Sådan at drage fordel Bruge solcreme

Solcreme er et produkt, der anvendes til at beskytte huden mod de skadelige stråler fra solen. Solcremer kan være i form af lotion, spray eller gel. Der er tre typer af UV-filtre, der bruges til solcreme. Den første bruger organiske kemiske forbindelser for at kunne absorbere ultraviolet lys. Den anden bruger uorganiske partikler, der bruges til at reflektere eller absorbere ultraviolet lys. Den tredje er økologiske partikler, der også absorberer ultraviolet lys, men kan også sprede lys. Du skal bruge solcreme hver gang du går ud for at beskytte din hud mod skader i huden, såsom acne.

Her er nogle af fordelene ved at bruge solcreme:

  1. Ideel solcreme. Alle har brug for at bruge solcreme, uanset hvilken type af huden, som de har. Selvom du ikke vil solbadning, er det vigtigt, at du anvender solcreme for at forhindre solens stråler i at skade din hud. Langvarig udsættelse for solen kan forårsage rynker eller endda hudkræft. Det anbefales, at du bruger solcreme, der kan beskytte både UVA og UBV stråler. Få mindst og SPF 15 eller højere.
  2. For alle. Solcreme skal bæres af alle over 6 måneder. Dette omfatter spædbørn og babyer. Det vil også hjælpe, hvis du bære beskyttelsesdragt, når du kommer til at blive udsat for under solen i længere tid. Du kan bære langærmede skjorter, solbriller og bredskyggede hatte.
  3. Forhindrer hudkræft. Brug solcreme kan forhindre dig i at have hudkræft. Ultraviolet lys kan bremse den bodyâ € ™ s immunsystem, der bekæmper sygdomme, der kommer ind i kroppen. Med hjælp af solcreme, er ultraviolet lys returneret fra eller absorberes. Dette forhindrer immunsystemet fra at bryde ned, og tendensen til cancercellerne til at vokse, vil blive mindsket.
  4. Afskærmning af proteiner. Iført solcreme dagligt vil beskytte og holde proteiner inde i huden. Disse proteiner er keratin, collagen og elastin. De er de proteiner, som holder huden følelse fast og glat. Beskyttelse disse proteiner vil mindske hastigheden af ​​ældning af huden. Det kan også forhindre rynker, solpletter og alder pletter fra formning. De fleste kosmetik og hudplejeprodukter allerede kommet med solcreme, så du wonâ € ™ t nødt til at sætte på ekstra solcreme, når du bære make-up.
  5. Forhindrer andre sygdomme. Langvarig brug af solcreme kan også forhindre skader huden, grå stær og immunsuppression. Du skal anvende solcreme mindst 20 minutter, før du får udsat for solen. Re-anvende solcreme hver 2 timer. Du kan også bære UV-beskyttelse solbriller, så dine øjne også kan beskyttes.

Disse er nogle af fordelene ved at bruge solcreme hver dag. Du må ikke se fordelene nu, men i det lange løb, vil du se, at bruge solcreme er virkelig en fordel. En masse peopleâ € ™ s hud alder hurtigere og synes tør, fordi de ikke bruger beskyttelse. Der er en masse af produkter, der er infused med solcreme. Du kan bruge læbepomader, der har solcreme beskyttelse også. Det er godt at have en lille flaske solcreme med dig overalt, så du altid er klar.