Sådan at forny din Lease

Nu hvor din lejekontrakt er udløbet, er du står med to muligheder - enten at finde et nyt hus eller at forny dit lejemål. Hvis du mener, at forny din lejekontrakt er den bedste løsning, her er, hvordan du kan gå om at få endnu et år på din lejlighed eller hjemme enhed.

Vurdere dine boligforhold. Først og fremmest, så prøv at tage sig tid til at afgøre, om det er bedre for dig at finde et nyt hus eller at forny dit lejemål. Nogle mennesker udvide deres lejemål, blot fordi de allerede har vænnet sig til deres hjem, eller fordi de ikke ønsker at tage den ekstra indsats for at finde et bedre sted. Husk dog, at der er masser af store steder bare venter på dig, hvis du tager dig tid og kræfter til at se ud. Prisen på boliger er også faldet, hvilket er grunden til du har gode chancer for at finde en billigere hus eller lejlighed, hvis du bare tage tid til at se. Og med den nuværende økonomiske krise, en god, men billig hjem bør altid overvejes. Men hvis du allerede har, hvad du synes er den mest konkurrencedygtige priser og praktisk hus, så skal du forny dit lejemål.

Kontroller leasing dokumenter. Dernæst får din personlige eksemplar af forpagtningskontrakten dokumenter og læse bestemmelserne om fornyelse af leasingkontrakten. Normalt vil lejekontrakten specificere det tidsrum, hvor du er forpligtet ved lov til at bo i huset. Nogle leasingkontrakter er mere detaljeret, dog, og vil give bestemmelser om, hvordan du skal fortsætte, hvis du ønsker at forny din lejekontrakt. Kontrol af leasing dokumenter ikke blot sikre dig, at du har ret til at forny lejemålet, men vil også give dig en idé om, hvilke rettigheder din udlejer har så godt. Normalt dette omfatter retten til at ændre vilkårene og betingelserne for lejemålet.

Skriv til din udlejer. Derefter opretter et formelt brev til din udlejer med angivelse af dit ønske om at forny lejemålet. Også bede om et møde med udlejer, således at de to af jer kan diskutere de nye betingelser for fornyelse af lejekontrakten på dit hjem.

Forhandlinger. Husk, at med en ny lejekontrakt er nye vilkår og betingelser. Du bliver nødt til at angive varigheden for leje og prisen for lejemålet. Du kan også bruge dine tidligere poster som en lejer som bytteobjekt for lejemålet. Nogle udlejere vil faktisk sænke huslejen pris, hvis du har været en særdeles prisværdig lejer.

Endelig skal du sørge for, at du kender de regler, der styrer det bestemt by, hvor du bor. Der er stater, der har leje kontrol love, mens der er andre, der ikke har. Hvis det er nødvendigt, skal du bede om et rådføre sig med en advokat til at hjælpe med at guide dig om, hvad du kan og ikke kan gøre, mens forny lejemålet. Kontrol af Betegnelser for dit fornyede lejekontrakt er den bedste måde at sikre, at du vil være i stand til sikkert nyde dit hjem uden risiko for at blive smidt ud eller oplever pludselige huslejestigninger.