japanske hundenavne

Fireflies Billeder japanske fotografer

Japanske fotografer har den varme periode Hotarugari.

Fireflies Billeder japanske fotografer

Hvert år japanske præfekturer Okayama og Maniwa blevet stedet, hvor utallige ildfluer flok sammen fra sæsonen af ​​storme i juni til regntiden i juli. Japanske fotografer tager magic billeder, ved hjælp af lang eksponering. Denne metode gør det muligt for dem at opnå effekten af ​​"tilsyneladende bevægelse", når objektet bliver til slørede striber. Som et resultat, flyvningen af ​​ildfluer bliver til en reel fysisk freezelight.

Generelt japanerne har tendens til at beundre noget hele året rundt: blomster og cherry blomstre i foråret, sne om vinteren, og månen i efteråret. Om sommeren, japanerne beundre Hotarugari: de observerer små lys af ildfluer, flyvende hurtigt i aften. De japanske folk er de mest passionerede fans af insekter i verden, men deres tilknytning til ildfluer optrådte for længe siden: i oldtiden, de fik endda navne, ligesom kæledyr.

I mørket, alle former for ildfluer har en forbløffende evne til at udsende blødt selvlysende lys i gul-grønne område af spektret. Dette lys har en bølgelængde på 500-650 nanometer (en milliardtedel af en meter).
Takket være kameraer med mulighed for at tage billeder i det lange eksponering tilstand kan japanerne gøre processen med at beundre de flyvende lys længere. Vi har samlet de fedeste billeder af den japanske natten mirakel.

Fotos af Yume Cyan

Yume har brugt en måned i skoven af ​​Nagoya City i Japan for at gøre disse fantastiske billeder af ildfluer.

Fireflies Billeder japanske fotografer

Fireflies Billeder japanske fotografer

Fireflies Billeder japanske fotografer

Fireflies Billeder japanske fotografer

Fireflies Billeder japanske fotografer

Fotos af Yuki Karo

Yuki Karo er en af ​​de mest fremtrædende japanske fotografer, der stoler på sin særlige faglighed og bruger lang eksponering i sine værker. Fotografen mest kendte værker er billeder af de krydsende lys af guld ildfluer. De fleste af Yuki billeder viser natur og skønhed af de steder omkring Maniwa og Okayama, Japan.

Fireflies Billeder japanske fotografer

Fireflies Billeder japanske fotografer

Fireflies Billeder japanske fotografer

Fireflies Billeder japanske fotografer

Fireflies Billeder japanske fotografer

Fotos af Tsuneaki Hiramatsu

Tsuneaki Hiramatsu tager billeder af ildfluer efter et tordenvejr i regntiden. Han bruger også lang eksponering og øget eksponering.

Fireflies Billeder japanske fotografer

Fireflies Billeder japanske fotografer

Fireflies Billeder japanske fotografer

Fireflies Billeder japanske fotografer

Fireflies Billeder japanske fotografer

Fireflies Billeder japanske fotografer

Fireflies Billeder japanske fotografer

Fireflies Billeder japanske fotografer

Te: Japansk teceremoni Tips

Hvordan at deltage i en japansk Tea Ceremony

En ven har inviteret dig til en japansk te ceremoni. Du har aldrig deltaget i et af disse specielle te før, og du er meget begejstrede. Men du er også kun en smule nervøs. Du ønsker ikke at komme på tværs som en uhøflig eller uhøflige gæst, fordi du ikke ved, hvad der forventes af dig. Du har brug for et par hurtige tips til, hvordan at deltage i en japansk te ceremoni.

En af de nemmeste måder at være sikker på at du følger alle de traditioner ordentligt er at bede om hjælp. Du skal blot forklare, at hele oplevelsen er helt nyt for dig, og at du ønsker at gøre tingene rigtigt. Din vært og de andre gæster bør være mere end glade for at give dig en hånd.

Hvis du ikke forstår, hvordan man kan gøre noget, holde øje med de andre gæster. Hvis alle opfanger koppen med deres højre hånd og så de støtter det med deres venstre hånd, odds er du skal prøve at løfte koppen denne måde også. Dette hjælper også dig med at undgå at hoppe i foran æresgæst, eller princippet gæst, som normalt får til at gøre alt under ceremonien, før de andre gæster, at komme ind i te huset til at drikke te.

Japanese Tea Ceremony Historie

Den japanske kultur har mange dejlige og fascinerende traditioner, men de fleste te elskere føler, at te ceremoni er det mest interessante skik Japan. Hvis du beundre den bedragerisk enkle skønhed af en te ceremoni, kan du blive overrasket over at erfare, at det er en forholdsvis ny praksis for denne gamle kultur. Mens Japan har nydt te, da den blev importeret fra Kina i 1100-tallet, havde te ceremonier faktisk ikke blevet meget populær, indtil 1400-tallet.

Som du forskning japansk te ceremoni historie, vil du opdage, at te ceremoni blev praktiseret af Zen buddhistiske munke, som vinder besluttet at dele oplevelsen af ​​te med militæret. Te ceremonier og Zen var så tæt forbundet, at en te ceremoni faktisk blev en religiøs oplevelse.

Som ceremonierne bliver mere og mere populære, begyndte folk at bygge tehuse. At forskønne området omkring tehuse, skabte te haver. De ceremonier blev mere involveret med hver ny tilføjelse, men beholdt en ånd af enkelhed og ydmyghed.

I dag, te ceremoni er stadig meget vigtigt for mange mennesker, der studerer Zen buddhismen. Derudover mennesker, der bare nyde skønheden i simple ting eller har en passion for te ofte holde te-ceremonier.

Vigtigheden af ​​japanske te-ceremonier

Du har for nylig blevet en stor fan af grøn te. Som du drikker din tredje kop af dagen, du beslutter du gerne vil vide mere om historien om denne helbredende drik og traditioner omkring den. Gør andre kulturer drikker grøn te på grund af de sundhedsmæssige fordele? Faktisk, mens japansk kultur oprindeligt drak te for sine medicinske egenskaber, er det nu blevet meget mere end en sundhed drink. I hundredvis af år har japanske te-ceremonier blevet en vigtig øvelse for dem, der søger at nå frem til oplysning.

Når nogen er vært for en te ceremoni, han eller hun forsøger at skabe en perfekt oplevelse for ceremonien gæster. Mens en person, der ikke er bekendt med den japanske kultur kan synes, det er enkelt og let at skabe en perfekt ceremoni, sandheden er, at det kan faktisk ikke være mulig. De, der praktiserer kunsten at te i årtier vil være den første til at sige, at de stadig er ved at lære hvordan man får en perfekt ceremoni.

Fordi den praksis betjener te for gæsterne har fået religiøse overtoner, nogle mennesker gør den fejl at tro, at de ikke kan holde te ceremonier uden at være buddhist. Men da en te ceremoni har også at gøre med at dele dine erfaringer med andre mennesker og med skønheden i ceremonien, kan alle nyde vært for en japansk te ceremoni.

Design af et Japanese Tea Garden

Du har forelsket sig i den japanske kultur, især den enkle skønhed af en japansk te ceremoni. Efter flere måneders gøre do ved at dreje et hjørne af stuen til et tehus, du har besluttet, at dette vil være en livslang stræben. Det er på tide at opgradere din te ceremoni område, så du kommer til at opbygge et tehus og designe et japansk te garden at gå med det.

Som du overveje, hvordan du opretter din te haven, skal du:

 • Kig efter et godt sted at opdele haven i to dele. Japanske te haver traditionelt har en ydre og en indre have. Du bliver nødt til at have en port eller en anden meget tydelig måde at gøre opdelingen mellem de to halvdele.
 • Lad den ydre haven meget mere naturligt end den indre have. Den ydre have traditionelt har en japansk ahorn eller anden pynt træ og et bassin, så gæsterne kan vaske hænder og mund. Det er normalt også har en grus område, der kan anvendes til at symbolisere en stor mængde vand.
 • Find enklere planter til den indre have. Selv om det stadig er meget naturligt, det er anlagt med ikke-blomstrende planter. Prøv at bruge japanske malede bregner eller miniature bambus i dit indre have.

Dele af en japansk Tea Set

En traditionel engelsk te sæt har et par enkle stykker. En tekande, kopper, underkopper, skeer, en mælkekande og en sukkerskål er normalt de eneste ting inkluderet. En japansk te sæt, der bruges i en te ceremoni har nogle flere stykker.

Som du shoppe for din te sæt, bør du starte med en kedel. Kanden bruges til at opvarme din te vand og er absolut nødvendigt, hvis du ønsker at brygge din te. Når du har en kedel, skal du have et par andre vigtige brikker.

 • En te container eller Chaire, der bruges til at holde den pulveriserede grøn te anvendes i ceremonien. Denne beholder er traditionelt keramik.
 • En Raku keramik krukke er nødvendig for at holde rent vand til te.
 • Et scoop hjælper dig med at måle den korrekte mængde te til hver gæst.
 • Du bør også købe en te piskeris og en te skål. Sørg for at vælge din skål med omhu, da det holder den forberedte te og gæsterne bliver beundre det og drikker deres te ud af det. Bare ikke forveksle skønhed med perfektion. I en verden af ​​japanske te-ceremonier, en skål med en fejl er smukkere end en skål uden en.

Opbygning af en japansk Tea House

Din drøm er endelig klar til at blive realiseret. Du kommer til at have din egen japansk tehus. Du er så begejstret, at du ikke kan vente med at komme i gang, men du vil være sikker på at du får alt rigtigt. Der er ingen mening i at opbygge en te hus, hvis det ikke er autentisk. Hvad har du brug for at gøre for at skabe en te hus, der er designet og bygget korrekt?

Faktisk, for at gøre en autentisk tehus, er du nødt til at have forrygende snedkeri færdigheder og evnen til at skabe de yndefulde kurver husets tag. Finde nøjagtige planer kan være noget af en udfordring, også. Men hvis du er villig til at holde ud, har du et projekt, du kan være stolt af.

Hvis du beslutter, at den ægte vare er for hårdt for at skabe, hvorfor ikke bare lave din egen version af en te hus? Det vigtigste at huske på er, at en te hus er meget enkel og er lavet med naturlige materialer. Du bør også tænke på detaljer, der er nødvendige for ceremonien, såsom lave indgangsdør, der kræver gæster til ænder deres hoveder til at komme ind og hjertet, så du kan varme vandet i gryden.

Brygning japansk grøn te til en ceremoni

Brygge en kande grøn te er ganske enkel. Du fylder en gryde med 175 graders Fahrenheit vand, tilsæt en skefuld løs te for hver person og en anden for gryden, lad det brygge i to minutter og derefter stamme te i en kop. For en endnu nemmere måde at brygge din te, du bare droppe en pose af dine foretrukne blanding i gryden, og løft den tilbage ud efter to minutter. Men en japansk grøn te ceremoni involverer mere end rent faktisk at brygge en perfekt pot af te og derefter drikke det.

