Sådan Administrer Video Content

Videoer har revolutioneret den måde medierne vises, og præsenteres for offentligheden. Evnen til at fange bevægelse har tilføjet, at følelsen af ​​spændingen i at se videoer. Gennem videoer, kan du optage ikke kun stillbilleder og lydklip, men livet i bevægelse. Videoer kan også hjælpe med at holde vigtige minder i dit liv i live og fuldt animeret.

Hvis du handler med videoer, video content management er en af ​​de første ting, du behøver at vide. Hvis du vil vide mere om dette, kan du læse disse retningslinjer i forvaltningen videoindhold:

  1. Bestem videotype: Der er flere filformater til videoer. De mere almindelige filformater er FLV, wmva og mov. Vælge hvilken video format til at bruge, vil afhænge af flere faktorer, såsom video kvalitet, filstørrelse, og kompatibilitet. Nogle filformater vil kunne gøre bedre video kvalitet end andre, uden den ekstra filstørrelse. På den anden side, kan du vælge at vælge formater, der kan give dig mindre filstørrelser, hvis du vil have dine videoer til at være nemt downloades. Den type video, du skal bruge, skal også være forenelige med den online spiller, som du vil bruge i at vise din video.
  2. Upload dine videoer til pålidelige websteder: Du skal uploade dine videoer i hjemmesider, der passer til din målgruppe. Der er masser af video-sites i nettet, men ikke alle af dem appellerer til den samme målgruppe. Hvis du opretter videoer til små børn, uploade dine klip i en voksen site er en indlysende fejl. En kunst kommentar video, som et andet eksempel, vil passe ind i en kunst blog bedre end i en almindelig hjemmeside som YouTube. Sørg for, at dit websted er anerkendt, da nogle steder faktisk drives af hackere og spammer. Du bør også bestemme beskyttelse og kryptering, som du vil have din hjemmeside til at have. Dette er især vigtigt, hvis du ønsker at forbyde downloade videoklip, du har uploadet på internettet.
  3. Lær det grundlæggende i videoredigering: For at administrere dine videoer, skal du vide, hvordan du redigerer tekst, grafik, interaktive data og andre ting, som har lyd og billede-komponenter. Når du har lært videoredigering, vil du være i stand til at tilføje animation og video effekter på dine klip, som vil hjælpe med at gøre dine klip mere spiselig for seerne.
  4. Find FTP alternativer: Upload og styre din videoindhold behøver ikke at involvere FTP-klienter. Du kan gøre brug af forskellige web-baserede video-sites, der vil give dig mulighed for at uploade dine video filer med blot et klik på en knap - uden at skulle oprette et helt websted undervejs. YouTube, for eksempel, vil give dig mulighed for at uploade dine filer og kopi scripts, som du kan indsætte på din egen hjemmeside og blog. Med scriptet på plads, kan videofilerne allerede blive vist på dit websted.

Videoer er den nemme måde at overføre dit budskab på en sjov måde, der er let for online brugere at fordøje. Håndtering af videoindhold til dit websted kan gøres nemt med disse trin.