Sådan at bruge værktøjer til at Check Cable Speed

Sådan at bruge værktøjer til at Check Cable Speed

Bredbånd er det navn, high-speed internet adgang, som er ti gange hurtigere end dial-up internetforbindelse. En standard hastighed bredbånd er 512 kilobyte. Et Ethernet-netværk kan understøtte op til en maksimal båndbredde på 100 Mbps, men det er aldrig maksimeret på grund af overbelastning af nettet. Bredbånd leveres på flere måder, og de mest populære er DSL bredbånd, kabel bredbånd og satellit bredbånd med DSL er den mest populære og kabel kommer i anden. Disse to typer er mere effektive, hurtigere og billigere end satellit bredbånd.

Mængden af ​​båndbredde er den vigtigste faktor til at overveje, når du vælger en bredbåndsforbindelse. Bemærk at båndbredde kapacitet som annonceret af en internetudbyder er afhængig af tidspunktet på dagen og dag i ugen. Dette skyldes det faktum, at IS Provider normalt giver flere brugere at bruge deres netværk end deres net kan håndtere på den forudsætning, at ikke alle abonnenter vil være i drift på netværket og med den maksimale downloading evne til service alle på samme tid .

Dette er den vigtigste grund til, at du har brug for at tjekke din kabel hastighed på forskellige tidspunkter af dagen og ugen. Der er mange hjemmesider, der tilbyder hastighed test på kabel- og DSL-forbindelser. Nogle vil kræve, at du indtaster din internetudbyder oplysninger som dial-up modem eller DSL eller kabel. Nogle vil gøre det automatisk. Nogle web-tjenester vil give dig mulighed for at teste din upload og download hastighed mod forskellige steder. Samlet får du en generel idé om din kabel- eller DSL-internetforbindelse ydeevne. Baseret på nogle faste system specifikationer, vil en hastighed tester internt uploade eller downloade en fil - dokument af forskellige størrelser samt mediefiler - at teste din internetforbindelse imod enten et fast sted / placering eller flere steder rundt omkring på kloden.

Her er nogle steder, du kan gå til for hastighed teste din kabelforbindelse.

  • Båndbredde Place. Du kan bruge deres hastighed tester gratis i højst tre gange om måneden. Sitet byder også på abonnement til dem, der ønsker at gøre hyppige tests. Download-hastigheden resultat er baseret på en 1 MB fil download. Den vil spørge dig om din placering, og hvilken type internettjeneste, du bruger.
  • CNET Båndbredde Meter. Du skal angive den type internetforbindelse, du bruger, og vil teste din download til en filstørrelse mellem 50 KB og 1,5 MB. Sitet bruger en fast server placering baseret i USA. Internet hastighed tester hostet af MSN bygger på CNET testsystem.
  • Bredbånd Speed ​​Test. Dette websted er baseret i Det Forenede Kongerige. Hastigheden testeren er et selvstændigt program til Windows. Denne ene tilbyder en mere effektiv test hastighed og kan arbejde godt sammen med de globale test servere.
  • DSL Rapporter. Denne server kan gøre forskellige Flash-baserede hastighed test tjenester til bredbånd, andre high-speed internetforbindelser og mobiltelefoner. Webstedet vil give dig uploade og downloade båndbredde målinger samt en latenstid rapport i millisekunder. Hvis du har en langsommere CPU, der ikke håndterer Flash så godt, anbefales det, at du gør en anden test med en tjeneste, som ikke flash-baserede til sammenligning.
  • Speed ​​Test. Hastigheden test denne server udfører er baseret på enkelt stor filoverførsel og vil give dig en download og upload hastighed testresultat, men ikke meget på nettet ventetid. Speakeasy, en af ​​de populære hastighed prøvning på internettet bruger en teknologi baseret på Speed ​​Test.

Selvom dit kabel internetforbindelse opretholder en høj hastighed ydeevne det meste af tiden, du også nødt til at basere dine testresultater af hastigheden på din CPU. Ældre computere er langsommere og kan ikke være i stand til at maksimere upload / download hastighed evne på din internetforbindelse. Der er også internet hastighed-styrke værktøjer, der er til rådighed gratis. Hvis du fortsætter med at få lave resultater, kan det være tid til at prøve nogle af disse programmer bare for at se, om de kan give din internetforbindelse et løft.