I en formel te ceremoni, er den person, der te ceremoni ikke bruge løs te eller te poser. I stedet er en særlig form for grøn te kaldet Matcha bruges. Du bør kun sætte Matcha, eller i pulverform te, i en te skål med en speciel skovl, som kaldes en chashaku. For hver gæst ved ceremonien, bør du tilføje tre hjemmet af te. Derefter tilsættes vand nok fra din te kedel at gøre en te koncentrat. Denne del af processen svarer til den russiske te brygning metode, som russerne normalt gøre te koncentrat som en del af te brygprocessen, også. Men i en japansk te ceremoni, tilsættes mere vand direkte til koncentratet for at gøre en souplike te.

Japanske high school piger

Japanske high school piger


Mens der er ligheder mellem amerikanske og japanske high school piger, der er også mange forskelle. Studentereksamen, vigtig for både, har en mere dybtgående indflydelse på japanske piger i fastlæggelsen af ​​deres langsigtede fremtid. Desuden selv om hver kulturs gymnasium har sine regler og skikke, en japansk high school er mere stiv og kontrolleret i en japansk studerendes liv.

Japanske high school piger-The Look

For det meste, japanske børn bære uniform gennem hele deres skoletid. For en pige i en japansk high school, det betyder en ensartet modelleret fra en sømands uniform i navy blå og hvid. I gymnasiet, vil japanske piger rulle linningen af ​​disse nederdele, ofte for at gøre det så mini ser som muligt i et forsøg på manglende overensstemmelse. Mange uniformer har nu kortere nederdele, men den traditionelle hvide bluse (med eller uden slips), hvide knæstrømper, og cardigan eller blazer forbliver relativt uændret. I dagens kultur, Western slid er populær efter skole, men den ensartede er nødvendig under ugedage.

High School - ikke-obligatoriske

Kvaliteter syv til ni betragtes folkeskolen kvaliteter - svarende til den amerikanske mellemskole. Det er muligt i Japan til at forlade skolen i slutningen af ​​grad ni eller forfølge en teknisk uddannelsesforløb. De fleste japanske drenge og piger går videre til gymnasiet - kōtōgakkō - for lønklasse ti gennem tolv.

En typisk dag omfatter japansk, engelsk, matematik, samfundsfag, naturvidenskab og fitnesscenter. Både piger og drenge tager kunst, musik og teknologi og husholdning mindst en gang om ugen. I stedet for at flytte fra rum til rum, ophold eleverne i ét rum, og lærerne udskiftes fra klasse til klasse.

Efter skole klubber gør en typisk skoledag længere. Buraban (band) er meget populær for japanske high school piger. Men selv før oplever skolefritidsordninger, børnene deltager i rengøring af deres klasseværelse i slutningen af ​​dagen. Piger og drenge feje, støv, afhente, Tøm papirkurv, og forventes at deltage som et hold.

En japansk pige sociale liv

Da en japansk barns liv strengt styres under skoleårene, piger og drenge har tendens til at socialisere i separate grupper i løbet af skoledagen. Mens kulturen har ændret sig, er der stadig masser af alt pige og alle dreng high school situationer. Selv i blandede gymnasier, socialisering mellem high school-drenge og piger er usædvanligt, og hvis det sker, er det normalt efter skoletid og i weekenderne.

Japanske piger er store fans af alle ting amerikanske herunder filmstjerner, tøj og musik. Som i Amerika, internet og mobiltelefoner spiller en meget vigtig del i livet i teenager.

Nætter og weekender i Japan kan indebære yderligere undersøgelse og skolen som gymnasieelever skal sidde i optagelsesprøver for både high school og college. Mange studerende ender med at gå til Juko, også kendt som proppe skole.

Hjem og familieliv er stadig relativt vigtig i Japan. I landlige Japan, kan sociale aktiviteter centreret omkring familien, efter skole sportsbegivenheder og gøremål. Piger i landdistrikterne Japan og i mindre, mindre kosmopolitiske byer har stadig en tendens til at gifte sig tidligere end deres America counter dele.

Mango afslører Teenage håber

Japansk manga (tegneserier) afslører en masse om de håb og drømme teenagepiger. I Japan manga er enormt populær og produceret til at appellere til forskellige køn. Pigens manga er kendt som shoujo og historien linjer er om romantik. Shoujo er tegnet mere kunstnerisk og mens en japansk dreng vil hænge og være loyal over for sine venner i hans historier, piger manga ofte har de heltinder opgiver deres togter, eventyr og veninder for deres sande elsker.

Japanske piger - Sociale problemer

Mobning og stofbrug er stigende i hele skolesystemet i Japan. Strammere overensstemmelse betyder normalt strammere skoleklasser og mindre tolerance over for noget usædvanligt. Dette er især svært for japanske teenagere, der er kommet tilbage fra et forlænget ophold i USA på grund af en forælders opgave.

Japanske piger har så meget pres på dem for at lykkes som drengene.Mens skole generelt kan betragtes som hårdere i Japan, en high school pige liv, og hendes ønsker, kan lide, og ikke lide, er meget det samme som for piger i USA. Der er lige så meget et ønske i den moderne japanske liv for en pige at have det hele, opleve det hele, og blive det hele. I lande verden, herunder Japan, har globaliseringen understreget universalitet spørgsmål alle teenagepiger beskæftiger sig med på daglig basis.

Japanske School Uniformer

Japanske School Uniformer


Hvordan har japanske skoleuniformer starte? Hvorfor er de blevet sådan et ikonisk symbol på anime og cosplay fans? Nogle af de faktiske omstændigheder bag denne tendens måske overraske dig.

Japanske School uniformer er ikke japansk

En af de mest almindelige seværdigheder i Japan er piger i sømand outfits og drenge i militær-stil uniformer trekking til og fra skole. Hvad gådefuldt ved dette er, at de outfits er ikke japansk oprindelse. Tendensen startede i 1920, da rektor Elizabeth Lee i Fukuoka Jo Gakuin University havde hendes elever vedtage sømand outfit, som hun havde oplevet, mens en udvekslingsstudent i England. Den drenge uniform (det gakuran) blev modelleret efter preussiske hær uniformer og var en del af ændringen i nationalistiske japansk kultur kort efter Anden Verdenskrig I.

Gennem årtier har de outfits mistet enhver sammenslutning med deres europæiske oprindelse og bliver helt identificeres som japanske skoleuniformer. I modsætning til mange samfundsforskere i Vesten, tanken om at have alle børnene i skolerne iført den samme uniformer giver god mening i japansk kultur. Med fokus på at være en del af en bestemt gruppe, og identificere sig med den giri eller pligt til at denne gruppe, har været en del af Japan i årtusinder.

Komponenter af den ensartede

Mens forskellige skoler har nogle variationer i stil gennem forskellige stoffer og designelementer, for det meste de ensartede elementer til en japansk studerende er meget ens. Andre asiatiske lande som Kina og Korea også bruge en ensartet stil for deres elever i både offentlige og private skoler.

Der er fire hovedtyper af uniform:

 1. Vinter Uniform: Normalt herunder en tunika eller blazer og længere bukser eller nederdele
 2. Sommer Uniform: Normalt en hvid skjorte uden dækning, plus en uafgjort af en slags, og enten shorts, let stof bukser, eller en plisseret nederdel til piger.
 3. Sommer Athletic: En t-shirt og shorts i skolens farver.
 4. Vinter Athletic: Disse polyester træningsdragter kan også bæres i løbet af sommeren atletisk uniform.

Drenge

En høj-knappet tunika (med skolens segl påtrykt på knapperne) i en mørk uld eller tung polyester er den mest betydningsfulde del af drengens uniform. Matchende bukser, sorte lædersko og en hvid skjorte nedenunder fuldføre uniform. Mens den oprindelige stil af drengens uniformer var militaristisk, i de sidste tyve år high-knappet tunika er blevet erstattet i nogle områder af en hvid skjorte og slips med eller uden en forretningsmand-stil passer pels. Nogle skoler kræver også, at deres elever bære en kasket som en del af uniformen.

Piger

Sømanden tøj til piger består normalt af en plisseret nederdel eller culottes enten grå eller i en skotskternet mønster, med en hvid bluse og en rød hals tørklæde knyttede løst. Høje sokker og patent-læder Mary Jane stil sko også er en del af outfit. Der er mange variationer af skolens uniform, men også iført blazere, små bånd i stedet for tørklæde, og en hætte.

De fleste skoler har også deres skole våbenskjold trykt et eller andet sted på den ensartede, normalt over venstre brystlomme.

En Strange Appeal i Japan og i udlandet

I modsætning til mange elever i USA, som regel japanske studerende har ikke noget imod at bære deres uniformer uden for skolen samt. Nogle har endda tilpasset deres uniformer, når uden for skolen til at reflektere både deres personlige stil, såvel som deres stolthed i deres skole. Andre traditioner har også udviklet ud af at bære uniformer, såsom drenge give deres veninder den anden knap i deres tunika, fordi det er den ene nærmest deres hjerte.

Endnu fremmed er den måde, at den vestlige kultur er blevet fascineret af de uniformer, som regel gennem deres portrættering i populært anime serier som Sailor Moon. Mange online forhandlere sælger replika japanske skoleuniformer, og der er endda et sort marked for ægte skoleuniformer kaldet burusera. Men regeringen forsøger at stoppe denne form for handel, men foretrækker at kun de faktiske studerende besidder reelle uniformer.

Det stopper ikke sites som Jbox tilbyde en bred vifte af japansk stil skoleuniformer for fans af anime og Manga tegneserier. Den cosplay samfund bruger denne sammen med mange gør-det-selv hjem håndværk teknikker til at gøre uniformer, der er endnu mere kompleks end den oprindelige.

For en utilitaristisk tøj, der er designet til at standardisere studerendes udseende, har de japanske skoleuniformer blevet utroligt populære og ikoniske hele verden.

Japanske Hunderacer

Japanske Hunderacer
Akita Inu

Der er en række japanske hunderacer. Nogle kan allerede være bekendt for dig, mens du måske ikke har hørt om de andre. Du vil endda finde et par bedragere, der ikke er sande japanske racer.

Gamle hunde i Japan

Den Akita og Shiba er ikke fremmede for den vestlige verden, men de fleste af Japans seks oprindelige hunderacer er sjældent stødt på uden for det pågældende land.

Det er interessant at bemærke, at hver af disse racer er en spidshunde-typen hund, selv om de blev udviklet i forskellige regioner af landet. Alle blev udviklet primært som jagthunde, der kunne modstå koldt vejr. Men de fleste af disse hunde nyde et sted som familiemedlemmer ledsagere samt.

Du vil ofte se ordet "Inu" eller "Ken" efter et bestemt hunds navn. Begge THES ord betyder "hund".

