Sådan at forstå nogle af de kinesiske nytår Traditioner

Lunar nytår, Spring Festival eller mest almindeligt kendt som kinesisk nytår er en af ​​de vigtigste fester hvert år. Det er en kinesisk tradition, der er blevet observeret i årtier. Det starter som regel på den første dag i den første måned med forskellige slags skikke såsom familiemiddage, fester, dragen dans og fyrværkeri. Det er den længste og mest betydningsfulde begivenhed for kineserne, fordi de mindes visse myter og traditioner. Det afspejler, hvordan det kinesiske folk opføre sig og de værdier, de tror på. Denne artikel fortæller dig, hvordan at forstå nogle af de kinesiske nytår traditioner.

  • Lommepenge. Kinesisk nytår er, hvor de fleste mennesker ville udøse deres penge og bruge på dekoration, mad, tøj og gaver. Til minde om denne kinesiske tradition, penge er simpelthen ikke et problem. Det menes også, at jo mere du giver ud, eller mere du bruger, jo mere vil du modtage.
  • Fej huset rent. En kinesisk tradition er rengøring af huset til at børste væk alle de dårlige elementer og uheldige ting. Dette gøres for at byde den held og lykke eller lykke ind i deres hjem.
  • Dekorationer. Rød er farven på rigdom og en farve, som efter gamle historier, skræmt et bæst. Kinesere udsmykke deres hjem helt specielt deres vinduer og døre med rødt farvet papir af nogen art, som symboliserer lykke, velstand og lang levetid.
  • Familie fest. På kinesisk nytårsaften, familier samles for at spise. Ikke bare en almindelig middag, men det er en fest. Fundet på hver kinesisk familie tabel er forskellige delikatesser af svin, ænder, kylling og dessert sortiment.
  • Fejr med et brag! Om natten, vil alle lyser hans fyrværkeri eller fyrværkeri for at fejre kinesisk nytår. Skies vil blive fyldt med vidunderlige fyrværkeri og gaderne vil være støjende med forskellige former for fyrværkeri. Om morgenen, vil børnene komme op og hilse på deres mødre og fædre med et ønske om et godt helbred og en munter nytår. Til gengæld får de penge inde røde kuverter kaldet "ampao".
  • Symbolsk tradition. Fejring kinesiske nytår er en begivenhed, der aldrig vil gå væk. Det er et symbol på forsoning, af virkeligt ønske alle fred og lykke. Bortset fra der glæder sig over nytår forude, er det også symbolsk i den forstand, at mange kinesiske traditioner og myter bliver anerkendt hvert år. Fejring det bringer held og lykke til alle, og det minder også alle af den kinesiske adfærd og adfærd.

Kom første dag i den første måned, forvente at se masser af kinesiske traditioner udarbejdet i hvert hjem. De fleste af de kinesiske samfund i forskellige lande, herunder de lande, indflydelse deltage i festlighederne og gøre støj. Forbered din røde farvet papir eller "papel de hapon", de "ampaos" eller de røde papirkonvolutter for pengene til at give dine børn, at de farverige dekorationer sat i jeres hjem, fyrværkeri og fyrværkeri, og sidst men bestemt ikke mindst, den brede vifte af fødevarer til at tjene på tærsklen til det kinesiske nytår.