Sådan at acceptere dine egne fejltagelser

Alle begår fejl, det er en given. Problemet begynder ikke at gøre den fejl, men i at være ude af stand til at beskæftige sig med - eller acceptere - fejlen. Accepterer du dine egne fejltagelser? Mange gange folk er for fokuseret på de fejl, de har lavet, snarere end hvad de kunne have lært af den fejl, eller de nægter at tilgive sig selv og komme videre. Du kan lære af dine fejl, og du kan acceptere dine egne fejltagelser; bare huske på, at der er en lektie at lære i enhver fejl lavet. Der er et par måder, du kan lære at acceptere dine egne fejltagelser og gøre læreprocessen lettere.

Først og fremmest en af ​​de bedste måder at acceptere dine egne fejl, er at tilgive dig selv. Erkend, at ingen er perfekt, kan ingen gøre alt "rigtige" hele tiden. I stedet for at straffe dig selv, acceptere din egen mistakes- indse, at du kan lære af fejl, betyder det ikke at være en helt negativ oplevelse for dig.

Du skal acceptere dine egne fejl i stedet for at slå dig op over dem. Når du kommer forbi tilgive dig selv den fejl, at mange gange trangen "slå dig op" over fejlen er der stadig. Må ikke falde i denne type negativitet. Accepter, at du har lavet en fejl, indse, at det er ikke enden af ​​verden, og komme videre. En del af evnen til at acceptere dine egne fejl betyder at indse, at der er altid i morgen, at det, der sker i dag ikke altid vil påvirke negativt i morgen, og betyder ikke, at livet som du kender det er overstået.

Når du er begyndt at acceptere dine egne fejl, prøve igen og igen. Hold gentage dine fejl, hvis det er muligt. Alle tider falder tilbage i gamle mønstre eller har en tankeløs øjeblik, ikke stress dig ud. Du har allerede begyndt at acceptere dine fejl, bare tage skridt til at sikre, at du ikke vil gentage dem. Dette er alt sammen en del af læreprocessen. Hvis det ikke lykkes i første omgang, bare med at prøve, indtil du laver færre fejl.

Sørg for, at når du er på vej til at forebygge yderligere fejl, og du er begyndt at acceptere dine egne fejl, at man ikke tillader andre at trække dig ned. Må ikke tillade andre at minde dig om dine fejl og ikke falder i den fælde at tro, at bare fordi du har lavet en fejl, at du altid vil lave fejl, eller at du er en fiasko. Hvis nogen ikke vil lade dig flytte forbi dine fejl, så måske deres del i dit liv skal blive mindre. Ingen har brug for en negativ indflydelse på deres liv eller over deres følelser.

Alle begår fejl. Når du har lavet en fejl, så spørg dig selv, hvad du kan lære af det; måske svaret vil tage dig så meget tættere på at acceptere din egen fejl. Når livet lektioner lært af fejltagelser, så de er ikke så tilbøjelige til at blive gentaget.