muligt, fordi hun kommer til at kæmpe en smule.
  3. Hurtigt lukke munden mens vippe den opad, og blæse forsigtigt ind i hendes næsebor. Dette udløser hendes synke refleks, og det vil gøre hende slikke hendes næse.
  4. Når du synes, hun har slugt, tage et godt kig i munden for at sikre pille virkelig gik ned.

Det er så simpelt er det

Det bare tager disse fire trin for at give dit kæledyr en pille, og det bliver lettere for jer begge med praksis. Nu ikke at slå jagter hende rundt med et stykke hotdog?