Rygsmerter behandlingsmetoder. Fysiske øvelser

Rygsmerter behandlingsmetoder. Fysiske øvelser
Hvor ofte har du stå op, efter at du har siddet i lang tid, og føler lændesmerter? Har du nogle gange lå på din seng, ikke fordi du er træt og ikke kan arbejde længere, men på grund af rygsmerter? Har du nogensinde været i stand til at bevæge sig, fordi smerten i midten af ryggen eller lavere ned var akut? Ca. 80% af voksne amerikanere lider af kronisk eller akut rygsmerter på et eller andet tidspunkt i deres liv. Blandt dem mænd oplever rygsmerter oftere, end kvinder. Denne artikel fortæller, hvad der forårsager rygsmerter, og hvordan man kan slippe af rygsmerter laver øvelser.

Hvad er årsagen Rygsmerter?

De grundlæggende årsager til rygsmerter, er følgende:

 • stillesiddende levevilkår,
 • svage abdominal eller rygmuskler,
 • dårlige arbejdsstillinger,
 • muskelspændinger,
 • belaste af leddene
 • arthritis,
 • langvarig siddende eller stående i en stilling,
 • langvarig foroverbøjet,
 • forkert løft af vægte,
 • iført høje hæle,
 • manglende motion.

Det kan være overraskende, men også forkert ernæring, influenza, kvindelige lidelser, menstruationssmerter, prostata problemer og andre akutte eller kroniske sygdomme kan forårsage rygsmerter. Overvægtige mennesker føle spændingen på bagsiden oftere, fordi bagsiden bærer vægten af hele legeme og ryggen har til at bære mere. Selv følelsesmæssige problemer og stress til tider ende i rygsmerter.

Retsmidler for rygsmerter

Hvis vi taler om akut, men ikke kronisk rygsmerter, årsagerne til det er almindeligt dårlige posturale vaner. Hvis dette er tilfældet, kan smerten mindskes ved nogle øvelser.

Øvelse 1
Sæt dig ned på gulvet. Bøj knæet af dit venstre ben, holde dit højre ben lige. Sæt albuen på højre hånd på venstre knæ fra venstre. Tegn din venstre hånd til side så langt som du kan. Skub ud med din højre albue fra venstre knæ, men ikke skubbe alt for meget. I løbet af denne kan du føler dig lidt knitren i ryggen - det er normalt. Lav 5-10 presser gentagelser. Gør det samme på den anden side med din højre knæ bøjet og din venstre ben lige 5-10 gange. Gentag cyklen fra begge sider for-sving.

Rygsmerter behandlingsmetoder. Fysiske øvelser

Øvelse 2
Sid på gulvet med lige ben hele tiden, mens du laver denne øvelse. Prøv at røre dine tæer med fingrene. Lav 10 gentagelser.

Rygsmerter behandlingsmetoder. Fysiske øvelser

Opgave 3
Stå foran væggen med ryggen vendt på det. Afstanden mellem dig og væggen bør være omkring 50-70 cm afhængig af din højde. Arch maven og lægge håndfladerne på væggen hoved-høj med fingrene ned, så dine albuer er den højeste del af jer. Gå ned med håndfladerne på væggen lidt efter lidt til gulvet. Den endelige placering er, når håndfladerne er på gulvet. Gå tilbage opad på væggen til den oprindelige position. Gør denne øvelse langsomt.

Rygsmerter behandlingsmetoder. Fysiske øvelser

Opgave 4
For dem, der ikke kan gøre den tidligere øvelse her er et andet, som er lettere. Lig på ryggen. Bøj knæene. Lean på dine håndflader og fødder, arch brystet opad. Hold i 20 sekunder og slip. Lav 5 gentagelser.

Rygsmerter behandlingsmetoder. Fysiske øvelser

Øvelse 5
Lig på ryggen, bøj ​​knæene. Tryk ryggen mod gulvet. Gør dette ved kun at ordregivende musklerne i din mave. Bo i denne stilling i 3 sekunder og slip. Lav 10 gentagelser.

Øvelse 6
Lig på ryggen, bøj ​​knæene. Løft dine skuldre og hoved så langt som du kan. Bo i denne stilling i 3 sekunder og slip. Lav 10 gentagelser.

Hvis du har til at stå i lange perioder, og du kan ikke gøre øvelser, bare hæve den ene fod på en platform.

I en af de næste artikler vil du finde tips, til hvordan slippe af akut rygsmerter kun bruger hjem retsmidler.