RV: RV Power Kilder Tips

RV Generator Sikkerhed

Den første regel for at eje en RV er sikkerheden og det samme gælder for din RV generator. Der er altid kulilte til stede, når du bruger en generator, så hvis RV generator udstødningssystem ikke fungerer korrekt, skal du ikke bruge generatoren. For elektrisk sikkerhed bruge et voltmeter til at måle for korrekt spænding. Nogle indbyggede RV generatorer køre off tanken RV brændstof og vil lukke ned, hvis brændstofniveauet er under en fjerdedel af tanken for at forhindre brændstof udmattelse. Men hvis generatoren ikke har denne funktion, holde styr på brændstofforbruget. Det er sikkert at bruge generatoren mens rejser, men det er bedst at sætte ind shore power (stikkontakten), når du parkerer. Husk: Sluk altid generatoren før tankning!

Harness Energi til din RV med sol og vind

Hvis du kan lide at campere i primitive områder uden en let tilgængelig RV strømforsyning, eller hvis du kan lide at spare energi, RV sol- og vindenergi systemer kan bruges til at oplade din RV batteri. I modsætning til en standard RV generator, kan de ikke anvendes til at drive alle apparater på én gang, men de har været brugt i årevis til at drive næsten enhver elektrisk enhed på en RV. Brug af RV solenergi eller RV vindkraft til at oplade batterierne under opbevaring kan forlænge deres levetid. Det anbefales ikke, at off-grid-brugere kører store elektriske belastninger, som aircondition eller opvarmning, ved hjælp af sol- eller vindenergi. Store belastninger vil dræne RV batteri bank hurtigt, så det er klogt at overveje at bruge en LP gas køleskab.

RV Generator Vedligeholdelse

Sammen med sikkerhed kommer vedligeholdelse. Din generator, ligesom ethvert køretøj, behov planlagte olieskift at køre problemfrit. RV generatorer, både gas og diesel, skal udøves regelmæssigt.

Benzin generatorer kan udvikle brændstof relaterede problemer inden for så lidt som en måned, hvis ikke bruges. Varnish (en gummiagtig rest fra gamle brændstof) kan tilstoppe karburatoren. Sørg for at bruge et brændstof konserveringsmiddel, når din RV er på lager. Du bør dog stadig køre generatoren til at opvarme generator viklinger, counter fugt ophobning, smøre din motor sæler og forhindre kulstof opbygge.

For at udøve generator, køre i mindst to timer hver måned med en halvtreds procent belastning (slå luften i sommeren eller varme i vinteren = 2.000 watt). Hvis din generator mislykkes, se til tilbehør som RV spændingstransformeren eller RV power konverter. En inverter omdanner jævnstrøm til vekselstrøm, mens en konverter konverterer AC til DC. Også kontrollere breaker for en tur eller en sprunget sikring. Altid konsultere din instruktionsbog eller en RV reservedele og service butik for din enheds bæretal, serviceintervaller og RV generator dele.

RV Strømforsyning Reparation og vedligeholdelse

Der er et utal af RV generator dele og tilbehør på markedet for at vedligeholde, oksekød op eller reparere din RV strømforsyning. Mange RV entusiaster foretrækker at gøre disse opgaver selv, men hvis du ikke har erfaring med elektrisk vedligeholdelse eller reparation, kan det være bedst at konsultere en betroet RV servicecenter for noget i forbindelse med RV strømforsyning.

Aldrig gøre reparationsarbejde på RV dele gerne magt stik, ledninger eller forretninger, medmindre du er helt fri af strømkilden, og sørg for, at afbryderen er slukket eller åben. Ligesom arbejdet med enhver form for elektricitet, holde sig væk fra vand. Sørg også for du har den korrekte kontinuitet mellem jorden og strømkilde. Normalt jordledninger er hvide og magt ledninger er sorte, men altid konsultere din RV reparation og vedligeholdelse manual for skemaer for at sikre korrekt sikkerhed. Reparation og vedligeholdelse til RV netledninger, RV power stik eller RV strømudtag; selv simple opgaver som at tilslutte din RV generator adapter kræver viden at sikkerheden kommer først!

RV Generator anmeldelser: Kohler og Generac

Indkøb eller udskiftning af en RV generator kræver, at du overveje pris, sikkerhed, størrelse og opsætning. RV generator anmeldelser kan hjælpe dig med at vælge den rigtige enhed for din RV.

  • Kohler mobile generatorer tilbyder kvalitet, når det kommer til motorstart, varmegenvinding og ydeevne. De er vurderet til at håndtere en bred vifte af udstyr og spændingsudsving elektriske. Single-slide adgang giver mulighed for nem vedligeholdelse kontrol og servicering. De omfatter også en funktion, der gør-det-selv-især værdi: støbejern cylindre. De gør Kohler mobile generatorer mere holdbare og lettere at reparere.

  • Guardian af Generac Power Systems har været en betroet mærke i RV generatorer i over 35 år. Generator anmeldelser bedømme dem så kompakt, brændstofeffektive og nem at servicere. De er specielt værdsat for deres RV generator lydpotter.

Hvis du er seriøs omkring en generator, læse anmeldelser og tale med eksperter på en RV dele og servicecenter. Og hvis du ikke er, overlade arbejdet til eksperterne!