Liste over originale japanske hunderacer

Japanske Hunderacer
Shiba

 • Akita Inu - Det er den originale Akita opdrættet i Japan. Det svarer til den amerikanske Akita, men det er ikke så muskelkraft. Det har også en lidt længere snude, og dens hoved er ikke så bred som den amerikanske version. Disse hunde kommer i hvid, nuancer af rødt og brindle.
 • Shiba - Dette er en anden temmelig velkendt japansk hund, er stigende popularitet i den vestlige verden. Shiba'en er den mindste af de oprindelige japanske racer, og det gør en god, men nogle gange stædig, familie følgesvend trods af, at det oprindeligt blev avlet til at jage småvildt.
 • Hokkaido - En fremragende vagthund, den Hokkaido Inu er skarpt intelligent og tænker helt uafhængigt af hinanden. Men disse hunde er meget viet til deres menneskelige kammerater. De anses måske den ældste af de japanske hunderacer, og de er blevet opdrættet til at modstå meget kold vinter.
 • Kai Ken - Også kendt som Kai Inu, Kai Ken racen er en anden spidshunde-typen hund, men det er rangier end de andre japanske racer. Det mest karakteristiske træk ved denne hund er dens brindle pels. Den Kai Ken er ofte omtalt som Tiger Dog.
 • Kishu Inu - Dette er en anden spidshunde-typen hund fra bjergene i Kishu, der oprindeligt blev avlet til at jage orner. Dagens Kishu kommer i solide farver, og hvide hunde er de mest almindelige. Ligesom mange japanske racer, det Kishu er en meget rolig hund, og det gør en nice, mellemstore familie følgesvend.
 • Shikoku Inu - The Shikoku blev erklæret en national skat i Japan, og dens afstamning anses ekstremt rene. Dette skyldes det faktum, at øen, hvor disse hunde udviklede, Shikoku, var helt isoleret og krydsning med andre hunde er strengt forbudt.

Flere japanske racer

Følgende hunde er japansk oprindelse, men de er ikke betragtes som en del af de oprindelige japanske racer af forskellige årsager.

 • American Akita - Selv en efterkommer af den oprindelige Akita Inu, den amerikansk stil Akita s build er mærkbart stockier. Dette førte til at blive anerkendt i den amerikanske Kennel Klub som en særskilt race. Den amerikanske Akita kan have stort set alle farver og aftegninger.
 • Tosa Inu - The Tosa er et resultat af krydsning af Shikoku med en række stærke hunde, herunder Mastiffs og Great Danes. Dette skabte en Mastiff-typen hund med en kraftfuld build, der ikke bare enhver lighed med spidshunde-typen build af de andre renracede japanske hunde. Den Tosa blev avlet til at kæmpe.

Ikke sandt japanske racer

Japanske Hunderacer
Tosa Inu

Følgende racer er ikke hjemmehørende i Japan på trods af deres navne. De er ganske enkelt avler taget til hjertet ved det japanske folk og videreudviklet i dette land.

 • Japansk Chin - På trods af navnet, den japanske Chin ikke havde oprindelse i Japan. Hagen faktisk kommer fra Kina, men det blev en stor favorit af japansk royalty og blev yderligere udviklet i dette land. Engang kendt som den japanske Spaniel, blev navnet ændret til Chin efter anerkendelse fra den amerikanske kennel klub.
 • Japanske Spids - Det er den generelle opfattelse, at den japanske Spitz er resultatet af ned-dimensionering af Samojed. Disse fed lille hunde har en smuk mælk-hvid pels, der kræver en masse børstning.
 • Japansk Terrier - Den japanske Terrier er mest sandsynligt en efterkommer af Smooth Fox Terrier oprindeligt bragt til Japan af erhvervsdrivende fra andre lande. Disse hunde er små og lidt territorial, men de gør livlig familie kammerater.


Uanset om en af ​​disse racer opstod i Japan eller det var simpelthen vedtaget og videreudviklet i dette land, er der ingen tvivl om, at det japanske folk har en stor interesse i deres firbenede ledsagere. Hvis en bestemt race har fanget din interesse, skal du kontakte en opdrætter og planlægge et besøg for at få at vide af en af ​​disse hunde bedre. Selvfølgelig kan du nødt til at besøge Japan for at se nogle af de mere sjældne racer i person, hvis du ikke allerede bor der, men det vil helt sikkert være et eventyr.

Japansk Bobtail Cat Opdrætter Interview

Japansk Bobtail Cat Opdrætter Interview
Scooter, seks uger gamle japanske Bobtail

Benhana Japanese Bobtails er et katteri beliggende i Ontario, Canada. Ejer, Dawn Benhaim tog tid til at tale med LoveToKnow om hendes smukke japanske Bobtails, hvad man skal kigge efter i en vis kat og hvad hun ser i en ejer til en af ​​hendes killinger. For det meste, Ms. Benhaim racer hendes killinger at vise og ikke at sælge. Men hun lejlighedsvis har en killing til rådighed.

Avl japanske Bobtails

LoveToKnow (LTK): Dawn, tak for at tage sig tid til at tale med os om den fantastiske race af japanske Bobtails (JBTs). Hvordan kom du først får interesseret i JBTs?

Dawn Benhaim (DB): Jeg havde altid set billeder i forskellige kat bøger, men jeg havde aldrig set en i kødet (stadig tilfældet med de fleste mennesker!). En weekend i 1989, jeg var browsing lørdag papir. Mens scanning af "Kæledyr" kolonnen i den lokale avis, så jeg en reklame for JBT killinger. Jeg kaldet antallet og spurgte, om jeg kunne komme over at se killingerne, fordi jeg var mest nysgerrig om racen. Mens jeg ville bare se stedet erhverve, det er ikke hvad der skete. Der var to killinger; Jeg forlod med den kvindelige og vendte tilbage to uger senere for hendes bror.

LTK: Du viser også JBTs. Hvad er nogle af de funktioner, du leder efter i et show kat, der eksemplificere racens standard?

DB: Jeg ser for flere ting, herunder:

 • Hovedtype - Trekantet og velproportioneret
 • Ører - både størrelse (stor) og sæt (oprejst - ikke blusset eller ud til siden)
 • Ben - Long med ekstrem vinkling af bagbenene, som også bør være parallelle med hinanden (ikke dreje ind på haseleddet / fælles)
 • Krop - Længere, lean / muskuløs uden at være rørformede
 • Øjne - en konkret orientalsk udseende
 • Generelle udseende af elegance og raffinement uden at være fine eller skrøbeligt udseende
 • Tail - Pom-pom typen hale er den ultimative, men du kan ikke avle efter halen, som kan tage en hvilken som helst retning / form - bare nødt til at være meget kompakt med nogen »længde« i sig selv, og i harmoni med resten af katten

LTK: Hvad er nogle af de priser jeres katte har vundet på udstilling kredsløb?

DB: Jeg har opdrættet og ejet Grand Champions, Grand Premiers og fornem Merit Katte, og jeg har også avlet en national vinder.

Unikke egenskaber og personlighed

LTK: Det unikke ved denne race?

DB: Fraværet af hvad man forventer en kats hale at være. Halen udseende er simpelthen resultatet af en godartet mutation af det relevante gen. Det tager eventuelle beløb af knæk og fik sig om sig selv; at beskrive det man skal tænke på den ekstreme knækket og spole af en piggy hale, og multiplicerer det ti fold.

LTK: Hvilken slags personligheder har JBTs have?

DB: Personligheden er et af de mest indtagende aspekter af denne race. De er katte med et meget højt aktivitetsniveau. De er også meget fleksible og sande følgesvend katte, der ønsker at være med dig hele tiden. De behøver ikke nødvendigvis ønsker at være "on" dig, men i nærheden, uanset hvad du kan gøre, være det sover (på sengen med dig), se tv (ved siden af ​​dig), eller udfører huslige pligter (cavorting i arkene mens du forsøger at gøre sengen). Selv badeværelse aktiviteter er ikke immune over for deres tilstedeværelse. De er meget intelligente, og fortælle dem ikke at gøre noget kan være en udfordring til tider, fordi de vil forstå dig perfekt, men stadig forsøge at snyde dig. Af samme grund er de lydige, selvom du nødt til at fortælle dem at gøre / ikke at gøre noget mere end én gang. De fleste vil komme løbende, når du kalder dem, især hvis der er mad involveret. Sammenfattende det - de absolut forgude deres mennesker og er meget interaktivt med dem.

Japansk Bobtail Cat Opdrætter Interview
11 uger gamle JBT opkaldt Panda

LTK: Hvad betyder en Mi-ke (mee-kay) JBT se ud?

DB: The Mi-ke er anset for at være den "ultimative" JBT for race entusiaster. "Mi-ke" er japansk for "tre pels", også almindeligt kendt som Calico. Det er normalt rød (aka orange, marmelade, etc.), sort og hvid. I samme farve familie er andre lignende mønstre, hvor rød tabby, sølv tabby og lignende har erstattet den sorte. Denne omtales som "mønstret Mi-ke".

LTK: Hvad er nogle andre acceptable farvekombinationer?

DB: Racen kommer i alle mønstre og farver, herunder faste stoffer, som alle er acceptable til show formål med undtagelse af den agouti (farve spids hårstrået som en abessinske) eller spids (som en siameser). De mest almindelige farver i udstillingsringen, dog tendens til at være rød og hvid, mi-ke, og sort og hvid (min favorit). Det er simpelthen på grund, tror jeg, at den iøjnefaldende farve kontrast.

Vedtagelsen af ​​en JBT

LTK: Når du placerer dine katte fra dit avlsprogram, hvilken type ejer søger du efter? Har du nogen særlige krav, før du lader en kat gå til et nyt hjem?

DB: Det er meget vigtigt, at jeg forsøger at fastslå, hvilken type kitty den kommende ejer kan være på udkig efter, og jeg også prøve at opsummere personlighed pågældende ejer. For eksempel kan en person ønsker den type kat, der bliver på gulvet hele tiden og har et meget lavt aktivitetsniveau, i hvilket tilfælde en JBT er bestemt ikke katten for den pågældende person (Hello Mr. persisk?) Min ideelle hjem er dem med børn, der sætter pris på, og ved, hvordan man håndterer dyr og de folk, der ønsker aktive, interaktive og meget underholdende følgesvend kæledyr. Jeg har tre vigtigste forhold når placere mine killinger:

 1. Ingen declawing: Alle mine killinger er uddannet til at bruge skrabe stillinger og turbo scratchers, og klager af ødelagte møbler har været nul som følge
 2. Ingen går uden nogensinde: Mine katte skal være strengt indendørs dem, kun gå ud, når der er en særlig grund (f.eks gå til dyrlægen) og altid i en bærer på det tidspunkt.
 3. Hvis forholdene ændrer sig, og det kitty ikke længere kan holdes, skal det returneres til mig: Jeg tager det fulde ansvar for de få katte jeg opdrætter (et kuld om året), og jeg vil ikke se dem sat i beskyttelsesrum eller på nogen måde ansigt usikkerhed i deres liv.

LTK: Hvis nogen ønsker at eje denne smukke race, hvad er de ting, de skal kigge efter, når de søger efter den rigtige?

DB: Hvis nogen er på udkig efter et show kat, bør disse funktioner, jeg nævnte tidligere være overvejende til stede. Men uanset om show kat eller meget elsket kæledyr, skal katten have en udadvendt, nysgerrig, legende, let og kærlig temperament. Det er altid et godt tegn, når en kat med det samme spinder, når det er samlet op. Det siger sig selv, at klare øjne og et godt helbred, sammen med et certifikat til at vidne til dette, også burde være indlysende.

Sundhed Issues

LTK: Er der nogen sundhedsmæssige problemer at være på udkig efter, hvis du ejer en JBT?

DB: Det JBT er hvad der er kendt som en naturlig race. Det er genetisk ren og ikke en kombination af forskellige racer som mange i øjeblikket anerkendte racer er. Yderligere, fordi de ikke er almindeligt kendt og aldrig har modtaget meget i vejen medier eksponering, er der ingen stor efterspørgsel, hvorfor de ikke har været over avlet. Heldigvis kan jeg sige, at denne race ikke har nogen kendte eller identificerede nedarvede helbredsproblemer.

