Sådan at drage fordel af kreatin

Kreatin består af creatin-monohydrat, og det kan findes hovedsagelig i rødt kød. Den største fordel ved kreatin er dens bodybuilding fordel, hvilket er grunden til de fleste af de muskeltræning kosttilskud har kreatin som den vigtigste ingrediens.

Hvis du ønsker at øge din lean muskelmasse, spise et kilo rødt kød dagligt er absolut ikke nok til at få den nødvendige dosis af kreatin i kroppen. For at løse dette, kreatin kosttilskud er en mulighed, og det er en af ​​de mest populære kosttilskud for at forbedre muskelmasse, kraft og styrke.

Kreatin er også hovedsagelig taget af folk, der deltager i sport. Det er blevet bevist til at give øget udbytte, specielt til den type sport, der kræver hastighed og en pludselig briste af energi. Imidlertid er det vist, at kreatin har ingen væsentlige fordele for den type sport, der skal udholdenhed.

Hvis du beslutter at tage kreatin kosttilskud, kan du vælge mellem pulver og pille former. Men det er vigtigt at vide, at pulverform er bedre, fordi det optages hurtigere i din blodbanen, hvis du tager det, før du arbejder ud. Hvis du vælger den pulverform, er det bedst at drikke pulveret lige efter blanding med enhver væske, fordi det ikke opløses nemt.

Kreatin gør alle disse mulige fordele ved at oprette en energi reserve i form af molekylet phosphocreatine i dine muskler. Dette gør det muligt for din krop til at tage på mere intens motion og aktiviteter.

Kreatin er også bevist sikker, hvis taget i moderation. Det er vigtigt for dig at være forsigtig og hensynsfuld af din krops tilstand, især i den første uge. Den anbefalede daglige forbrug er højst 20 gram hver dag i den første uge. Hvis du oplever nogen diarré eller ubehag, så er det bedst at mindske mængden af ​​dit forbrug.

Hvis du beslutter at tage dette tillæg, vurdere dit mål. Spørg dig selv, hvad du ønsker at opnå og søge læge. Arbejd med din læge, og lad din læge hjælpe dig med at nå dette mål. Dette vil også sikre, at du vil være sikker fra eventuelle skader fra kreatin supplement, og du kan få mest gavn af det.

I at købe kreatin kosttilskud, vælge de mærkevarer. Det er bedst at holde sig væk fra såkaldte no-dårligt fremstillede kreatin produkter. Det kan være billigere, men den kan også let forurenet med kviksølv eller bly, som er giftigt for kroppen.

Hvis du er gravid eller ammende, kan kreatin kosttilskud være skadeligt for dig og din baby, og du har ikke tilladelse til at tage dette i enhver mængde. Det er også vigtigt for dig at holde dine kosttilskud utilgængeligt for børn, for at sikre, at ulykker ikke vil ske.

Husk, at tage nogen form for tillæg skal gøres med forsigtighed. Søg læge, så du kan få mest muligt ud af disse kosttilskud.