Sådan at fremleje en lejlighed

Sig du bor i et Dayton lejlighed og få et nyt job i Baltimore, men du har endnu 5 måneder tilbage på din nuværende lejlighed lejekontrakt. Hvad gør du? Jonglering en lejlighed lejekontrakt, der ikke er ophørt endnu er hård. Men du har muligheder, og fremleje kan være en af ​​dem.

Trin 1

Før du selv begynder en jagt efter en Subtenant at fremleje din lejlighed, læse over din lejekontrakt med din lejlighed leder eller udlejer for at sikre dette er okay. Du er nødt til at indhente tilladelse først. Desuden kan din udlejer / lejlighed chef har deres egen liste over trin, de ønsker du at følge, når at finde en Subtenant.

Trin 2

Når du har fået godkendelse fra din udlejer, så spørg venner, hvis de kender nogen, der har brug for et sted at leje og sætte en annonce online.

Trin 3

Når nogen har kontaktet dig, bede om at mødes til en samtale. Hvis du ikke er bekendt med den person, du vælge et sikkert, offentligt sted at chatte.

Trin 4

Hvis du tror du har fundet nogen til at fremleje din lejlighed, har den person mødes med din udlejer eller lejlighed manager. Faktisk kan din udlejer kræve, at Subtenant mødes med dem, før du tilbyder lejligheden. Dette kan være et godt tidspunkt at tage den potentielle Subtenant på en rundtur i lejligheden med din udlejer.

Trin 5

Udarbejde en aftale. Chancerne er din udlejer eller lejlighed Manageren har en kontrakt som denne opskrives at steder ansvar lejlighed på Subtenant. Aftalen vil ligne din lejekontrakt og omfatter de forventede husleje, depositum, løbetid fremleje, betalende forsyningsselskaber, lejlighed tilstand, der overholder den oprindelige lejeaftale osv Men uventede ting kan ske, og hvis din Subtenant ikke kan betale deres husleje, kan du stadig være ansvarlig for dette indtil udløbet af den oprindelige lejekontrakt.

Trin 6

Før du flytter ud og før din Subtenant bevæger sig i, tage billeder til at dokumentere tilstanden af ​​lejligheden. Giv en kopi af dem til din udlejer. Den måde, hvis større skader sker, mens du er væk, vil din udlejer vide, at du ikke er skyld i ulykken. Du bør også have Subtenant tage en tur gennem lejligheden med dig, bemærk eventuelle skader, som du måtte have efterladt og give en underskrevet kopi af noterne til udlejeren.

Trin 7

Lad up-to-date kontaktoplysninger til din udlejer eller lejlighed manager. Denne måde, de kan nå dig, hvis noget skulle gå galt med lejligheden eller fremleje aftale.

Fremleje kan synes som en af ​​de bedste måder at forlade en lejlighed før lejemålet er slut; imidlertid har nogle lejlighed ledere ikke tillade det. I dette tilfælde læser gennem din lejekontrakt og diskutere dine muligheder med din udlejer eller manager er den bedste måde at gå om det. Bare husk - i sidste ende, en leasingkontrakt er en juridisk aftale, og du er ansvarlig for at følge den.


Tips:

  • Altid få godkendelse fra din udlejer / ejendomsadministrator før fremleje din lejlighed.