Sådan at berolige hunde med urter

At have en grøn livsstil er populært i dag, især blandt sundheds-entusiaster. Dette indebærer reduktion af oneâ € ™ s carbon footprint gennem mange måder. Dette omfatter også at spise mad, der er udarbejdet i miljøvenlige måder, og undgå brug af kemiske-baserede lægemidler. Herbal medicin og naturlige kosttilskud er derfor stigende popularitet.

Itâ € ™ s ikke kun os mennesker, der kan nyde brugen af ​​urter til at hjælpe med at helbrede forskellige lidelser og deres symptomer. Selv kæledyr, som hunde, kan drage fordel af urter. Hvis du bor et grønt og naturlig livsstil, vil du vil have din hund til at også være den samme.

Urter kan bruges som naturlige retsmidler for en række lidelser. For en hund ejer, er en af ​​de største bekymringer beroligende ned deres hund. Angst angreb kan komme fra en lang række ting, fra sygdomme, svært ved at tilpasse sig visse situationer og lignende.

Her er et par måder, du kan berolige din hund ned med urter.

  • Brug kamille te. Du kan også tilføje kamille til deres mad. Kamille er en beroligende blomst, og det fungerer godt med at kurere angstanfald i både mennesker og hunde. Det kan også fungere som et mildt beroligende til din hund.
  • Brug kogte havre. Havre kan hjælpe støtte i fordøjelsen og korrekt udskillelse af affaldsstoffer i kroppen. Til hunde, kan havre også på som en beroligende middel. Fuldt kok havregryn og tilføje nogle i din Doga € ™ s mad. Du kan give ham de samme havre som du spiser til morgenmad, så du donâ € ™ t nødt til at bruge ekstra på at købe disse.
  • Brug lavendel olie. Få den æteriske olie og dup nogle på et stykke vat. Placer vat et sted, hvor din hund bliver ofte, skal du sørge for duften kan fylde luften, men at din hund ikke kan nå vat. Æteriske olier kan være skadelige ved indtagelse eller når direkte påføres på huden. Hvis du har en olie diffuser, kan du bruge denne, også. Bare vær forsigtig, når du bruger levende lys olie diffusorer, da disse kan forårsage forbrændinger.
  • Brug baldrian for ekstremt overgearet hunde. Baldrian er effektiv til at reducere angst, ophidselse og spændinger. Det kommer som regel i kapsler, tinkturer og te poser. Du kan brygge te og tjene det til din hund som en drink. Man kan også blande tinktur eller pulveret fra kapslen i sin mad.
  • Brug St. Johnâ € ™ s urt. Dette er et effektivt middel mod depression og angst hos mennesker. Itâ € ™ s også effektive i hunde. Dette kommer i kapsler og tinkturer, og du kan blande det i hans mad. Du kan også blande tinkturer med drikkevand, selv om din hund kan mærke forskellen.

Husk at bruge lavere doser af urter til din hund, end du ville gøre med et menneske. Dyr kan være mere følsomme over for urter og deres organer har forskellige mærker. Kontakt din PETA € ™ s dyrlæge, før de giver ham nogen retsmidler. Nogle dyrlæger praktisere en mere holistisk type medicin, og de vil overveje at bruge urter, i stedet for blot narkotika-baserede behandlinger.