Allergier

LTK: Bobtails er lav kaste katte på grund af deres begrænsede underuld. Hvad med allergi? Er de lave skæl katte eller ville en anden race være bedre for milde allergikere?

DB: Der er stort set ingen racer, der er virkelig allergivenlige. En velopdragen JBT har ingen underuld, og dette gælder for det lange hår JBT er så godt. Det er en race, der holder sig selv ren, selv lejlighedsvis kæmning / børstning og endda badning er nyttigt. Badning en JBT er let at gøre. Bare sørg for at skylle grundigt, håndklæde tørre så meget som muligt, og lade Kitty i et varmt rum i ca. to timer til luft tørre. Alt dette holder skæl til et minimum.

En velbevaret hemmelighed

LTK: Alt andet du gerne vil tilføje om JBTs eller udstilling og avl af denne type kat?

DB: Ligesom en generel bemærkning, denne race er noget af en velbevaret hemmelighed, men de få mennesker, der har dem elsker dem og har tendens til at have mere end én. Når disse kattekillinger passere over Rainbow Bridge, deres mennesker altid vil have mere. Sandelig, de er meget, meget mere end blot 'katte'.

En stor tak til Dawn Benhaim for at hjælpe os til at blive mere fortrolig med denne unikke race. Du kan lære endnu mere om Benhana JBTS ved at besøge hendes hjemmeside, Benhana japanske Bobtails.

Japansk Water Tatoveringer

Japansk Water Tatoveringer


Japansk vand tatoveringer omfatter en bred vifte af design og farver. Der er mere end én japansk symbol indikerer vand, og for nogle mennesker den japanske kunstneriske stil er, hvad de ønsker i stedet for et særligt symbol.

Japanske Symboler

Skriftlig japansk har en alsidig række symboler, der kan indikere vand. Specifikke eksempler på vand-relaterede symboler eller tegn i japansk omfatter:

 • Vand
 • Wave
 • Springs
 • Regn

Mange vesterlændinge finde japanske symboler til at være kunstnerisk og eksotisk. Derfor, selv de mest trivielle betydning for en japansk symbol tilknytning til vand kan stadig forekomme imponerende at folk, der ikke læser japansk. Hvis du vil have et særligt symbol, så skal du tage sig tid til forskning, hvad det ønskede symbol ser ud. Du ønsker ikke at gå ind i en tatovering studie og anmode japanske vand tatoveringer og vind op med symboler, henvisninger regn, når du rent faktisk ønskede symboler for bølger.

Vær forsigtig, når der anmodes om et symbol eller tegn fra alle sprog, som du ikke er personligt kender. Historier bugne af ubevidst tatovering lånere, der modtager permanente symboler på deres krop som ikke var faktisk symboler for ord, de har anmodet om. Nogle historier fortæller om personer, der modtager symboler, som var faktisk tegn på fornærmelser eller nedsættende vendinger. Hvorvidt disse historier er sande eller ej, er det bedst at vide præcis, hvad symbolet ser ud, før du går ind i tatovering studie; ellers kan du ende med noget helt andet end hvad du ønskede.

Japansk Water Tatoveringer

Japanese Art

Japansk vand tatoveringer ikke altid består af symboler eller tegn. Nogle mennesker finder japansk kunst tiltalende, så når tiden kommer til at få en tatovering, de vil have noget gjort i en stil der ligner japansk kunst. Denne kunst har en karakteristisk flair, der kan oversætte godt til en tatovering. Den blomstre med hvilken vand - i bølger eller på anden måde - som er indskrevet i japansk kunst nemt supplerer drager, tigre, stjernetegn symboler og andre almindelige tatovering billeder.

Tatoveringer som omfatter japanske stilarter af kunst og vand billeder kan være ganske smukt og behøver ikke at være en bestemt farve. Vand behøver ikke at være blå, eftersom grøn, rød eller en anden farve vand fungerer godt med denne genre af kunstneriske tatoveringer.

Japansk Water Tatoveringer

Andre japanske Water Tatoveringer

Der er masser af andre symboler refererer vand inden for grænserne af japansk kultur og kunst. Nogle eksempler kan nævnes:

 • Lotusblomster
 • Fisk (ofte en Koi fisk)
 • Basin (Chozu-Bachi)

Symbolet eller design, du vælger, afhænger i høj grad af det billede, du forsøger at skildre. Da den japanske kultur er en, der er drevet af told- og symbolik, du måske ønsker at forske i betydningen bag hvert symbol forud for at få din tatovering. Mens nogle vand symboler symboliserer renselse og renhed, kan andre indikere død og ødelæggelse.

Hvis du ikke er bekymret over den dybere mening bag en tatovering, og bare ønsker at få det, fordi du kan lide den måde, det ser ud, så måske skal du stadig tage sig tid til forskning betydningen af ​​billedet, så du ikke vil blive overrasket, når nogen velbevandret i japansk kultur gnister op en samtale om betydningen bag din tatovering.

Krop Placering

Små japanske vand symboler kan gå næsten overalt på kroppen. Populære valg for krop placering er:

 • Ankel
 • Wrist
 • Hals
 • Tilbage

Japansk vandkunst, som er ledsaget af mere komplicerede og udsmykkede design er ofte en del af en større helhed vægmaleri. Nogle mennesker har vand tatoveringer med andre motiver, der dækker hele deres skulder, ryg, ben eller andre dele af kroppen.

Hvor du placerer din tatovering afhænger af, om du ønsker det synligt for offentligheden. Hvis du ikke ønsker alle at få et kig på dit vand tatovering så et godt valg er at placere tatoveringen et sted på din krop, som normalt er dækket, når du er iført tøj.

Pradas japanske blomster Print Trendy

Fashion redaktører elsker at sige, at uanset hvad Miuccia Prada viser på udstillingen, vil alle bære det. I sidste uge, mode designer af Prada modehus viste en samling, malet i sort toner med hvide og røde udskrifter i form af japanske blomster. Først var det syntes overraskende, men så hele samlingen blev hurtigt købt af de vigtigste fashionistas i verden.

Pradas japanske blomster Print Trendy

Disse blomster dækker ikke blot Prada tøj, men det tilbehør såvel. Hver stjerne har valgt et emne, hun kan lide. Anna Wintour har optrådt i hendes kjole med blomster prints to gange: på New York premieren på "Hitchcock" og udstillingen af ​​Mario Testino. Katie Grant er også blevet set to gange på en udskrift.

For mændenes modeuge, Anna Dello Russo valgte en pels med blomster, Elizabeth Banks valgte Prada sandaler for kvinder i underholdning begivenhed, og Miranda Kerr blev set med en "blomst" taske, mens blot walking rundt omkring i byen. Skoene med læder skær blev købt af Svetlana Bondarchuk.

Japansk Bobtail Katte

Japansk Bobtail Katte
Japansk Good Luck Cat

Japanske Bobtail katte er en smule anderledes end andre katteracer. Kom lære, hvad der gør disse katte så usædvanligt.

Om japanske Bobtails Katte

Japanske Bobtail katte er helt en gammel race, der er blevet afbildet i asiatisk kunst i århundreder. Der er ingen sikker måde at sige, at de opstod i deres navnebror land, og nogle registreringer viser racen kan faktisk være koreansk eller kinesisk. Hvor end de kommer fra, de har en udpræget orientalsk look.

Udseende

Bobtails er mellemstore katte, der skal have en veldefineret knogler og muskler struktur uden at virke klodsede. Ansigtet udseende klart asiatisk med skæve øjne og høje kindben, der er på en trekantet hoved.

Det Bobtail ben er lige længe nok til at give disse katte en firkantet udseende.

Det Bobtail mest karakteristiske træk, og en, der giver racen sit navn, er dens korte stub af en hale. Det ligner en kanin hale og bør røgsky ud som en pom-pom. Under hår, hver hale er så unikt som et snefnug, der består af nogle få samlinger begrænset til tre inches i samlet længde. Disse samlinger er ofte fusioneret med en række kurver og knæk, så bør der udvises forsigtighed ved håndtering af halen for at undgå at forårsage skade.

Det skal bemærkes, at Bobtail er helt naturligt i forekomst og er ikke et resultat af kirurgisk manipulation eller fjernelse.

Coats

Bobtails kan være enten kortere eller semi-langhårede. Jo længere pels sort er opført lidt shaggy omkring skuldrene og maven, men ikke så fuld belagt som en Maine Coon Cat.These japanske katte kommer i de gennemsnitlige faste farver, selv om bi-farver og tri-farver synes at være særligt populære. Fed farvekombinationer og mønstre er meget ønskeligt, ligesom prøver, der viser to forskellige øjenfarver.

Personlighed

Japanske Bobtail katte er kærlig, frygtløs og eventyrlysten, og kræver et stor del af opmærksomheden fra deres ejere ellers vil de finde måder at underholde sig selv. Nogle gange resulterer dette i destruktiv adfærd, selv om det er bestemt ikke den Bobtail hensigt at opføre sig forkert. Han er simpelthen i stand til at tænke for sig selv for at nå sine mål, han bare ikke virker inden for samme rammer rigtigt og forkert som mennesker gøre.Hvis du finder du bare ikke har nok ledig tid til at opfylde dine Bobtail behov, du kan opleve, at tilføje en ekstra Bobtail til familie vil tilbyde dit kæledyr nok kammeratskab til at holde det glade. Du skal være opmærksom på, at voksne kvinder kan lejlighedsvis skændes for dominans, så det kan være en god idé at vælge kammerater af det modsatte køn, og få dem steriliseret eller kastreret, hvis du har noget ønske om at opdrætte dem i fremtiden.

Disse japanske katte er også oplæsere, hvilket betyder at de vil svare dig med en bred vifte af lyde.

Sundhedsmæssige betænkeligheder

Heldigvis behøver japanske Bobtail katte synes ikke at lide af nogen genetiske forhold eller andre helbredsproblemer. De er ganske hårdfør, og den gennemsnitlige killing er større i størrelse end killinger på samme alder i mange andre racer. Racen er meget sygdomsresistente og give dit kæledyr med grundlæggende pleje bør holde det sundt for mange år fremover.

Lignende racer

Japanske Bobtail katte er ikke de eneste katte, der har forkortede eller manglende haler.

Den Manx er en anden noget "hale-mindre" race, selvom killinger fra samme kuld kan variere fra at have ingen haler overhovedet til fyldte. Fordi den oprindelige ynglebestand af disse katte var ret begrænset, det gen mutation, der forårsager den forkortede haler er også ansvarlig for en række sundhedsproblemer, herunder rygmarvsbrok og bækken misdannelser.

Den amerikanske Bobtail kat er stadig under udvikling, og opdrættere stræber efter at etablere kattefamilien med haler halvdelen af ​​længden af ​​almindelige katte.

Japanske Good Luck Katte

I japansk kultur, er Bobtails menes at bringe held og lykke, og så porcelæn katte benævnt Maneki-neko kan findes i mange hjem og virksomheder i hele landet. Maneki-neko typisk har den ene arm hævet i en indbydende gestus.

