Sådan at blive klar til en næse job

Mange af os er sikker på der er ingen grænse for perfektion. Hvis naturen lader en kvinde ned, har en tendens hun at rette sin fejl på enhver mulig måde, herunder kirurgi. Næse korrektion kirurgi eller næsekorrektion på det sprog, videnskab, besætte ikke mindst sted i denne "genopretning" af påståede fejl. Lad os sige, du er 100% sikker på, at det er umuligt at fortsætte med at leve med næsen, givet af naturen. Hvad er de følgende trin på vejen til den ideelle næsen?

Sådan at blive klar til en næse job

Trin 1: Vælg en klinik og en kirurg

Venligst, spare hverken tid eller kræfter i denne proces, fordi den bestemmer det endelige resultat. Spørg efter klinikkens lovpligtige dokumenter og dets licens, læse anmeldelser på internettet om det arbejde af personalet og resultaterne af de procedurer, scan porteføljen af ​​din læge.

Trin 2: Kontakt kirurgen

Lægeundersøgelse er forpligtet til at inspicere placeringen af ​​fremtidens kirurgi - din næse; lab test vil hjælpe med at bestemme den generelle tilstand af kroppen før operationen udføres, så de mulige komplikationer, der kan opstå i processen kan minimeres. Måske kan det være nødvendigt yderligere kosmetiske procedurer eller behandling for at forebygge fremtidige problemer. For at komme sig over akutte luftvejsinfektioner, for at gøre facial udrensning i tilfælde af problemer hud, osv

Trin 3: Forberedelse til operation

Vær især opmærksom på nedenstående anbefalinger. Positivt resultat af operationen afhænger af, hvor ansvarsfuldt du vil gennemgå den præoperative forberedelse.

Et par uger før operationen, skal du:

 • stoppe med at tage medicin, der reducerer blodpropper og forhindre dannelsen af ​​blodpropper. De kan komplicere næsekorrektion med alvorlig blødning. Især virkningen af ​​aspirin er ens;
 • stoppe med at ryge og tage alkohol. Toksiner forringe helingsprocessen;
 • glemme solarier og garvning i solen, fordi det er fyldt med udviklingen af ​​ekstrem hævelse under operationen.

En uge før næsekorrektion:

 • det er tid til at gå på apoteket med en liste over medicin, din fremtid læge har anbefalet;
 • begynder at tage en multivitamin, der vil styrke hele kroppen og karvæggen i særdeleshed;
 • forsøge at minimere ansigt makeup eller endda opgive at bruge den;
 • "Bebrillede" mennesker anbefales at erstatte briller i massiv ramme med lysere dem eller linser;
 • tage sig om at skabe et gunstigt psykologisk klima: ingen hjemme og arbejde problemer bør distrahere dig fra forberedelse til operation og genoptræning periode.

Umiddelbart før proceduren skal du:

 • undgå at spise og drikke 8 timer før operation, ellers din vågne op fra bedøvelsen, vil være fyldt med alvorlig opkastning;
 • afvise enhver anvendelse af kosmetik og parfume;
 • sørg for at du har alle de nødvendige medicin på hånden;
 • forlade hjemme hele smykker, ure, linser, piercing øreringe, kunstige øjenvipper.

Ved forberedelse til næse korrektion kirurgi, så glem ikke at dokumentere de rettigheder og forpligtelser for parterne, læs omhyggeligt din garanti i tilfælde af utilfredsstillende resultater af næsekorrektion. Således du beskytte dig selv fra de mulige problemer, der kan forekomme i sjældne tilfælde. Når der tages hensyn til alle de nuancer, endnu en gang tænke på afgørelsen. Hvis du er sikker på, at erhvervelsen af ​​den nye næse vil gøre dig gladere, at bevæge os fremad!