RV: Truck Campers Tips

Truck campister og sikkerhed

Sikkerhed er vigtigt, når du bærer den ekstra vægt af en lastbil camper:

 • Sørg for at du vælger den rigtige autocamper for din lastbil. En dårlig pasform vil få din lastbil til at blive overbelastet og usikre. Hvis autocamper passer men din lastbil er genert til at håndtere lasten, er der ændringer, du kan gøre for at øge bugsering magt. En lille lastbil camper kan være en mulighed, hvis du ikke har en stor lastbil
 • Du ønsker måske at tilføje airbags og installere nye stød og / eller dæk, afhængigt af vægten. Ikke blot vil din lastbil håndtere bugsering din autocamper bedre, men du kan øge gas kilometertal og lavere slitage på dit køretøj
 • Nogle gange vil en stor Camper kaleche baglygterne af din lastbil. Kontakt din forhandler eller servicecenter for ændringer, der arbejder med batteriet
 • Vær sikker på din tie-downs er på plads, før du starter ud
 • Tjek din instruktionsbog for flere gode råd om sikkerhed. Hvis du er usikker, skal du kontakte dit servicecenter ekspert til råds

Forberedelsen og Installation og fjernelse af dit dias i Truck Camper

 • Fjern din shell, dække, tonneau, værktøjskasse, og bagklap før installation.
 • Din bagklap vil ikke lukke med dias i lastbil camper på, og vil reducere bugsering evne.
 • Fjern eventuelle seng liners, tæpper eller tæppe kits.
 • Spray-i seng liners og / eller gummi seng måtter er ikke nødvendigt, men vil undgå at beskadige lastbil seng og holde lastbilen camper stabil, mens du kører.
 • Du vil have din lastbil til at køre effektivt, når du tilføjer ekstra vægt.
 • Sørg for at dit elektriske system, dæk og affjedring er up-to-date. Truck dækkene skal have en ordentlig vægt rating for autocamper, du vælger. Fordi hver model vil variere fra form og vægt, altid følge sikkerhedsretningslinjer i producentens anvisninger for at installere eller fjerne din pickup truck camper.
 • For de fleste modeller fjerne tie-downs og frigøre sikkerhed låsen fra hver af hjørne kugleskruen stikkene, og sænk stikkene til jorden.
 • Hvis du vil rydde lastbilen bakke, gøre flere omgange af stikkene.
 • Hvis du har en højere ende model, du kan have elektriske jacks, der vil arbejde både selvstændigt eller samtidigt. Når du skruer op dine understøtter, køre lastbilen ind eller ud fra undersiden.
 • Hvis du installerer, krank dine jacks ned og sikre sikkerheden låsen på hvert hjørne. Nogle lastbiler kræver en platform, så camper sender toppen af ​​trucken.

Vælg den rigtige lastbil Camper til din livsstil

Hvis du elsker at campere, men ønsker ikke besværet med at oprette et telt eller opretholde en stor RV, kan en lastbil camper være for dig.

Truck campister er den bedste deal på markedet i form af penge og vægt. De kommer med en bred vifte af funktioner, herunder dinette, køleskab, over-the-førerhuset seng (meget gerne en klasse C), og nogle har endda en bruser og afføring!

Campister til lastbiler varierer efter lastbil størrelse. De kan bruges i alle typer af lastbiler, herunder lang seng og korte seng. Overvej størrelse, komfort niveau, holdbarhed rating (til vand, vind eller storm) og livsstil, når du foretager dit valg. Er du camping ved dig selv? Vær sikker på at du kan oprette din lastbil camper alene. Vælg en autocamper, der vil nemt sove antallet af mennesker camping. Storage er også et spørgsmål: Hvor vil du gemme din lastbil camper, når du ikke camping? Hvis du kan lide luksus, se på dyrere modeller, der har særlige karakteristika og udvide ud over størrelsen af ​​din lastbil. Overvej også valget af at købe en ny eller brugt lastbil camper. Gør din forskning, og du vil være en glad autocamper!

Korte Bed Trucks: Alt hvad du behøver

Det er svært at tro, du kan lejr i en kort seng lastbil! Komplet med queen seng, vask, komfur, køleskab, bord, sovesofa og skab, flere korte seng lastbil camper modeller tilbyder effektivitet og komfort. Nyere campister kommer med en air condition og varme, men hvis du kan lide en smule mere plads, kan du sætte en lang seng autocamper på en kort seng lastbil. Du skal lade bagklappen på, i nederste position, og du kan have brug for en hitch udvidelse, så traileren ikke rammer bagklappen. Overbelastning fjedre eller airbags anvendes ofte med 1/2 ton kort bed lastbiler til at holde den ekstra vægt fra at den bageste del af trucken dip.

Hydraulisk vs. Elektriske Jacks

Hvis du har hjørne hydrauliske donkrafte til din dias i lastbil camper, kan du overveje at udskifte dem med el. Elektriske donkrafte giver dig mulighed for at hæve og sænke camper med en gennemsnitlig belastning eller losse på 20 minutter. Nogle elektriske jacks selv komme med fjernbetjeningen for at hæve og sænke alle stikkene sammen. Undertiden nyere campister er færdigmonteret til elektriske donkrafte og højere-end modeller kommer som standard med dem. Hvis du beslutter at ændre dine stikkene, skal du kontakte din RV servicecenter for installation.

Under en lastbil camper behøver ikke at være hårdt arbejde. Gem din sved til det sjove og gå elektrisk!

Værdien af ​​brugte Pop up truck Campers

En brugt pop up truck camper er af værdi, når du finder en, der er i god form og har alle bekvemmeligheder. Brugte lastbil campister kan sælge for tusindvis under nye, tilføjer ganske lidt til din ferie budget! Du kan finde pop up truck campister, der åbner med et tryk på en knap, og nogle, der foldes ud. Forsikringsselskaber sætte pop up truck campister i samme kategori som monterede lastbil campister, så sparer du penge over en blår-bag pop up camper. Pop-ups kan også gemmes i din garage derhjemme. Tjek din betroede lastbil camper forhandler for besparelser!