Sådan at berolige Job Angst

Under økonomiske nedgangstider, kan arbejdsstyrken ansigt job bekymringer. Dette er på grund af den forestående fare for at blive givet den lyserøde slip. Weâ € ™ ve hørt om historier om medarbejdere, der har tjent i årevis, kun for at blive nedprioriteret. De, der havde fået attraktive fratrædelsesordninger var sandsynligvis heldig. Men ikke alle kan overleve hårde tider uden en anstændig indkomst.

Job angst kan have en negativ indflydelse på produktiviteten. I stedet for at arbejde på dit fulde potentiale, er du tilbage bekymrende dag ud og dag ud af, om du ikke løsner på kort og lang sigt. Det kan påvirke dit personlige liv, også. Du kan miste søvn over det. Du har måske svært ved at dit forhold til familiemedlemmer.

Beroligende job angst er nøglen til resterende produktiv selv i lyset af potentielle fyringer, nedskæringer og virksomhedslukninger. Her er et par ting for at hjælpe dig med at få ved.

Har en backup plan. De fleste almindelige medarbejdere er afhængige af deres embedstid eller særlige færdigheder for at overleve hårde tider. Med virksomheder lukker og nedskæringer, vil arbejdsmarkedet være yderst konkurrencedygtig. Du bør have en plan for at overleve en evt lang arbejdsløshed. For eksempel kan du holde dit CV opdateret, så du kan sende dem til behandling af andre selskaber, når du føler dit job er i fare. Eller, kan du opdatere dit CV, så du nemt kan skifte erhverv eller felter. Ikke alle industrien er i økonomisk tilbagegang, trods alt. Alligevel donâ € ™ t brænde broer med din nuværende arbejdsgiver og kolleger. Du ved aldrig, hvornår du vil komme til at arbejde med dem igen.

Fejr dine bedrifter. Itâ € ™ s svært at holde motiverede, når youâ € ™ re undertrykte hele tiden. Itâ € ™ s svært at arbejde på at være produktive, hvis alt du sigter efter, er en forfremmelse eller et raise, som måske ikke ske når som helst snart. I stedet for at fokusere på dine bekymringer, hvorfor ikke fejre det, youâ € ™ ve opnået? Lykønske dig selv for dine præstationer på arbejdet: til et projekt godt klaret, for kunde ringer med succes lukket, eller selv for blot efterbehandling opgaver til tiden.

Starte en virksomhed. Bring det iværksætter i dig. Prøv at skabe flere indtægter streams. Disse kan ikke være stor i starten, men det vil være godt, hvis du kan have ekstra indkomst, bare i tilfælde af din vigtigste indtægtskilde svigter. Byg din personlige virksomhed og personlige brand. Det shouldnà € ™ t være så svært, så længe du finder noget du elsker at gøre. Hvis du kan lide at skrive, kan du starte en lille freelance skriftligt virksomhed. Hvis du kan lide håndværk, kan du lave små kunstværker eller kunsthåndværk og sælge disse online. Du ved aldrig, hvornår du kan gøre disse små deltid hobbyer i fuld blæst business bestræbelser.

Søg professionel eller venlige råd. Bekymringer kan være et symptom på dybereliggende sygdomme eller psykiske problemer, som kræver at blive behandlet professionelt. Besøg en terapeut, så han kan vurdere din situation, og så vil han vide, hvis du har brug for at tage medicin for din angstanfald. Du kan også diskutere din situation med en ven, et familiemedlem eller betroede kollega. Hvis du ønsker at slå din angst til inspiration, kan du finde de tjenester af et liv-coach gavnligt.

Slap. Latter er den bedste medicin, trods alt. Giv dig selv en pause. Lindre din stress ved at grine lidt. Dette kan medvirke til at reducere stress og endda lindre angst. Mens du ville se vanvittigt, hvis du lige er begyndt griner højt ved dit skrivebord eller under et forretningsmøde, der er passende tidspunkter at grine. Se en komedie film hjemme eller i teatret. Køb tegneserier. Læs newspaperâ € ™ s tegneserier side. Lyt til sjove radioudsendelser på vej hjem fra arbejde. Latter hjælper frigivelse hormoner, der fremmer helbredelse i kroppen.

Job angst er fælles, uanset hvor du er. Prøv ikke at bekymre dig for meget. Snarere fokusere dig selv på at udarbejde beredskabsplaner og præparater. Og prøv at slappe af.