Sådan at forstå og håndtere med Anger

Sådan at forstå og håndtere med Anger
Da vi arbejder på at blive mere selvbevidste, kan identificere vores følelser være tricky business. Vrede er en blandet landhandel, og det har en mærkbar indvirkning på vores familieforhold, især når der er et problem med vrede forvaltning.

Forståelse Anger

Vrede er en kompliceret følelse. Itâ € ™ sa forsvarsmekanisme og følelse, og ita € ™ s ofte ledsaget af andre følelser, som frygt og angst.

Vrede er ofte en reaktion på en situation, hvor disse følelser er forståelige, som når nogen bliver misbrugt eller krænket. Også, vrede og fysiologiske reaktioner på stress synes at forekomme sammen.

For yderligere at komplicere tingene, donâ du € ™ t engang at være vred på en situation, der er foran dig for at føle vrede. Hele din dag, kan du have situationer, hvor en tanke, et ord, en genstand, et billede eller et billede, eller den måde nogen smiler kunne udløse følelser af vrede.

Triggers er ting, der minder dig om en hukommelse, noget i fortiden, som er sket. Hvis du har uløste følelser af vrede, kan disse begivenheder, og påvirker din nuværende følelsesmæssige status og endda din nuværende forbindelse.

Beskæftiger sig med Anger

Vrede kan ske i en række forskellige situationer, så du kan justere, hvordan du behandler din vrede at være passende til situationen.

Langsommere Down

Først skal du nødt til at bremse, uanset situationen, medmindre, selvfølgelig, du er i vejen for legemsbeskadigelse. For de fleste andre situationer, vrede gør påvirke din tankegang, så din evne til at ræsonnere gennem en situation kan ændres.

Selvom vrede synes at drive folk til handling, og er til dels et ubevidst reaktion, skal vi gøre vores bedste for at sætte farten ned og tage et par dybe indåndinger og bekæmpe panikhandling, der kommer med vrede.

Identificere kilden til den Anger

Er din vrede som reaktion på en uretfærdig situation, der er foran dig? Eller har nogen sige noget, der mindede dig om din voldelig far?

Hvis du kan forstå, hvad der udløste din vrede, så vil du være i stand til at forstå, hvis ita € ™ sa tidligere begivenhed, der har forstyrret dig, eller hvis der sker noget lige nu, der gør du føler såret, bange, misbrugt eller lignende youâ € ™ re ikke bliver behandlet med retfærdighed.

Beskæftiger sig med din vrede

At vide du er vred og anerkender din vrede er et stort skridt at udrette, især hvis du har været at undertrykke din vrede.

Når du berolige dig selv ned ved at tage nogle dybe indåndinger (idet dybe indåndinger hjælper aktivere din bodyâ € ™ s mekanismer til at returnere din bodyâ € ™ s fysiologiske balance efter din krop bliver stresset), eller endda fjerne dig selv fra situationen, og gør noget andet (f.eks som havearbejde, eller arbejder ud), tænke over, hvorfor du er vred.

For eksempel måske nogen kryds dig ud med noget, han eller hun sagde eller gjorde, men du donâ € ™ t virkelig vide hvorfor i første omgang. Chancerne er, du bliver nødt til at forsøge at spore denne tilbage, så du ved, hvad hukommelse dette udløst.

Der er tidspunkter, hvor det kan være forståeligt at være vred, såsom dit barn at blive arresteret. Dog bør du styre din vrede selv i denne situation, fordi en dårlig situation altid kan forværres.

Øve dig

Forstå hvor din vrede kommer fra, og at lære at styre det er en færdighed mange mennesker kæmper med. Det tager en masse beslutsomhed og praksis. Du har lært at gå, og du lærte at tale, så du kan gøre dette også, især med den rigtige vejledning. Hvis du har problemer beskæftiger sig med din vrede, går til en rådgiver eller en psykolog er et stort skridt i den rigtige retning.

Tak for læsning.