Konklusion

Nederste linje, hvis du søger efter en rolig, går på pension feline så skal du gå japanske Bobtail katte ved. De er absolut ikke en kat for tilskuere. Men hvis du er adventuresome af natur, så vil du sandsynligvis finde en hel del at værdsætte om disse fantastiske væsener. Vær forberedt på at dele dit liv med en pelset følgesvend, der vil være lige så interesseret i dig, som du er i ham!

Eksterne links

 • Cat Fanciers 'Association racens standard
 • Fanciers Opdrætter Referral List

Billige japanske platform senge

Billige japanske platform senge

Hvis du har begrænset plads, eller elsker udseendet af minimalistisk, moderne indretning, overveje at vælge en billig japansk platform seng. Denne stil af sengen er en god mulighed for pladsbesparende, attraktive og overkommelige soveværelse møbler.

Find Affordable platform senge

En billig japansk platform seng skal svare til en billig, billig seng, ikke en dårlig kvalitet møbel. Ligesom alle møbler, vil prisen på en platform seng afhænge af størrelsen af ​​sengen og det materiale, den er lavet af.

Det er muligt at finde twin størrelse platform senge online for under $ 200. Dog kan det overraske dig, at du også kan finde queen-size platform senge for under $ 200. Denne pris ville være svært at slå med andre konventionelle stil sengerammer. Bare husk priserne er til sengen kun rammer og omfatter ikke madrasserne.

Den billigste løsning

Materialer til de laveste omkostninger platform senge består normalt af krydsfiner, træ finér eller sammensatte træ blandet med massive stykker og metalstel såsom stål. Følgende online forhandlere bære japansk stil platform senge starter ved under $ 200:

 • Overstock
 • Platform Bed Showroom

Højere kvalitet valg

Du kan også finde højere kvalitet platform senge og kun indeholder faste hårde træsorter som eg, for under $ 1000.. Dette er stadig en god pris for en større, kvalitet gjort seng. Dog vil dit budget afgøre, hvad der er eller ikke er overkommelig for dig. Disse forhandlere bære platform senge til under $ 1000:

 • Haiku Designs
 • Tatami Room
 • Charles P. Rogers Beds Direct

Andre online kilder, hvor du kan finde billige platform senge omfatter Amazon og eBay.

Ekstra funktioner

Mens de fleste platform senge ligner, fordi de er lav til jorden, de har forskellige stilarter og funktioner. Nogle platform senge har bekvemme opbevaring skuffer på hver side af sengen. Nogle vil også komme med en attraktiv reol hovedgærde med ekstra hylder til bog eller nipsting opbevaring. Disse ekstra funktioner kommer i praktisk, når pladsen er begrænset.

Platform senge, der har stålrammer kan foldes og opbevares, når den ikke er i brug. Traditionelle japanske senge blev ofte samlet op og lagt væk, når den ikke er i brug, så den plads, sengen var besat kunne bruges til andre formål.

Byg din egen

Hvis du har dit eget sæt af træbearbejdning værktøjer og gerne gør det selv-projekter, kan du overveje at bygge din egen japansk stil platform seng med DIY instruktioner. Du kan opleve, at bygge din egen platform seng vil spare dig penge over at købe en. Andre fordele ved at bygge din egen seng nævnes en ændring af størrelsen for en brugerdefineret pasform og tilføje dine egne dekorationer.

Få mest ud af din plads med en japansk platform seng

Japansk stil platform senge giver dig mulighed for at få mest ud af et lille rum, mens du opretter en harmonisk og afslappende sted af komfort i dit hjem.

Mekanisk japansk Beetle Fælder

Mekanisk japansk Beetle Fælder

Kontrovers omgiver brugen af ​​japanske bille fælder. Nogle gartnere siger, at de er nyttige, mens andre hævder, at de rent faktisk tiltrække flere japanske biller til haven.

Om japanske biller

Japanske biller er ikke hjemmehørende i USA. De optrådte første gang i New Jersey, da de spændte en tur ombord planteskoleplanter fra Japan. Uden naturlige rovdyr, de hurtigt spreder sig og i dag er de måske nummer et haven skadedyr. Ifølge det amerikanske Department of Agriculture, japanske biller er en alvorlig landbrugs trussel.

I erkendelse japanske biller

Japanske biller er omkring en halv tomme lang og er en metallisk grøn farve, med en næsten iriserende kvalitet til farven. De har bronze vinger og seks par ben. Larverne ligner hvide larver krøllet i en C-form og de er ofte afdækket, når husejere grave i plænen. De kvindelige japanske bille Burrows ind græsplæne eller jord omkring tre inches under overfladen, lægger sine æg, og dør. Æggene klækkes i det tidlige forår og ændre i pupper, som spiser rødderne af græs og planter. Når de er klar, de omdanne i det sene forår i meget genkendelig bille. Beetle aktivitet stigninger i juni og juli, topper omkring midten til slutningen af ​​juni i de fleste tempererede stater.

Japansk Beetle Fælder

Mekaniske japanske bille fælder, omfatter en pose eller kurv og et lokkemiddel med en duft, der tiltrækker biller. Duften indeholder enten et hormon, der efterligner duften af ​​den kvindelige billen (dermed lokke hannerne), eller en sød lugt, narrer begge køn til at tro ønskelige planter er i nærheden. Når biller ind i fælden, de kravler under en fælg eller afsats og ender i en pose eller beholder. De kan ikke kravle eller flyve tilbage ud forbi fælgen eller afsats og forblive i catch-taske. Boligejere fjerne posen og smide det ud, erstatter posen med en frisk pose til at fortsætte fældefangst biller. De biller dø i fælden.

Sådan bruges

De fleste gartnere anbefaler at placere fælder væk fra haven områder. Duften udgivet af fælder er så stærk, at den nemt kan tiltrække biller fra de tilstødende værfter, som en magnet for store mængder biller. Hvis du placerer fælder i nærheden af ​​din præmie rosenbuske, for eksempel, kan du ende med bare ringer middag bell for hver bille i nabolaget i stedet for at behandle befolkningen ved hånden. Placering af fælder væk fra inficerede eller modtagelige planter guider insekter væk for at minimere skaderne.

Forsigtig

Sørg for at læse instruktionerne helt, før du bruger fælder. Lokkemaden lokkemiddel kan indeholde stoffer giftige for mennesker eller dyr. Følg pakke retninger omhyggeligt og kassér brugte fælder godt væk fra områder, hvor nysgerrige børn eller kæledyr kan undersøge og uheld kommer i kontakt med agn.

Kontrovers

Der er en hel del polemik om brug japanske bille fælder. Mens amerikanske landbrugsministerium siger, de er okay at bruge, forskning på University of Kentucky viste, at ved hjælp af fælder faktisk tiltrækker flere biller til haven, end det dræber. Nogle gartnere nægter at bruge dem og foretrækker spray eller andre metoder. Hvis du beslutter at bruge fælder, så husk at holde dem væk fra din præmie planter og bruge dem kun i den aktive periode, når du ser voksne biller på planter eller i haven. Den duftende agn mister sin effektivitet over tid, og det hjælper ikke at hænge fælder ud året rundt eller for tidligt. Duften aftager før biller søger det.

Alternativer til mekaniske fælder

Integreret skadedyrsbekæmpelse (IPM) praksis anbefales til bedre japanske bille kontrol. Sådanne metoder omfatter plantning af træer, buske og blomster bitre for biller at frastøde dem fra haven. God græsplæne forvaltningspraksis såsom at bruge grub kontrol produkter, som dræber japanske bille larver, før de kan dukke op og skader græsrødder eller haveplanter, reducerer mængden af ​​biller. En organisk plante spray indeholdende neem olie giver effektiv japansk bille kontrol også. Sprøjtes på bladene, det frastøder biller i flere dage. Genanvende, hvis det regner, eller hvis du vand i haven; vand vasker neemolie fra bladene.

Administrer mindre angreb ved blot at bruge en kop kaffe kan eller krukke halvt fyldt med vand og en teskefuld opvaskemiddel. Når du ser en japansk bille, svirp eller skub den ind i beholderen. Sæben vand gør det umuligt for dem at flygte, og de drukner. Kassér vand og biller udenfor, når beholderen bliver fuld.

Beskyt din have

Uanset om du vælger at bruge fælder eller andre metoder, få en hoppe på bille sæson og overvåge haven omhyggeligt. Japansk billeskader kan være grimme eller endda dræbe planterne. Holde dem fra at decimere haven gennem gode skadedyrsbekæmpelse metoder i år.

Japanske Zen Garden Design

Japanske Zen Garden Design


Realiseringen af ​​et japansk zen-have i din værftet er ikke så svært som du måske tror. Med tanke på et par grundlæggende principper for design og vælge de rigtige planter vil tillade dig at have en fredelig sted for meditation eller bare kigge på den smukke natur.

Aspekter af japansk Zen Garden Design

Der er mange aspekter af traditionelle japanske haver og te haver, der øger deres skønhed. Selvom du måske ikke være i stand til at indarbejde dem alle i din have design, vil dette hurtigt overblik give dig en god idé om, hvad en japansk have handler om:

 • Lånte landskab: japanske haver bruger ofte landskabet omkring haven som en funktion af haven selv. For eksempel kan et bjerg i det fjerne kan indrammet af en buegang i haven.
 • Vand: Vand er et meget vigtigt aspekt af japansk have design. Du vil normalt se damme, vandløb eller vandfald i traditionelle japanske haver. Vandfald i særdeleshed er en populær funktion, men kan oprettes udseendet af et vandfald uden vand med sten.
 • Broer: Når du bruger alt det vand, især hvis der er en ø i dammen (en anden populær funktion i Zen haver), du vil få brug for en bro. Plader af sten kan anvendes til dette. En kinesisk buet "fuldmåne bro" er også almindeligt anvendt.
 • Stone lanterner: ofte placeret ved siden af ​​en sti eller i nærheden af ​​en vand-funktion, sten lanterner er en meget almindelig tilføjelse til japansk have design.
 • Stones: Strategisk placerede klipper og sten anvendes som designelementer i haven. Stones er ofte placeret, så de stikker ud af vandet eller i en raked sand garden.
 • Sand: Den raked sand haven er nok hvad de fleste mennesker tænker på, når de tænker på en japansk zen-have. Disse strukturer er populære i Shinto helligdomme, hvor de siges at gøre et sted mere gæstfri for spiritus. Afhængigt af hvordan sandet er raked, kan det se ud strømmende vand eller simpel lige linjer.
 • Paths: En typisk japansk have er designet til spadsereture. Stierne er bugtende, men det betyder ikke, at de er tilfældige. Stier er sjældent lige og ofte kurve omkring andre funktioner i haven og lede den besøgende til at tage tid og se omgivelserne med omhu.
 • Planter: Det sidste element i den japanske have er træer, buske og blomster, som diskuteres mere detaljeret nedenfor.

Valg af planter til en japansk have

Hvis du starter fra en helt ny landskab uden etablerede planter, kan du nemt vælge planter, der har betydning og er traditionelle for en japansk have. Ellers kan du arbejde med hvad du har og tilføje elementer i den japanske stil at bringe mere ægthed til din plads.

Træer

De fleste mennesker tænker på den japanske ahorn, når de tænker på japanske haver. Mens disse træer er både populære og dejlige, de er ikke det eneste valg.

