Sådan at forstå Omskæring

Omskæring blandt mænd går tilbage til så tidligt som tidspunktet for det gamle Egypten, hvor historikere bevidne, blev fundet den ældste registreret tegn på omskæring.

Mandlig omskæring er en proces, hvor forhuden fra penis skæres. Ordet omskæring faktisk stammer fra det latinske ord â € ~circum «(omkring) og" cadere "(at skære). Det menes at have startet som et religiøst ritual, hvor en ung drengs passage fra drengeårene til manddom blev fejret ved omskæring, som oprindeligt blev betragtet som en måde at øge sin virilitet og øge sin appel til kvinder. Bortset fra disse overbevisninger, blev omskæring betragtes også som en måde at dæmpe en drengs seksuelle lyst især i hans unge scene.

I dagens moderne tider, der er forskellige grunde til, at omskæring tilskyndes blandt mænd:

  • Det hjælper i vedligeholdelse ofgenital hygiejne, fordi det forhindrer snavs akkumulere inde theforeskin. Når forblev uncut kan forhuden samle snavs omkring thetip af penis. Dette kan ifølge lægelige eksperter, kan forårsage infectionand irritation på penis selv.
  • Ifølge World HealthOrganization, det fælles FN-program om hiv / aids og theCenters for Disease Control og Forebyggelse, omskæring blandt mænd trimsdown faren for at erhverve hiv og andre seksuelt overførte diseasesby mænd, når de udøver vaginal sex. Disse samme organizationshave advarede imidlertid, at en sådan beskyttelse ikke er absolut og andre metoder AIDSand forebyggelse kønssygdom af fortsat skal anvendes til at undgå spreadof sygdommen.

Det bør imidlertid forstås, at til trods for den brede praksis omskæring over hele verden, er der stående indsigelser mod denne praksis:

  • Nogle mennesker tror, ​​at det canaffect den seksuelle funktion af en mand. Det hævdes også, at dens smerte cancause traume når omskæring udføres på en ung dreng.
  • Der er flere Christiangroups der tror omskæring er faktisk forbundet med paganpractices siden de første mennesker, der indledte denne praksis i løbet theancient tid selv var hedensk.
  • Omskæring, når du er færdig oninfants og småbørn er en krænkelse af menneskerettighederne, fordi theinnocent barn har ingen magt eller evne til at lave sin egen personlige choicebetween omskæring og ikke-omskæring.

I nogle lande som USA, Australien, Canada, Sydafrika og New Zealand, er omskæring af spædbørn ved fødslen (neonatal omskæring) i vid udstrækning. Denne praksis er blevet påvirket af en fremherskende teori i 1900-tallet, hvor den menneskelige krop blev projiceret som et medium for sygdomsfremkaldende forårsager bakterier og bakterier, og derfor alle muligheder for forebyggelse blev gjort for at afværge frygtede bakterier. Krop sekreter såsom at der kommer fra kønsorganer var mistænkt for at være kilder til disse bakterier og så penis blev opfattet som en beskidt organ i kroppen, især på grund af dens flydende sekret. Derfor blev omskærelsen undersøgt som et middel til at forhindre bakterier fra opholder og eventuelt multiplicere i penis.

Vær opmærksom på: På baggrund af det seneste nummer om overtrædelse af menneskerettighederne i forbindelse med omskæring blandt spædbørn, American Medical Association lavet en meddelelse i 1999, at neonatal omskæring udføres kun i USA, da forældrene er ordentligt informeret om deres valg og derfor har givet deres samtykke.