Sådan at forstå skizoaffektiv sindslidelse

Skizofreni er en lidelse, der påvirker kun én procent af en hel population. Indikationer af denne psykisk sygdom nævnes at få vrangforestillinger, hallucinationer og meningsløse ramblings fra den berørte person. Dem, der lider af det kan ikke umiddelbart adskille fantasi fra objektiv virkelighed. Ingen ved endnu, hvad der forårsager skizofreni, men udviklingen viser, at det er ikke er alene blandt de mange psykiske lidelser. Indtast skizoaffektiv lidelse.

Skizoaffektiv lidelse er en sammensmeltning af skizofreni og affektive affektive symptomer. Ligesom sin forgænger, det indebærer vrangforestillinger kendetegnet ved at have radikale og næsten fantastiske overbevisninger. Den person, der lider af det ser også ting, der ikke er der. Stemninger skifter næsten pludseligt og bipolaritet manifesterer. Undersøgelser peger på fødselskomplikationer og andre hjerne ubalancer som årsager til denne lidelse. Her er nogle tips, der kan hjælpe med at forstå skizoaffektiv lidelse bør du kender nogen, der kan blive ramt af den.

  • Psykose har meget at gøre med skizoaffektiv lidelse. Ikke at have dommen til at fortælle hvad der er virkeligt og hvad der ikke er en del af denne psykose. Hallucinationer og vrangforestillinger er altid til stede og på en eller anden måde, de ting, som den Lidende ser skræmme ham. Personen trækker sig væk fra livet, hvilket betyder, at han ikke har energi til at interagere med nogen. De følelser, de udviser, er som regel dem, af ensomhed og mangel på håb. De har maniske og depressive symptomer. På grund af dette, de altid tænke på selvmord og andre former for deres egen død.
  • Diagnosticering for en person har brug for den ekspertise, en mental sundhed specialist. Dette skyldes, diagnosticering for skizofrene affektiv lidelse kan vise sig at være forvirrende. Andre sindslidelser kan have samme markører.
  • En masse af medicin er nødvendig for uorden behandling. Det kan tage kombinationer af forskellige. Ifølge undersøgelser, kan psykoterapi løse de tilbagevendende drastiske humørsvingninger.
  • Antipsykotika kan hjælpe med at mindske forekomsten af hallucinationer og vrangforestillinger. På den anden side kan antidepressiver hjælpe befri patient af depression og helt eliminerer træthed.
  • Vær på vagt over bivirkninger. Mens disse er klar retsmidler, kan de ikke love gode bivirkninger. Fra mundtørhed til muskelspasmer, kan en person ramt med skizofrene affektiv lidelse lider af disse bivirkninger. Den patient kan blive rastløs og har problemer med seksuel ydelse. Ikke desto mindre tage de nødvendige skridt, selv om det betyder at udholde den ubehagelige. Disse bivirkninger er svære at fjerne. De kommer med pakken. Hvis bivirkningerne varer ved, mens problemet stadig eksisterer, så arbejde med en læge har brug for forstærkning.

En person, der lider af skizoaffektiv lidelse går gennem en stor del af ting hver dag. Det er vigtigt for dem, der er omkring ham til at træffe foranstaltninger til at forstå ham.

Udtalelsen fra en specialist tæller. Du kan ikke antage, at en person er en patient af skizoaffektiv lidelse uden en sagkyndig vurdering. Husk, andre psykiske sygdomme kan dele de samme symptomer som shizoaffective uorden. Med forkert diagnose, vil forkert medicinering følge. Udover angivelse af arten af ​​en sådan psykisk sygdom, skal den sagkyndige også gå tilbage til den enkeltes personlige historie, som de burde udnytte sindet, så han også kan fortælle, hvordan man griber den Lidende.