Sådan anskaffe Bard Grobnar i Neverwinter Nights 2

I Neverwinter Nights 2, kan en spiller erhverve forskellige ikke-player tegn eller NPC'ere som ledsagere. Disse er allierede, der kommer med din eventyr fest og hjælpe dig med at overvinde de udfordringer, du står over for i spillet. Der er i alt ti NPC'ere, der potentielt kan blive kammerater men spillet kun tillader et maksimum på 3 ad gangen for at slutte sig til din fest. Grobnar, en gnome skjald, er et sådant potentiale følgesvend.

1. Mød Grobnar på Old Owl Well. Neverwinter Nights 2 etagers er opdelt i tre akter, og der er flere områder, din karakter bliver nødt til at rejse til i hver enkelt retsakt at gøre fremskridt i spillet. Din karakter vil støde de fleste af de forskellige mulige NPC kammerater i første akt. Grobnar ligger på Old Owl Well-området. Behovet for at rejse til dette område opstår, når du er godt i første akt. Efter at have nået byen Neverwinter, vil du få et valg af enten sammenføjning byen Watch eller Thieves Guild. Vælg at være en del af byen Watch og fuldføre flere missioner, der vil blive givet til dig. Alle disse opgaver er udført i Neverwinter. Den sidste mission vil dog kræve, at du gå til Old Owl Well at lede efter en manglende udsending fra Waterdeep. Første gang du indtaster Old Owl Nå du vil se en gnome skjald udfører ved siden af ​​vejen. Dette er Grobnar. Klik på ham til at indlede en dialog.

2. Lyt til Grobnar fortælling og tro det. Efter hilsner og sådan vil Grobnar fortælle dig, at han slog lejr derude, fordi han håber at tiltrække sig opmærksomhed fra en Wendersnaven. Disse er mytiske væsener som nisser tror på, men det er ikke bekræftet, om de rent faktisk eksisterer. Pas på ikke at vælge udsagn i dialogen grænseflade, afskedige Wendersnavens som eventyr eller noget i den retning. For at kunne erhverve Grobnar som en følgesvend, du nødt til at fortælle ham, at du tror også på eksistensen af ​​disse skabninger. Samtalen tråd vil til sidst føre til valg, hvor du kan invitere ham til at slutte din fest. Gøre det, og han vil acceptere din invitation.

3. Hæv din indflydelse score for at bevare ham i din fest. Neverwinter Nights 2 anvender en Influence system til at finde ud af resultatet af din figurs interaktion med NPC kammerater i din fest. Din indflydelse score kan være forskellige for hver NPC følgesvend, da det stiger eller falder baseret på dine dialog / action valg. Når du siger eller vælge at gøre noget, der er enig i en bestemt NPC personlighed så din indflydelse score med at NPC gevinster point. Som din indflydelse score forbedrer så gør din alliance eller obligation med at NPC, og du får flere dialog- og action muligheder. Omvendt når Indflydelse med en NPC følgesvend løbende falder, kan han eller hun i sidste ende forlade din fest. Hvis du ønsker at beholde Grobnar, er du nødt til at være forsigtig med, hvad du siger til ham, hvad du gør om ham og de opgaver, du foretager ham gøre.

Nisser er ofte støbt som comic relief i Neverwinter Nights spil. Imens skjalde ofte opfattes som svage jack-of-all-trades tegn. Spillere glemmer dog ofte, at skjalde, selv gnome skjalde, har høje Charisma score og har derfor potentielt stærk Persuasion, skræmme eller Bluff færdigheder. Ikke alle udfordringerne i spillet kan løses gennem fysisk styrke. Nogle gange kan du faktisk bare snakke dig vej gennem en farlig situation. Grobnar kan give dig denne fordel.