Sådan Anvend en Journalistik Major

Hvis du arbejder hen imod din uddannelse i journalistik, kan det være sket for dig, at der er ingen bedre tid end den nuværende til at overveje de mange måder, du kan bruge det store at skabe sig din egen karriere. Her er et par forslag til at hjælpe dig begynde at tænke på, hvordan du anvender din journalistik større på en sådan måde, at du kan leve det liv, du ønsker.

  1. Naturligvis en af ​​de mest oplagte måder at anvende din store er at affiliate med et print enhed, såsom en storby avis eller et blad. Oftere, men du har brug for nogle klip til din kredit for at få din fod i døren på steder som dette. Overveje at ansøge om opgaver med aviser i mindre byer. Dette vil give dig mulighed for at opbygge en rapport med redaktører, får fornemmelsen af ​​at arbejde inden for strukturen af ​​en mindre papir og også give dig mulighed for at begynde at opbygge den portefølje af klip.
  2. Hvis tanken om en stående koncert ikke er dine ting, derefter overveje at fremme dig selv som freelance journalist. Mellem de trykte medier og de elektroniske udgivelser i dag, har der aldrig været en bedre mulighed for at arbejde for publikationer rundt om i verden, og gøre det hele fra ét sted. Du kan bogstaveligt talt opbygge en stabil kundekreds, der ikke blot er villige til at give dig opgaver, men også er villige til at overveje pladser fra dig på nye funktioner.
  3. Flytning ud over trykte medier, kan du opleve, at du nyder den udfordring broadcast journalistik. Arbejdet som reporter for tv og radio kan være en givende måde at anvende alt, hvad du har lært, mens du tjener, at journalistik større. Du har mulighed for at møde personer i alle samfundslag, få at vide en hel del om de tekniske aspekter af udsendelse i almindelighed, og etablere en ganske ry med dine kammerater, hvis din unikke tilgang fangster på med dit publikum.
  4. Undersøgende journalistik er et andet program, der enten kan indarbejdes i en freelance karriere, eller være midlet til at blive en fast bestanddel med næsten enhver form for nyhedsmedier. Evnen til forskning, interview og rapportdetaljer i en direkte og saglig måde ville være kendetegnende for denne type journalistik. For en person, der kan lide at komme til bunds i tingene, ville denne ansøgning af en journalistik større være givende både personligt og økonomisk.

Den måde, du vælger at anvende din journalistik større kan afhænge af din personlige temperament, dine overordnede mål for livet, og om du ønsker at tjene til livets ophold som en del af en større organisation eller går det på din egen. Uanset hvad dine forkærlighed, dine muligheder er talrige; tjek ind i disse muligheder, og se, om en af ​​dem er den rigtige for dig.

Tips:

  • Tænk at gå freelance
  • Journalister kan finde arbejde i trykte og elektroniske medier