Sådan at drage fordel af produktionsudstyr Forsikring

For vegetabilske og ledere som dig, alt udstyr i din jurisdiktion, er lige så vigtig som de mennesker, der arbejder der. Denne fabrik udstyr simplificerer processen. Så når en forsikringsagent kommer og tilbyder dig forsikring for din plante udstyr, du forskning dens fordele og tænke hårdt, før at sige ja eller nej.

Under forsikring er virkelig nødvendigt for udstyr, som du bruger i din virksomhed. Husk, at din fortjeneste vil være baseret på de faktiske producerede emner, og produkterne vil ikke blive helt færdig uden at passere gennem alt udstyr. Klarlægge og angiv med agenten, at dækningen af ​​udstyr fordeling bør omfatte omkostningerne ved udskiftning og reparation af beskadigede udstyr. Det ville være bedst at omfatte andre klausuler for specialiteter som dækning for "service afbrydelse" og "business afbrydelse", som vil dække dig mod tab af indtægt eller forretning forårsaget af "nedetid". Hvis yderligere dækning ikke er inkluderet i din politik, kan du nødt til at bede for dem. Spørg også, hvis forsikringen kan dække tyveri.

Følgende er en liste over nogle fordele i at købe forsikring for produktionsudstyr.

  1. Sikring af fortsat planteproduktion. Der bør ikke være tabt salg eller anden grund udstyret brød sammen. Dette er især tilfældet for selskaber med "just in time" produktion. Forkert ledningsføring, svigt i maskinen, kortslutning eller endda ansat forkert håndtering kan betales af en forsikring, så længe du medtage denne.
  2. Besparelser. Emergency udbetalinger eller lån for at købe, vil ikke være behov for en udskiftning, hvis du er forsikret. Produktionsmaskiner er dyre. De er investeringer, og du ved, at du ikke kan investere årligt i en erstatning. Dette er også tilfældet, selv om du ikke erstatte. Hvis udstyret går i stykker, du kalder op udstyr udlejningsbutikker og låne for mellemtiden og bruge penge til faktiske reparation, omkostninger for reservedele, arbejdskraft, og fremskynde restaurering. Plus der kan være ekstra udgifter til forkælede materialer ødelagt i midten af ​​fordelingen. Hvis udstyret er forsikret, behøver du ikke betale for de ovennævnte omkostninger. En anden måde at produktionsudstyr forsikring kan føre til besparelser er, når fordelingen er midt i en stor deadline. Du ser for reparation selskaber, der kan ordne det i den nemmeste tid for enhver pris. Du ville ikke have tid til at hverve og sammenligne omkostninger. Den første tjenesteyder, der kan begå den tidligere, jo bedre. Hvis du er forsikret, skal du bare bruge din opsparing til ekspansion og uddannelse.
  3. Årlig budget er mere præcis. Finansiel cash flow vil allerede omfatter den årlige, halvårlige eller månedlig præmie for forsikringen. Der er en plan allerede for udbetalinger. Du behøver ikke at afsætte budget til opdeling.
  4. Ingen tidsplan afbrydelser. En produktion fabrik normalt der mindst en uge før den faktiske produktion. Disse er baseret på tidsplanen for levering meddelt kunderne. Hvis en maskine bryder sammen, og der er ingen forsikring, må der være beslutninger, der skal foretages. Dette kan forårsage en dominoeffekt i produktionen.
  5. Virksomhed kørende. Bekymringer er mindsket, så du kan fokusere på virksomhedens virkelige prioriteter.

Det betyder ikke noget, hvis din virksomhed er stor eller lille, er at købe eller lease industri udstyr, eller har betalt maskinen helt eller delvist. Uanset hvilken kategori du falder i, skal du bestille forsikring.

Med den rigtige udstyr forsikring på plads, vil du være i stand til at hvile let og fokusere på dit arbejde.