Krogede gamle fyrretræer er værdsat i både kinesiske og japanske kulturer som en repræsentation af lang levetid. Andre stedsegrønne træer kan anvendes. Ofte beskæres eller formet til at give en gammel og krogede udseende.

Den blomstrende blomme er et andet populært valg, fordi den blomstrer om vinteren, når lidt andet ser godt ud.

Buske

Shade-elskende buske er perfekt til Zen haven, fordi de kan leve lykkeligt under de højere træer. Azalea, rhododendron, hortensiaer og blåregn er alle populære valg for japanske haver.

Bambus, som er faktisk en græs, men breder sig, så det ser næsten som en busk væg, er et andet populært valg. Det kan bruges til udsmykning og til afskæring udsigt til andre dele af haven, som du kan da kun se ved at vandre længere ned sporet.

Blomster

Traditionelle japanske haver påberåbt meget på siv og græsser samt blomstrende planter, træer og vinstokke. Vand-elskende blomster som iris, lotus og åkande er populære valg. Vælg blomster, som du kan lide, og der vil blande godt med de andre planter i din have. Det er en god idé at gå med planter, der er hjemmehørende i dit område, selv om de ikke ligner en traditionel japansk zen-have. De vil være mere vellykket end eksotiske planter, der måske ikke er i stand til at stå dine vintre eller somre.

Afsluttende Design Tips

Hvis du er klar til at oprette din egen baghave tilbagetog, se hvordan man laver en Zen Garden detaljerede DIY instruktioner, der kan følges nøjagtigt eller tilpasset til dit behov.

I betragtning af alle de elementer, der typisk indgår i en japansk have, kan du blive fristet til at proppe alt ind i jeres rum, selv om det er meget lille. Det er ikke en god idé. Japanske haver tendens til at have tomme rum; de er ikke proppet til bristepunktet med planter og sten og andre ting. Hvis du nødt til at lade nogle elementer gå til at gøre havearbejde i dit rum, så må det være. Selv en vidunderlig sten lanterne omgivet af azalea beplantninger ville gøre en fin hjørne japansk have, hvis det er alt, du har plads til.

Japanske Maple Tree Care

Japanske Maple Tree Care

Japansk ahorn træpleje begynder med omhyggelig opmærksomhed på plantning placering, jord- og vanding betingelser. Disse udsøgte træer kan pryde landskabet i mange år fremover, og med ordentlig pleje, kan japansk ahorn vokse i din foretrukne landskab accent. Blandt de mange typer af ahorn træer du kan købe, japansk ahorn er nogle af de mest tiltalende og smukke og er fantastisk til mindre haver.

Japansk ahorn

Japansk ahorn træer (Acer palmatum) er faktisk hjemmehørende i Japan, Kina og Korea, og er blevet nydt i århundreder, der dyrkes i haver i udsøgte skønhed gennem disse lande. Med over 1.000 sorter, japansk ahorn træer kommer i en forbløffende udvalg af farver, størrelser og typer.

De fleste ahorn træer har fem lapper eller punkter på bladene, men japansk ahorn kan have fem, seks eller syv. De bladfarver spænder fra en lys, delikat grøn til en rig, mørk bordeaux, næsten lilla farve.

Japansk ahorn træer forblive i mindre side af ahorn træ skala. En typisk japansk ahorn har mange slanke kufferter, med filialer stigende fra stammen og danner en naturlig kuppel eller afrundet form. Træer kan forsigtigt beskæres men er ofte ganske attraktive, hvis efterladt alene.

Japanske Maple Tree Care

Japansk ahorn træer er normalt meget hårdføre og er sjældent plaget af sygdomme. Følg disse grundlæggende japansk ahorn træ pleje trin til en sund, robust træ.

Hvor Grow

Japansk ahorn trives i zone 5 til 8. Mange vokser i naturen som i historien træer, gemt under større træer i fuld til delvis skygge, men andre foretrækker solen. Du kan med held vokse japanske ahorn træer i fuld sol til delvis skygge, men tjek med din have center først for at sikre, at sorten du kan lide vil trives i netop din lysforhold.

Du kan dyrke japansk ahorn træer i haven eller landskabet eller i containere. Container-dyrket japansk ahorn kan få lov til at vokse flere meter høj, så trimmet til at holde dem en vis højde. Nogle træer er endda dyrkes som bonsai, miniature, perfekt formede træer.

Jord

Japansk ahorn træer tåle mange forskellige jordbundsforhold. De kan dyrkes i ler, sandet lerjord, og næsten alt i mellem. De har ikke noget imod, hvis jorden er bare lidt surt eller alkalisk, og tendens til at være tilgivende, hvis jordens pH er ikke helt rigtigt. Men de ikke kan lide deres rødder at være våd hele tiden, så veldrænet jord er et must. Før plantning din japanske ahorn træ, tilføje kompost til jorden. Barkflis spredt over jordoverfladen hjælper med at bevare fugten i tørke-udsatte områder.

Beskæring

Blandt de oftest stillede spørgsmål om japansk ahorn træpleje er beskæring spørgsmål. De fleste mennesker foretrækker at trimme et par grene ud den japanske ahorn træ til at forme den. Lidt let beskæring hvert år er bedre end at lade træet til at vokse og derefter gøre en væsentlig beskæring. Eksperter anbefaler forlader træet alene for så længe som muligt. Hvis du forsøger at beskære væk for mange grene, mens træet er ung, kan du beskære væk grene, som kan tilføje skønhed til træets form. De magre nye grene af unge træer, ofte kaldet buggy piske eller piske på grund af deres lange, slanke form, bør være alene så meget som muligt. Se, hvordan de udvikler sig, og hvis du stadig utilfreds med formen, forsigtigt beskære væk et par grene.

Du kan beskære japansk ahorn træer på ethvert tidspunkt i løbet af året, men om vinteren er en enestående mulighed. Med resterende kun de nøgne grene, er det lettere at se, hvilke der har brug for beskæring og hvilke du bør holde.

Sygdomme og skadedyr

Selv japanske ahorn træer er meget hårdføre, kan de bukke under for en bred vifte af skadedyr. De mest almindelige syndere er bladlus. Bladlus kan styres med spray eller organisk ved anvendelse af prey insekter, såsom mariehøns. Andre sygdomme, der kan påvirke japanske ahorn træer omfatter skala. Tørke har tendens til at svække træerne og gøre dem mere modtagelige for insektangreb, så sørg for træer vandes i tørre perioder.Med så mange vidunderlige sorter at vælge imellem, der er sikker på at være en japansk ahorn træ for dig. Og fordi japansk ahorn træ pleje er så enkel, er det nemt at forstå, hvorfor dette træ er elsket af gartnere i hele verden.

Japanske Masker

Japanske Masker


Japanske masker er en del af meget gamle japanske teater traditioner og ritualer. Disse traditioner lever på i dag, som folk bære masker og genskabe gamle danse, skuespil og musik til festivaler og parader.

Typer af japanske Masker

De tidligste japanske masker dateres tilbage til 10.000 f.Kr. De første masker var lavet af ler og klæde og senere blev skåret af træ. I den japanske kultur, ligesom mange andre kulturer, er masker anvendes til at transformere en person, så de kan spille en anden rolle i et ritual eller ydeevne. Der er mange forskellige typer af masker i Japan, som anvendes til at repræsentere folk, helte, djævle, dyr eller guddom. De fleste af de autentiske antikke masker findes på museer eller gået i arv fra familie til familie og er ikke længere tilgængelig på markedet. Hvis du ser en japansk maske ud af et museum er det mest sandsynligt en replika.

Noh og Kyogen

Når vi tænker på en japansk maske vi sandsynligvis envisioning af NOH eller Kyogen maske. Både Noh og kyogen masker er hugget fra meget tynde træ og malet med hvid emalje. Når en aktør er iført masken ser det ud som om, det er simpelthen makeup malet på deres ansigt. Der er mindst 80 forskellige typer af KOH masker, der anvendes i en ydeevne. Oprindeligt spil dramatisk, men efter mange år drama dans udviklet sig til mere af en komedie, som det steg i popularitet i det 13. århundrede. Noh masker er berømt, fordi de synes at ændre følelser, fordi de er udskåret og bemalet på en sådan måde, at så ændre scenelys, udtrykket i ansigtet ændringer. Disse masker er stadig bruges i dag i forestillinger.

Gigaku

De gigaku masker er nogle af de ældste eksisterende masker, der anvendes i dramatiske danse går tilbage til det 7. århundrede. Den dramatiske dans blev udført til musik af fløjter, trommer og bækkener. Over hundrede af disse masker blev placeret i Todaiji templet sammen med skriftlig musik og historier, men ingen beskrivelse af den faktiske dans. Maskerne er malet med sort lak og designet i stilarter løver, fugl beaked skabninger, dæmoner, og super mennesker. Nogle af de masker havde menneskehår limet på dem. Disse masker normalt dækket hele ansigtet herunder bagsiden af ​​kraniet og ører.

Bugaku

Mellem 792 og 1185 f.Kr. Bugaku musik blev udført i kongelige domstole. Den Bugaku maske blev slidt i løbet af opførelser af denne type musik. Maskerne er lavet af cypres træ og dækker kun ansigtet og ikke ørerne. Udseendet af masken ligner Buddha-statuer og et par af de gamle masker underskrives af de oprindelige Buddha statue carvers. Disse masker er formet til at passe til størrelsen af ​​et menneskeligt ansigt.

Gyodo

Gyodo masker blev båret under buddhistiske Processionsvej marcher at dedikere et nyt tempel. Maskerne er skåret til at repræsentere særlige buddhistiske figurer. Gyodo masker er større end end det menneskelige ansigt, hvilket tyder guddom eller overmenneskelige kræfter.

Hannya

Den Hannya maske repræsenterer en jaloux kvinde, der er forvandlet til en dæmon. Masken er normalt malet i en metallak med horn, hugtænder og vilde øjne.

Shikami

De mest populære demon masker er shikami. De har en stor rynket pande, snerrende mund med gyldne hugtænder. De er som regel malet i rødlige nuancer for at vise vrede.

Konklusion

Historien om japanske masker er fascinerende. Gengivelser af nogle af disse masker er tilgængelige som souvenirs i templer gennem ud Japan. Nogle internetsider tilbyder også replikaer af japanske masker, så sørg for at gøre en søgning, hvis du er interesseret i at lære mere om historien og stilarter til rådighed.

Killing japanske biller

Killing japanske biller


Japanske biller ankom i Nordamerika omkring 1916 og gartnere har kæmpet dem lige siden. Selvom det er næsten umuligt at udrydde disse skadedyr, kan en samlet tilgang til deres kontrol minimere skader. Lær om forskellige måder at befri din have af disse skadedyr.

Miljøvenlige måder at fjerne japanske biller

Hvis du foretrækker at undgå at bruge pesticider til at dræbe biller i din have, giver en eller flere af disse metoder en prøve.

Håndplukke

Killing japanske biller

Gartnere er kommet op med mange måder at dræbe japanske biller. En af de mest effektive, om end kedelig, måder at slippe af billerne er at håndplukke de voksne fra planter og dræbe dem. Bare slippe dem i en beholder med sæbevand, når du fjerner dem fra dine planter. Mens dette ikke kan lyde effektivt, virker det.

