Sådan at designe og bygge en hjemmeside

Hvis du er interesseret i at designe hjemmesider på regelmæssig basis, er det en god ide først at tilmelde sig et online web-design program; disse klasser vil lære dig alt du behøver at vide om at skabe imponerende websites, der vil trække besøgende i og holde dem at komme tilbage.

 1. For at designe og udvikle en hjemmeside, skal du først sikre et domænenavn og en udbyder.
 2. Sørg for at din udbyder understøtter web programmeringssprog (r), du planlægger at bruge.
 3. Overvej følgende, når designe og bestemme indholdet af en hjemmeside websted:

Site Mål

 • En vellykket hjemmeside skal have et klart fokus og på grund af eksistens. Fastlægger målene for dit websted. Nogle steder fungerer som en online brochure af en virksomheds ydelser. Andre sælge produkter eller blot tilbyde information på et sæt emne.

Målgruppe

 • Hvem er publikum på dit websted? Hvis din målgruppe er virksomheder, som industrier gør de hører hjemme i? Hvis du er målrettet personer, hvem er de? Hvad tror du dit publikum vil være på udkig efter, når de besøger dit websted?

Indhold på webstedet

 • Hvilke sider / funktioner vil du gerne have på dit websted? Tænk på måder at opfylde dit websted mål og tilbyder information din målgruppe allerhelst se. Skriv ned en detaljeret liste over det indhold, du gerne vil have.

Design Direction

 • Hvilken type tone søger du i design? Vi tænker følelsesmæssige reaktioner fra de besøgende her. Nogle mennesker ønsker en venlig, professionel føler; andre ønsker sofistikeret. Hvordan vil du skildre dit websted online? Hvad tror du dine besøgende vil gerne se? Hvis dine besøgende demografiske generelt på lav hastighed internetforbindelser, kan du ønsker at strukturere din design, så det indlæses hurtigt som modsætning til at have tunge grafik og design elementer.

Når du har bestemt svarene på de ovenstående betragtninger, er du klar til at designe din hjemmeside.
Den vigtigste del i website design er en klar og let at forstå navigations struktur.

 1. Organiser dit websted indhold på en logisk måde og producere et sitemap til at bestemme strømmen af ​​navigation.
 2. Sørg alt indhold, der er ansvarlig i opfyldelsen dit websted mål er ikke mere end et klik væk fra hjemmesiden.

Udvikling af din hjemmeside
Der er utallige måder og løsninger til webudvikling afhængigt af type websted, du forsøger at opbygge. Adobe Photoshop og Adobe (tidligere kendt som Macromedia) Suite er populære softwareløsninger til mange website designere. Tjek Adobe og Adobe (tidligere kendt som Macromedia) studie gengæld for brugbare udvidelser, vil højst sandsynligt spare dig for en masse udviklingstid.

 1. Hvis dit websted kræver kodning, som du måske ikke være i stand til, så prøv at foretage en online-søgning for at finde nyttige tutorials. Du kan endda komme på tværs gratis kodestumper andre web-udviklere har delt med offentligheden.
 2. Når du har afsluttet din hjemmeside, uploade dine filer ved hjælp af en FTP-klient til din webserver.

De ovenfor beskrevne teknikker er dækket i dybden i de fleste online klasser i webdesign.

Nødvendigt værktøj:

 • Domæne Registrering
 • Website Host
 • Internet Connection

Tips:

 • Bestem websted Målsætninger
 • Bestem din primære målgruppe