Rygestop: Afslut ryge hjælpemidler Tips

Zyban (Wellbutrin)

Zyban var oprindeligt et lægemiddel til behandling af depression. Det sælges under navnet Wellbutrin. Mange patienter, der tager Wellbutrin opdagede, at deres ønske om at ryge forsvundet og de var i stand til at holde op.

Som følge heraf blev lægemidlet testet for at se, om det virkelig hjulpet folk op med at ryge. De fandt, at det gjorde støtte at holde op, så de besluttede at markedsføre lægemidlet under navnet Zyban. Zyban er en receptpligtig medicin, så det er nødvendigt at tale med din læge om det.

Stop rygning med hypnose

Hypnose virker. Flere undersøgelser viser, at hypnose er en levedygtig og effektiv metode til at stoppe med at ryge.

Engangs-sessioner med hypnotisører bruges ofte til at hjælpe en ryger sparke cigaretter. Men flere sessioner er endnu mere effektive.

Ikke-rygerne Edge er en 7 disc CD sæt forfattet af Dr. Randy Gilchrist. Denne lyd program giver rygere flere hypnose sessioner for at hjælpe dem stoppe med at ryge med hypnose lige i komfort i deres eget hjem, og til en brøkdel af prisen af ​​levende sessioner med en hypnoterapeut.

Fake cigaret

Den afhængighed af rygning er ikke kun afhængighed af nikotin. Rygere også bliver afhængige af den hånd-til-mund bevægelse, den mundtlige fiksering og andre aspekter af rygning.

At beskæftige sig med den mundtlige og hånd-til-mund afhængighed, overveje at bruge en falsk cigaret såsom EZ Afslut Inc er ArtificialCigarette. EZ Afslut har eksisteret i over 20 år, med over en million solgte.

Et andet simpelt alternativ er simpelthen at bruge en blyant, et strå, eller endda en sammenrullet stykke papir. Når trangen til at ryge er ikke kun for nikotin, kan disse metoder være meget effektiv.

Røg Away

Røg Away er annonceret nationalt i radio og TV. Det er en urte op med at ryge støtte, hjælper til at reducere stress og cravings, og fremmer udrensning af kroppen. Hundredtusinder af rygere har købt Smoke væk, med en høj procentdel af brugere rapportering succes.

Røg Away tages i pilleform i syv dage. Det omfatter også yderligere piller for ekstra støtte.

En lyd-cd tilbyder støtte og information til at hjælpe dig med at få mest muligt ud af Smoke væk som du går igennem holde op processen.

Cigaretfiltre

De fleste cigaretter kommer filtreret, hvilket kan svække tjære og nikotin inhaleret sammenlignet med en cigaret uden filter. Hvis cigaretter er rullet, er det muligt at købe filtre separat og tilføje dem selv. Du kan finde specielle ruller til dette formål.

Selvom brug af et filter på enden af ​​en cigaret reducerer mængden af ​​nikotin og tjære forbrugt, betyder det ikke nødvendigvis, at din chance for at få sundhedsproblemer er faldet.

Mere nyttigt Afslut ryger Produkter

Du kan finde mange naturlægemidler og naturlige produkter på markedet, som hævder at hjælpe dig med at stoppe med at ryge. Nogle har endda sagt Saint Johns Wart hjulpet dem med at holde op.

Med så mange produkter på markedet, kan det være overvældende at vælge et produkt, der vil arbejde for dig. For at spare penge og tid, tale med din læge om mulige naturlige og naturlægemidler hjælp til rådighed, der virkelig fungerer.

Efter alt, behøver du ikke ønsker at spilde penge og energi på produkter, der ikke vil arbejde, når det er stressende nok til at stoppe med at ryge!