Milky Spore

Denne økologiske kontrolmetode er ved at blive populært med gartnere på mange områder. Milky Spore reducerer befolkningen ved at afbryde livscyklus billen, men det er ikke en instant fix. Du vil stadig nødt til at fortsætte hånd plukke voksne biller fra dine planter.

 • Påfør Milky Spore pulver til jorden i din have i slutningen af ​​juli eller begyndelsen af ​​august.
 • De larver af den japanske bille spise pulverformige bakterie, og det dræber grub ved at gange i sit system.
 • Når grub er død og begynder at henfalde, er bakterien udgivet tilbage i jorden og andre larver spiser det. Dette skaber en løbende cyklus, som kan beskytte din have fra den japanske bille.
 • Genanvende i foråret.

Siden Milky Spore bakterier er levende organismer, de hele tiden regenerere sig selv som de lever af billen larver. Bakterien kan vare i op til ti år, er det sikkert at bruge omkring børn og kæledyr, og det er ugiftigt for dyrelivet. Pulveret kan findes i mange haven butikker og på internettet.

Fælder

Killing japanske biller

Nogle mennesker sværger ved japanske bille fælder, mens andre insisterer de lokke flere biller til haven, end de fange. Fælder arbejde gennem duft lokker, enten efterligne de seksuelle dufte af kvindelige biller at lokke kun mænd eller en generel duft, der lokker begge køn. De biller ind i fælden, kravle ind i en pose eller krukke, og kan ikke kravle ud. Du skal blot kasseres posen og biller, og udskift posen, når det er nødvendigt. Du kan give denne metode en chance og se, hvor godt det virker for dig.

Nematoder

Nematoder fest på bille larver. De indsprøjte en bakterie ind i grub, og derefter spise af den multiplicere bakterier, som dræber larverne.

Neem Oil

Neem kommer fra et træ, der vokser i hele Asien, og mange organiske pesticider indeholder denne naturlige olie. Neem kan ikke dræbe biller, men det frastøde dem. Det giver også en vis beskyttelse mod sort plet og svampesygdomme.

Killing japanske biller

Planter der frastøder Biller

Du kan også plante træer, buske og blomster, der er modstandsdygtige over for japanske biller og vil afskrække disse skadedyr i at leve i din have. Selv om de ikke vil give absolut beskyttelse, vil de falde befolkningen ved at begrænse biller 'fødekilder.

Træer og buske, frastøder japanske biller indbefatter, men er ikke begrænset til:

 • Boxwoods
 • Røde Maples
 • Hickory træer
 • Junipers
 • Syrener
 • Magnolias

Pesticider, der dræber Biller

Den USDepartment landbrugsministerium pjece på japansk bille kontrol anbefaler flere pesticider til at dræbe japanske biller til deres voksne og larvestadier. Spørg din lokale County Cooperative Extension kontor for en liste specifik for dit område. Mange biller bliver resistente over for pesticider over tid, og lokale Cooperative Extension agenter vide, hvilke pesticider generelt arbejder i hvert område.

Larver

At dræbe bille larver, især i plænegræsser, Department of Agriculture anbefaler:

Killing japanske biller

 • Merit mærkenavn insekticid
 • Bendiocarb
 • Isofenphos
 • Chlorpyrifos
 • Diazinon

Voksne

Pesticider anbefales til voksne bille kontrol omfatter carbaryl og malathion. Spørg din lokale planteskole eller udvidelse kontor for flere anbefalinger.

Brug forsigtigt

Udvis altid forsigtighed når de anvender pesticider. Hold børn og kæledyr væk fra behandlede områder, så længe pesticidet pakkelabel anbefaler. Tjek din lokale planteskole for andre græsplæne produkter egnet til at kontrollere biller. Mange produkter indeholder blandinger af de førnævnte stoffer, sammen med andre ingredienser til foder plænen samtidig dræbe larver.

Sammenhæng er nøglen

Killing japanske biller kan være en løbende del af havearbejde, men har en langsigtet plan, ved hjælp af naturlige metoder og holde dine planter sunde vil hjælpe med at overvinde disse skadedyr over en periode. Vær konsekvent i dit forsvar over for den japanske bille, og deres antal vil svinde ind. Hvis du kan få dine naboer til at deltage sammen med dig i en synkroniseret indsats, kan billen vel blive udryddet i hele dit nabolag.

Hvad Spiser japanske biller?

Hvad Spiser japanske biller?


For gartnere generet af disse skadedyr, de er venstre spørger: "Hvad spiser japanske biller?" Der er et par væsener, der vil spise disse pervasive bugs, både i deres larver og voksne stadier.

Hvad Spiser japanske biller i haver

Følgende metoder vil hjælpe dig i din søgen efter at befri din have af japanske biller. Det område, du bor i, vil i høj grad afgøre, hvilken metode, du bruger til at styre disse skadedyr.

Ænder

Ænder spiser japanske biller. Hvis du bor i et landområde, kan du bruge denne pesticidfri metode til at befri din have af biller. De vil spise både larver og voksne bugs. Ulempen at have ænder i din have, er, at de vil trampe unge planter og nogle gange spise dem, samt grave gennem din barkflis på jagt efter fejl og snegle.

Ænder er nemme at passe, hvis du har plads. De vil kræve en firesidet indhegnet kabinet, og nogle racer har brug for at have deres vinger klippet, så de ikke flyver væk. De fleste ænder vil også ønsker et sted at svømme hver dag, såsom en klor gratis pool eller en menneskeskabt sø.

Milky Spore

Milky Spore kan drysses på jorden i din have. Milky Spore er en bakteriel sygdom, der inficerer og dræber larverne. Da bakterierne er pervasive, vil de formere sig og fortsætte med at dræbe larver i op til 10 år efter den oprindelige application.Unfortunately, mælkeagtig Spore er ineffektiv mod voksne biller. For landdistrikter, hvor billerne findes i tal, kan mælkeagtig Spore er et ineffektivt middel til at kontrollere dem.

Nematoder

Nematoder vil angribe og dræbe larver eller larver, men de kan også have en negativ effekt på mange haveplanter. De fleste mennesker vil ikke bevidst indføre nematoder i deres haver, medmindre de hader squash og kartofler eller ikke ønsker at have i et bestemt område mere.

Gregarine

Den gregarine er en parasit, der dræber den japanske bille i dets native omgivelser i Japan og Korea. Denne form for kontrol er blevet undersøgt i USA, men det har vist sig stort set uden virkning, fordi de voksne nemt kan flyve ind og ud af kontrollerede områder.

Tips til udryddelse japanske biller

Selv hvis du ved, hvad spiser japanske biller, kan du ikke have de metoder, som er blevet foreslået ved hånden. I dette tilfælde, at en af ​​de nemmeste metoder slippe af billerne er at håndplukke dem fra planter og læg dem i en spand sæbevand. Den sæbevand vil holde dem fra at flyve, og de vil med tiden drukner i vandet.

Japanske biller er tiltrukket af de mest duftende planter, som regel roser i din have. De vil tendens til at samles i antal, og dermed tiltrække endnu flere af deres slags. Dette vil gøre det nemt for dig, ved først at indsamle dem. Årvågenhed vil resultere i store pay off. Så længe du tjekke for dem hver dag på dine planter og bortskaffe dem i sæbevand, vil du helt sikkert mærke en nedgang i deres antal og omfanget af de skader på dine planter.

Pesticider er effektive, men Time Forbrugende

Mange gartnere og kommercielle gartnerier har fundet, at sæbevand metode er en af ​​de mest effektive måder at slippe af med den japanske bille. Når du bruger pesticider, såsom Sevin, bliver du nødt til at bruge tid blanding og forberede pesticidet, sprøjtning det og oprydning bagefter. I processen vil du også dræbe nogle nyttige insekter. Af denne grund, mange mennesker synes, at sæbevand er den billigste og hurtigste metode til at håndtere problemet.

Professionel kvalitet fælder er også effektive måder til håndtering af de biller, men de fungerer bedst for gartnerier og planteskoler, der har acres af planter. Ellers en lille have, vil de biller tendens til zone ind på deres foretrukne planter og undgå fælderne helt.

.

Baby Powder at kontrollere japanske biller

Baby Powder at kontrollere japanske biller
Japanske biller stave problemer for en masse gartnere.

Nogle organiske gartnere sværger, at baby pulver er et fantastisk værktøj til at få japanske biller skadedyr ud af din have. Er det rigtigt? Find ud af om baby pulver virkelig hjælpe med at fjerne disse skadedyr fra haven?

Baby Powder som en metode til japansk Beetle Kontrol

Gartnere har prøvet alle mulige ting for at slippe af japanske biller, fra at undgå at plante de planter, de kan lide at spise (som er virkelig svært) at bruge lokkemad sække til fange insekter.

Nogle mennesker siger, at baby pulver og japanske biller ikke blandes. Teorien er, at pulveret, når drysses på bladene af attraktive planter, gør dem mindre ønskelige. Det sandsynligvis påvirker smag samt lugten af ​​bladene.

Hvis du ønsker at prøve det, købe den billigste baby pulver du kan finde og drys det rundhåndet på planterne, der bliver beskadiget. Du vil sikkert gerne begrænse dette til dine grøntsager og blomster haver og lad dine træer gå, da det er faktisk ikke muligt (og ville være meget dyrt) at holde alle bladene på ahorn træ dækket med baby pulver i hele sæsonen. Træer bliver ikke dræbt af japanske biller, vil de bare have utiltrækkende blade for sæsonen.

Husk at genanvende pulveret efter regn, og brug en drypvanding system, så din sprinkler ikke vaske pulver.

Andre Retsmidler for japanske biller

Den baby pulver og japanske biller kombination kan ikke arbejde for dig, eller du måske ønsker at prøve andre ikke-kemiske midler at komme af med disse irriterende insekter.

Mange forskellige retsmidler er blevet forsøgt gennem årene, og her er nogle af de mest populære:

 • Hvidløgspulver: Kombiner hvidløgspulver med baby olie (omkring to spiseskefulde pulver pr flaske olie) og sprøjte dette på bladene af planterne. Ligesom baby pulver, det ændrer den måde planterne lugt og smag og gør dem ubehagelig for bugs. Du kan også gøre dette med opvaskemiddel
 • Apple cider eddike: Bland lige dele æble cider eddike og vand i en spand. Knock biller off planterne og i spanden. Syren vil dræbe dem.
 • Cayenne peber: Af samme grund som hvidløg pulver, kan du blande cayennepeber og / eller chili sauce med vand og lidt opvaskemiddel til at sprøjte på planter.
 • Companion planter: Prøv at plante hvidløg eller purløg omkring planterne, at japanske biller især gå efter. Dette kan holde dem væk.
 • Suge det op: Hvis du skal fjerne biller, der allerede taget ophold i haven, suge dem op med en håndholdt støvsuger og bortskaffe dem.

Beskyt din have

Japanske biller er et stort problem i store dele af USA, men med nogle avancerede planlægning og et par gode udryddelsesstrategier kan du sikre dine planter er beskyttet.

Japansk Floor Puder

Japansk Floor Puder

Japanske gulv puder kommer er flere stilarter, men den traditionelle stil kaldes en zabuton.

