Ryan Reynolds - hans kost og workout plan

Sandsynligvis en af ​​de stærkeste organer i Hollywood er, at Ryan Reynolds. Han fik sin første rigtige optræden i den populære film Van Wilder, hvor han viste sine seks pack, og fitly tonet krop. Men i 2003-2004, Ryan gennemgik en fantastisk forvandling som forberedelse til sin rolle i filmen Blade Trinity. Denne transformation er, hvad der virkelig fik ham opmærksomhed i sundhed og fitness industrien. Som forberedelse, lykkedes det ham at kaste sin kropsfedt fra 11% til kun 3%, på toppen af ​​at få 20 pounds af muskelmasse, alle inden for en periode på ca. 5 måneder. Nu spørger du, hvordan gjorde han det?

Første off, blev Ryan fået en bestemt kost. Med hans egne ord, siger han, "Jeg spiste noget temmelig meget hver 2-3 timer, aldrig" fyld "mig selv, men aldrig lade mig selv blive sulten." Han drak også en stor mængde vand kontinuerligt i løbet af dagen.

The Reynolds Kost:

Morgenmad: 2 æg, nogle "gode" fedt som en øse af mandel smør eller skive avocado, og 1 kop havregryn med æblemos

Midmorning snack: protein bar

Frokost: tun wrap hvid tun eller kylling og salat

Mid-eftermiddagssnack: protein shake (valle og vand), protein bar eller æble og mandler

Middag: kogt fisk eller kylling, brune ris, grøntsager og salat

Aften Snack: protein shake

Ryan spiste et protein carb blande hver 2 timer, hvilket resulterede i 8-10 små måltider om dagen. De fleste af hans kulhydrater han spiste post-workout og aldrig efter 08:00. De kulhydrater i løbet af dagen holdt sine blodsukkeret selv, og gav ham den rigtige mængde energi til at få ham gennem intens træning.

The Reynolds Workout:
Styret af personlig træner Darren Chapman, (både for Ryan Reynolds, og Jessica Biel) han udførte daglige træning i 2-3 timer om dagen.
Han ville starte med omkring 500-1000 sidde ups, fordi det var meget meditativt for ham. Det gjorde ikke noget, da de blev gjort, men han fandt det mest gavnlige i begyndelsen af ​​træningen. De lavere abs er de sværeste muskler til at udvikle, så Ryan gjorde en masse ben elevatorer med både træningsbold, og vægte, for at fokusere på disse muskler.

Han ville så gøre tunge vægte med fokus på en kropsdel ​​om dagen. Det ville se nogenlunde sådan her: Bryst dag 1, Back dag 2, Skulder dag 3, ben dag 4, med arme blandet i, og en konstant rotation af disse hver dag.

Reynolds Supplement Indtagelse:
Ryan gik på Kreatin at få mere muskelmasse, og tog også kosttilskud, herunder L-glutamin, konjugeret linolsyre (CLA), valle, og en multivitamin.

Han bemærker, hvor vigtigt kost spillet en rolle i hans forvandling. Han sagde, at 80% af den var baseret på hans kost, når de fleste mennesker tror, ​​at træning for at være den mest afgørende element. Dog er 80% af bygningen muskel spise den rigtige kost. Sikre, at han havde nok kalorier til at få masse, men ikke fedt, og spise en stor mængde protein og kulhydrater var hans primære fokus.

Så gennemføre en konkret kost og starte din egen træning rutine kan hjælpe dig på din vej til en samlet bedre fysik. Du må ikke ende med at ligne Ryan Reynolds, men du kan let få på rette spor til en fit og sund krop.