Sådan Anvend og brug Silicone Rubber

Silikonegummi har en farverig historie. Det var Dumas der forudsagde sin eksistens omkring 1840. Imidlertid blev det første eksempel produceret i 1872 af Ladenburg. Den første silikonegummi blev skabt ved at blande diethoxydiethysilane, vand og spormængder af syrer. Det dannede tyktflydende olie. Men de tidligste kommercielle kvaliteter kun skete i 1943. Dow Chemical Company var det første selskab, der skabte en kommercielt anvendelig silikonegummi. Med denne avancement, andre selskaber fulgte dem kort efter. I dag er silikonegummi bruges på mange måder, og du kan være interesseret i at vide, hvad de anvendelser og anvendelser af silikonegummi er.

Silikonegummi har sine egne klasser og egenskaber, og hver klasse har sine anvendelser i vores samfund.

  1. Høj temperatur hærdende. Dette er også kendt som varme helbredes, og normalt kommer i form af halvfast gummi i en uhærdet tilstand. Denne form bør gennemgå en gummi-typen fremstilling af det færdige og ønskede elementer.
  2. Stue temperatur hærdende. Oftere, disse produkter ligner en flydende gummi, der anvendes til fugemasse, indkapsling og pottemuld. Men da disse typer af materialer er ikke almindeligt anvendt som konventionelle gummi.
  3. Flydende siliconegummier. De kaldes varme hærdelige flydende materialer. Utvivlsomt er disse materialer, der behandles for specifikt og specielt designet ekstrudering produktionsapparatet og sprøjtestøbning.

På den anden side, siliconegummier har deres indvirkning på forskellige områder i økonomien. Nogle af deres applikationer i maskinindustrien er akseltætningsringene, radiator og bilindustrien varme slanger, vindue og dør sæler, tændrør hætter og mange flere. Inde i realm af elektroteknik, har følgende programmer: kabler og kabel opsigelse, corona-resistent isolering rør, tastaturer og kontaktoplysninger måtter og ledende profilerede sæler. Derfor, hvis vi vil se på det medicinske område, de har også lavet en masse bidrag, såsom slanger til dialyse, bælge til kunstige åndedrætsværn, og katetre.

Siliconegummier er virkelig nyttige i vores hverdag. Du kan faktisk bruge dem i næsten alle mulige måder. Hvis du vil sammenligne en silikonegummi til en naturlig elastik, vil du så indse, at naturlige bands er økologiske. Dette er grunden til, at mange mennesker samt producenter foretrækker silikonegummi til den organiske. Deres egenskaber gør dem overlegne, som du kan manipulere og bruge dem på mange måder som:

  1. Du kan bruge dem til pakninger og tætninger som de fleste producenter gør.
  2. Legetøj og andre børn foderstoffer er lavet af silikonegummi. Da det kan ske i forskellige former og dets elasticitet aldrig svinder, er det en god råmateriale for en Kida € ™ s legetøj. Hvordan vil du elske at se din Sona € ™ s bold stadig hoppende efter 10 år?
  3. Silikone gummi er til stede i næsten alle dele af dit hjem, herunder personlige produkter, sko, tøj og hardware.
  4. Det kan bruges som silikone fugemasse eller en gummiplade.

Silikone gummi er i næsten alle dele af vores liv. De optræder i alle områder af industrien. Du kan se dem i din garage, spisestue, køkken og endda badeværelse. Se? Silikonegummi har foretaget en lang rejse, og det vil fortsat være produktive som årene går.