Sådan adgang til filer på din pc ved PSP via WiFi eller USB

Sådan adgang til filer på din pc ved PSP via WiFi eller USB

Hvis du følger disse trin, bør du være i stand til at afspille musik, videoer, homebrew spil og apps og meget mere, der er i din pc på PSP via USB / WiFi.

  1. Download af filer. De filer, vi skal hente er PSPHost og IRShell. Den første er det program, du vil køre på din pc til at starte en "særlig" forbindelse med PSP, og den anden er det homebrew som du kan køre på din PSP at få adgang til at "særlige" tilslutning.
  2. Installation og opsætning af PSPHost. Når du har downloadet PSPHost, dekomprimere den og åbne mappen, udføre PSPHost.exe (eller sådan noget), og installere det som et standardprogram. Nu, hvor vi har den PSPHost installeret, skal du konfigurere den. For at gøre dette, skal du køre PSPHost (desktop genvej eller Start-menuen). Det vil køre, og derefter en PSP-ikon vises på proceslinjen. Højreklik på den, og klik derefter på Indstillinger, skal du indstille den mappe til at dele via USB / WiFi (eller check "Vælg cygdrive" boksen for at dele alle mapper på din harddisk). Klik nu på "OK" for at gemme konfigurationer og forlade denne skærm. Nu må vi initialisere USB eller WiFi, hvis de ikke allerede er i gang. Højreklik igen på ikonet PSP og kontrollere, om det viser "Disable USB / WiFi;" Hvis ikke, skal du klikke på "Aktiver USB / WiFi." Nu er vi klar.
  3. Kontrol PSP og installation IRShell. For at gøre dette, skal du tjekke, om din PSP er homebrew-stand. Gå til den oprindelige menu af PSP, så gå til [Settings]> [Systemindstillinger]> [Systeminformation], og se om du har nogen bogstaver (M33, OE, HX etc.). Hvis du har breve, er det en homebrew-stand PSP; hvis ikke, så prøv at følge denne tutorial, før du kan fortsætte. (Du skal have en anden PSP, der er homebrew-stand til at følge denne tutorial.) Hvis du har en custom firmware, så dekomprimere IRShell fil og derefter installere det (kopiere mapperne IRSHELL, PSP og SEPLUGINS til Memory Stick rod (X: / <her er roden>) Den vil spørge, om du vil overskrive mapper. klik) Nu har vi IRShell installeret "OK"..
  4. Opsætning af PSP trådløs forbindelse. Valgfri trin, hvis du kun vil bruge USB. Tænd for PSP, så gå til [Settings]> [Netværksindstillinger]> [Infrastructure Mode]> [Scan], og fortsætte med at konfigurere din trådløse forbindelse.
  5. WiFi endelige opsætning og begynder at nyde. Valgfri trin, hvis du kun vil bruge USB. Gå nu til den oprindelige menu af PSP. Gå til [Spil]> [Memory Stick TM] og køre ikonet IRShell, vente, indtil den starter, og tryk derefter på R-knappen plus knappen for at køre Configuration Manager Start. Gå ned, indtil du finder noget lignende "XMB Netværk for Nethost" og derefter vælge den forbindelse, som vi har oprettet i trin 4. Gå ned til "NetHost IP / Name (AP)", og nu gå til computeren, [Start]> [ Kør]. Indtast "cmd", når en sort skærm kommer op, sætte "ipconfig / all" opslag for "IP-adresse." Gem dette nummer på en .txt-fil eller på et papir, nu vende tilbage til PSP med "NetHost IP / Name (AP)" fremhævet, skal du trykke på "cross", som nummer, du har gemt, sætte det her (på skærmen tastatur PSP er ikke alt for svært at bruge: P). Når du er færdig, for at indtaste dette nummer, tryk på "Start" og derefter vil det være tilbage til Configuration Manager. Tryk nu på "cirkel" for at gemme indstillingerne og vende tilbage til menuen IRShell.
  6. Adgang PC-filer via USB / WiFi. Når du er i den indledende menu af IRShell, vælg ikonet, der er til venstre for ikonet USB-forbindelse, eller hvis du vil bruge wifi, skal du vælge ikonet, der er som cirkler inde cirkler (fik det?). Gå nu til den første øverste venstre ikon, tryk på "trekant" og derefter gå til usbhost0: / (til USB) eller nethost0: / (for WiFi). Nu ser filerne i denne mappe, du har oprettet i PSPHost. Gå til den mappe, du har musik, videoer, homebrew spil og tryk på "cross" for at afspille filen. At spille mange musikfiler, skal du trykke på "cirkel" i alle de filer, du ønsker at spille (de bliver gul), og tryk derefter på "cross" for at udføre alle de filer.

Nødvendigt værktøj:

  • USB-kabel (Mini-B) eller en trådløs router
  • En homebrew-stand PSP