Sådan at afskrække din hund fra at spise af Carpet

Hunde udviser ofte adfærd, hundeejere overveje mærkelige og bizarre; tæppe spise er en af ​​disse adfærd. Det er ikke praktisk at erstatte gulvtæppet hver gang din hund nibbles på det, det er heller ikke en god mulighed for at erstatte hunden. Der er dog nogle enkle løsninger, der vil hjælpe afskrække din hund fra snacking på din shag. Læs nedenstående trin for disse enkle løsninger.

Trin 1: Sørg alternative tygge muligheder Din hund kan føle behov for at tygge;. derfor han har brug for at have en bred vifte af muligheder for at "tygger" fra. Besøg din lokale dyrehandel og købe flere legetøj, du kan handle ud hvert par dage, så din hund ikke bliver træt af tygge legetøj. Købe legetøj, der tilskynder ham til at arbejde på at få en godbid, som keglerne, der kan udfyldes med jordnøddesmør eller en anden behandler.

Trin 2: Stimulering ham med motion Din hund kan være kede og har masser af energi til overs.. Hvis han er tilbage alene hjemme hele dagen, kan det være en god idé at udøve ham om morgenen, før du hovedet ud for at arbejde. Hvis du er i stand til at få en rask løbetur eller gåtur i første ting om morgenen, vil din hund være mindre tilbøjelige til at lede efter frække måder at brænde sin energi.

Trin 3:. Praksis efterlader ham i perioder Det er muligt, at din hund lider af separationsangst, især hvis du bemærker denne adfærd kun opstår, når han er blevet efterladt alene. Hvis dette er tilfældet, øve forlader ham for korte perioder. Hvis du vender hjem, og han ikke har spist gulvtæppet, belønne ham med hengivenhed, ros eller godbidder. Du kan også lade en t-shirt, der bærer din duft; dette kan være til stor trøst for en hund, der lider af separationsangst.

Trin 4: Køb en sikker afskrækkende Mange hundeejere har haft succes med at afholde deres hund fra at spise tæppe (og andre genstande) ved at sprøjte Bitter Apple på det område, hvor hunden har tendens til at tygge.. Bitter Apple kan findes på de fleste forretninger dyrehandlere eller online på petsmart.com. Det er sikkert, billigt og afskrækker hunden med dens sure smag.

Trin 5:. Fange ham på fersk gerning Hvis du er i stand til at fange din hund i færd med at spise gulvtæppet, kan du skælde ham med en fast, "Nej!" Må ikke ramt eller sparke din hund under nogen omstændigheder. Også, hvis du er i stand til at fange ham på fersk gerning, kan du give ham et alternativ, passende tygge legetøj. Hvis du ikke fange ham på fersk gerning, ikke spilde din tid og energi skælde din hund, da han ikke vil vide, hvorfor du gør det.

Trin 6: Gør det område utilgængelig for ham Hvis ovenstående trin ikke fungerer for dig, kan du nødt til at overveje Tremmekasser din hund eller sætte en port til at holde ham fra tæppebelagte områder.. Mens dette ikke er den ideelle løsning, vil det spare dit tæppe, indtil du er i stand til at træne hunden i at fortsætte denne adfærd.

Trin 7:. Vær ikke bange for at besøge dyrlægen Hvis du føler, at tæppet tygge kunne være et tegn på et sundhedsproblem, eller det fortsætter uanset dine anstrengelser, kan det være en god ide at besøge dyrlægen og se efter eventuelle mangler eller andre sundhedsmæssige betænkeligheder.
Med konsekvens og tid, bør en af ​​de ovenstående trin afskrække din hund fra spise og / eller tygge på dit tæppe. Vær tålmodig og ikke erstatter din tygges tæppe, indtil du er sikker på adfærden er afsluttet. Hvis alt andet fejler, og dyrlægen giver din hund thumbs up, kan du overveje at udskifte dit tæppe med trægulve!

Denne artikel blev skrevet af Collin Walker til pet-super-butik et site bærer hund senge, PET hegn og hund trapper.