Traditionel Zabuton japansk Pude Pude

Den zabuton pude er en japansk pude, der bruges til at sidde, normalt på gulvet. De japanske tegn betyder sæde klud sfære. Denne stil af siddepladser er den mest almindelige i Japan.

Beskrivelse af japanske Floor Puder

Den zabuton pude pude er en 20 "til 36" firkantede og mellem 3 "til 4" tyk. Puden puden er designet til at understøtte knæ og ankler. Andre traditionelle puder var en 36 "firkantet og 3" tyk. En meditation zabuton er en rektangel form i stedet for en firkant at give mulighed for større støtte under forskellige yogastillinger eller meditation.

Pillow Byggeri

Japansk Floor Puder
Traditionel japansk zabuton pude

En traditionel zabuton er lavet af bomuld pladevat. Nogle gange, batting er en blanding af bomuld og polyester. Puden er dækket med en naturlig musselin, klar til din ydre pudebetræk. Med hjem mode høje stilarter kan du finde et bredt udvalg af stof og farvevalg til din ydre pudebetræk. De japanske brug zabutons ikke kun for siddepladser til måltiderne, men også for at se tv, lektier, te ceremonier, og selv når meditere. Mange mennesker køber flere pudebetræk at skifte ud udsmykning, især dem, der nyder at ændre det indre udseende af deres hjem med hver sæson. Puder kan nemt stables oven på hinanden til anvendelse eller for lagring.

Zafu, en anden japansk stil Floor Pude

Den zabuton er ikke den eneste japanske pude beregnet til gulvet. For at fuldende den autentiske japanske look, skal du have en zafu. Den zafu er en rund [[pude, der er traditionelt fyldt med kapok fiber, fremstillet af kapok træet frø bælg eller boghvede skrog. Den zafu bruges i kombination med zabuton, især hvis du bruger puder til meditation eller plads til spisning. Du er nødt til at placere zafu oven på zabuton. Dette vil give dig ekstra polstring i lange perioder af mødet samt mere højde. Hvis du lider af allergi, så vil du ønsker at købe puder lavet af allergivenlige fibre og andre materialer. Økologisk japanske puder er let at finde og er en stor investering, hvis du har spørgsmål om allergiske reaktioner til kapok eller boghvede skrog.

Forskellige anvendelser af Zabuton Puder

Mens den første og mest almindelige anvendelse af en japansk gulv pude er til siddepladser, er der et par andre anvendelser og symbolik knyttet til dem, der er en stor del af den japanske kultur. For eksempel under en sumo (brydekamp), hvis publikum bliver vrede eller misbilliger kampen eller nogle aspekter, det er helt i orden for dem at kaste deres zabutons på wrestling ringen.

 • Du kan bruge et gulv pude til at hjælpe og yde støtte samtidig med at øve visse yogastillinger.
 • Den zabuton er karakteriseret som et liv nødvendighed i visse japanske tv-shows.
 • Under en rakugo, hvilket er en sketch udføres af en fortæller, performer sidder på en zabuton under hele showet.

The Art of Sitting

Som i andre ting i den japanske kultur, mødet er en kunstform. Korrekt møde praktiseres i formelle stilarter siddepladser situationer. Der er flere måder at korrekt sidde på et gulv pude.

 • Sidder ved at hæve det ene knæ i en hvilestilling
 • Cross-legged
 • Sideways
 • Sidde på zafu med benene bøjet under dig på zabuton med ankler også understøttes af zabuton.

Tilføjelse et strejf af japansk Décor

Du behøver ikke en traditionel japansk indretning for at bruge denne form for gulv pude. Du kan tilføje et par zabutons omkring sofabordet for en sjov improviseret madoplevelse. Dette er en fantastisk måde for familien at nyde pizza aften. At spille brætspil eller kortspil er anden fantastisk måde at gøre brug af disse ekstraordinære gulv puder. Hvis du ikke er en til at sidde på gulvet, så kan du bruge puder som fodstøtte. Puder er store nok og komfortable nok til at tjene som ekstra sovepladser fundamenter til børn.

Samler Puder

En af de mest eftertragtede stilarter japanske puder til gulvet er en farvet stof kaldet shibori. Dette udtryk omfatter flere former for farvning teknikker. Tie farvning er det tætteste sammenligning i den vestlige verden med svarer til shibori farvning teknik kendt som vride. Imidlertid shibori er mere kompleks end slips farvning og har en bredere vifte af teknikker. De shibori kan skabes ved at folde, vridning, syning, og selv bindende mønstre ind i kluden før farvning.

Indkøb Puder

Du kan finde en hel udvalg af zabuton gulv puder. Du vil ofte finde dem opført som yoga eller meditation puder eller puder. Man kan forvente at betale overalt fra $ 20 til $ 100 eller mere for hver pude, afhængigt af den type stof, der anvendes i sin opbygning. Mange japanske gulv puder er designet til at være meget dekorative med forskellige dekorationer såsom fringe, kvaster eller beaded trim. Uanset hvad din personlige smag og stil af interiør design, er du sikker på at finde et gulv pude, der passer til dine behov på et af følgende links.

 • Budo Videos
 • Yoga Tilbehør
 • Ouno Design Samler Shibori Puder

Hvordan man laver japanske Beaded Ringe

At finde den rigtige tilbehør til at gå med dit outfit kan være en trættende proces, såvel som en dyr en. På grund af dette, er flere og flere mennesker tilpasse deres tilbehør. En af de bedste og nemmeste måder for dig at skabe accenter, der vil arbejde for hver af Deres outfits er ved at oprette dine egne tilbehør, såsom japansk beaded ringe. Hera € ™ s hvordan.

Forbered materialerne. Du skal bruge nogle elastiske håndværk tråd, frø perler, størrelse seks perler, og en lang nål. Disse er tilgængelige i de fleste håndværk butikker. Der er også perle sæt, der kommer med et udvalg af frø perler og størrelse seks perler. De frø perler vil danne bunden af ​​din ring, og er små nok til at passe behageligt på fingrene.

Vælg omdrejningspunktet perle. Omdrejningspunktet perle vil fungere som den primære designelement i din japanske beaded ring. Kontaktpunktet perle vil blive placeret i midten af ​​ringen, og bør være en størrelse 6 perle. Du kan dog vælge en række andre perler, der er mere eller mindre på størrelse med en størrelse 6 perle. Som du gøre flere ringe, kan du også eksperimentere med de typer af centerpieces som du bruger til dine ringe. Nogle vil endda bruge fancy knapper som omdrejningspunkt perle. Når omdrejningspunktet perle er valgt, er næste skridt er for dig at vælge de frø perler. Du skal bruge 14.-16 af disse, i en farve, der vil supplere den centrale ring.

Forbered ringen. For at oprette basen loop for ringen, tage en nål og dobbelt tråd dette. Tager nok frø perler til løkke fra den centrale perle op til midten af ​​ringen. Du skulle nu have halvdelen af ​​de japanske beaded ringe. Dernæst tælle antallet af frø perler, som du har brugt til den ene side, og trække en perle at skabe den anden side. Brug disse til at skabe den anden halvdel af kredsløbet for de japanske beaded ringe.

Lukning af ringen. Tag nål og tråd det gennem centrum perle, så ringen bliver en lukket sløjfe. Tag en anden dobbelt med gevind nål og skabe endnu en halv ring med det samme antal frø perler. Når det er gjort, skal du oprette den anden halvdel af løkken og tråd disse igen ind til centrum perle. Du vil nu have to bånd til den japanske beaded ring. Hvis du har særlig små frø perler, kan du oprette så meget som fire eller fem tråde til bunden af ​​din ring, der er knyttet til centret perle. Bind disse på plads med en knude.

Der er masser af design muligheder, når det gælder om at skabe din egen japanske beaded ringe. For eksempel kan du oprette ringe med frø perler i skiftende farver. Dette giver dig mulighed for at oprette flere design muligheder for ringene. Du kan også oprette ring baser med en solid farve. Den vigtigste designkoncept når det kommer til at skabe dine egne japansk beaded ringe er at eksperimentere med perle mønstre og farver.

Hvordan man skriver japanske Adresser

Japanske adresser er meget forskellige fra standard vestlige adresser. Snarere end at have deres bygninger placeret i et gitter formation og beordrede sekventielt, er japanske adresser skabt kronologisk som bygningerne er konstrueret. Ud over dette, er japansk sidegader sjældent mærkes. Dette gør det adressesystem lidt mere kompliceret end vesterlændinge er vant til. Det er næsten umuligt for en udlænding at lokalisere eventuelle japanske adresser uden hjælp fra de lokale. Heldigvis, for at gøre tingene lettere, vil den japanske posthus acceptere en række forskellige formater.

Standard japanske adresser begynder med en 7-cifret postnummer efterfulgt af præfekturet. Dette er den største division af landet. For eksempel, Tokyo, Osaka og Kyoto er alle præfekturer. Den anden oplysning er kommunen. Afhængigt af placeringen kan dette være en by, særlig menighed, distrikt, by eller landsby. Byen blok, distrikt, og husnummer er næste. Den sidste brik er modtagerens navn.

Denne information er organiseret af trinene nedenfor:

Indenlandske japanske Adresser:

-På Den første line-

 1. Postnummer,
 2. Prefecture,
 3. City og eller Ward (ku),

-Den Second Line-

 1. Block Number (chome)
 2. Lot Number (forbud),
 3. Bygning Number (gå),

-Den Tredje Line-

 1. Modtagerens navn (efternavn skrevet først)

Her er et eksempel på den japanske adresse Mr. Hirato Nakayama fra byen Kyoto Japan, Fushimi ward, blok 3, parti 4, bygning 11:

601-1437 Kyoto-fu, Fushimi-ku, (distrikt, by eller landsby i givet fald)

3-chome, 4-forbud, 11-go,
Nakayama Hirato

Den internationale format japanske adresser består af de samme trin med tilsætning af Japan skrevet som den sidste linje.

Internationale japanske adresser:

-På Den første line-

 1. Postnummer,
 2. Prefecture,
 3. City og eller Ward (ku),

-Den Second Line-

 1. Block Number (chome)
 2. Lot Number (forbud),
 3. Bygning Number (gå),

-Den Tredje Line-

 1. Modtagerens navn (efternavn skrevet først)

-Den Fjerde Line-

 1. Japan

601-1437 Kyoto-fu, Fushimi-ku, (distrikt, by eller landsby i givet fald)
3-chome, 4-forbud, 11-go,
Nakayama Hirato
Japan

Den japanske postvæsen vil også acceptere adresser skrevet i vestlig stil.

Western-stil japanske Adresser:

-Den Første Line-

 1. Persons adkomst og navn.

-Den Second Line-

 1. Block Number,
 2. Lot nummer,
 3. Bygning nummer,
 4. District, by eller landsby, hvis relevant

-Den Tredje Line-

 1. Ward,
 2. Præfekturet, City,
 3. Postnummer,
 4. Land (hvis den internationale)

Mr. Hirato Nakayama,
3-4-11, (distrikt, by eller landsby i givet fald)
Fushimi-ku, Kyoto 601-1437, Japan

Hvis disse formater ikke følges nøjagtigt, så den japanske postvæsen vil sandsynligvis stadig være i stand til at levere brevet til dens placering. Det kan bare tage lidt tid.