Sådan at forstå Airline bagage overvægt

En af de bedste måder at spare penge, når du rejser er at lære at pakke lys. Bagage overvægt kan koste dig masser af penge. Inden du rejser, kontrollere bagage overvægt for det flyselskab, du rejser med. Bring kun de ting, som du vil få brug for. Din bagage afvejes for at sikre, at det ikke går over den specificerede vægt, og du vil ikke betale for din overvægt. Det er også godt at have nogle ekstra plads i din bagage, så du har plads til at bringe hjem souvenirs fra din ferie. Forskellige flyselskaber har forskellige overskydende bagage satser.

Her er nogle af de bagage overvægt for forskellige flyselskaber:

  1. American Airlines. For American Airlines, er du forpligtet til at betale $ 20,00 for 1 indtjekning pose og $ 30,00, hvis du har en anden taske til check-in. Det er de gebyrer for folk, der kommer til at rejse inden for USA, Puerto Rico og Jomfruøerne. For flyvninger til andre lande, kan du tjekke ind 2 poser gratis. De opkræver $ 100,00 for det tredje, fjerde og femte pose og $ 200,00 for hver pose, som du kommer til at tjekke ind efter det femte taske. Passagerer kan have en carry-on bagage gratis.
  2. Northwest Airlines. Den Northwest Airlines selskab afgifter $ 20,00 for den første check-in bagage og $ 30,00 for den anden. Passagerer, der har mere bagage til check-in, skal betale $ 100,00 for hver ekstra stykke bagage. Det er de gebyrer for indenrigsflyvninger. Du kan betale 5,00 dollar mindre, hvis du betaler disse gebyrer online. For internationale flyvninger, har du lov 2 indtjekning poser til gratis, men der er bagage restriktioner. Hvis din bagage end 50 lbs., Er du forpligtet til at betale ekstra gebyrer, afhængigt af din destination.
  3. Delta Airlines. Delta Airlines afgifter $ 20,00 for den første check-in taske og $ 30,00 for den anden taske. Disse luft bagage gebyrer er for indenrigsflyvninger. For internationale flyvninger, har du lov til at check-in 2 poser gratis. Dine tasker må ikke overstige 50 lbs. hver. Hvis du har yderligere poser til check-in, vil du nødt til at betale alt fra $ 200,00 - 600,00 dollar, afhængigt af vægten og størrelsen på din taske. . Hvis vægten af ​​din ekstra bagage går over £ 50, bliver du nødt til at betale gebyrer spænder fra $ 90,00 - $ 300,00 afhængigt af den overskydende vægt af tasken.
  4. Air France. Air France giver passagererne at have 2 indtjekning poster gratis, men disse poser må ikke overstige 50 lbs. hver. Enhver pose, der overstiger denne vægt vil blive opkrævet $ 50,00. Hvis du skal tjekke ind flere sække, skal du være parat til at betale $ 150,00 for hver ekstra taske. Air France kan have forskellige flyselskab bagage politikker for internationale og indenlandske flyvninger. De har en vægt regnemaskine, så du kan kontrollere de forskellige satser for hver flyvning.

Det er flyselskabet overskydende bagage gebyrer for nogle flyselskaber. Inden du rejser, skal du sørge for, at du ved disse politikker, så du kan undgå at betale hundredvis af dollars for at have overskydende bagage. De fleste flyselskaber også give rabat til passagerer, der vil betale de bagage gebyrer online. Du kan drage fordel af dette at være i stand til at spare nogle penge.