Sådan at designe og skabe en brugerdefineret kort

Gennem hele verdens historie, har kort bevist deres vigtige formål for menneskeheden. Tegnet på gamle papirer, blev verden givet form og steder fik retninger. Nu gennem fremkomsten af ​​teknologi, kort på papir bliver forældet. En brugerdefineret kort bliver introduceret for en masse formål

Tilpassede kort er computer-genereret. Der er en masse af software-programmer, der er designet til at skabe dem let. Softwaren er normalt brugervenligt at dets skaber hævder, at selv en hulemand kan gøre det.

Med hjælp af softwaren, kan du oprette og designe et kort til ethvert sted. Eksempler på brugerdefinerede pack kort, der er foretaget via computersoftware er:

 • Americas Route 66 Highway - Det giver et billede af denne legendariske motorvej og vil lade drivere ved, hvad der kan ses i dag.
 • Japan - Det giver et fuldt overblik over en tur på tværs af Japan tre uger.
 • Olympiske værtsbyer - Den fremhæver alle de byer, der har vært for de Olympiske Lege.
 • Monster Observationer - Det giver et billede af de steder, hvor der angiveligt monster observationer rundt om i verden.

Det gode ved skik kampagne maps er, at de ikke er begrænset til de traditionelle kort alene. Enhver form for kort kan gøres herunder forsvar kort, niveau kort, puslespil, retninger og meget mere.

Hvis du er interesseret i at designe en brugerdefineret pakke kort, som du kan få din egen, her er hvordan:

 1. Måden at gøre det afhænger af den software, der bruges. Du kan downloade et program fra internettet, der er designet til at skabe brugerdefinerede kampagne maps.
 2. Når du har hentet en option klik på "Opret et nyt kort." Det er almindeligt i enhver brugerdefineret kort software til rådighed.
 3. Derefter er det første skridt, du skal gøre er at oprette en titel og en beskrivelse af det kort, der bliver gjort. Fortæl om det er et forsvar kort, niveau kort, puslespil, eller hvad type kort du designer.
 4. Der er redskaber i det program, du kan bruge til at designe kortet.
  • Markeringsværktøjet - Dette bruges til at trække kortet og vælg de andre værktøjer i programmet.
  • Stedsmarkør værktøj - Dette bruges til at tilføje stedsmarkører.
  • Linje værktøj - Dette bruges til at tegne linjer på kortet.
  • Shape værktøj - Dette bruges til at tilføje figurer på kortet.
 5. Du kan også tilføje billeder og videoer på kortet, som du designer. Den måde, det sker, afhænger af den software, du bruger.
 6. Gem det færdige projekt, når du har nået dit ønskede mål. Derefter kan du begynde at dele og få det vist online.

Oprettelse og designe dit kort er nemt. Du behøver ikke uddannelse til at perfektionere det projekt, du gør. Hvis du ønsker at være et kort skaberen, så kan du øve dig i software til rådighed på internettet. Nu kan du lave alle de kort, du vil have.