RV købsvejledning Interview

RV købsvejledning Interview

Hvis du tænker på at købe en autocamper, er der en række faktorer, som du skal overveje, før du foretager en beslutning om køb. Timothy Lowry, Marketing Manager for North Trail RV, en førende sydlige Florida RV forhandler med to steder i Fort Myers, deler hans indsigt om RV markering i dette eksklusive ekspert interview.

Købsvederlag

Budget Overvejelser

LoveToKnow (LTK): Hvad budget overvejelser bør RV shoppere være opmærksom på, før de begynder shopping?

Timothy Lowry (TL): Budget er afgjort en vigtig overvejelse. Autocampere er normalt dyrere end rejse påhængskøretøjer, femte hjul eller legetøj haulers. For dem på et strammere budget, "pull bag" eller "påhængskøretøjets" RVs tilbyde et billigere alternativ end at købe en autocamper.

De fleste påhængskøretøjets RVs ikke tilbyder det samme komfortniveau som store klasse A autocampere. Men nogle har køjesenge, der gør dem meget familievenlig. Tilkoblede RVs er meget billigere end autocampere, men kræver en pickup truck eller andet køretøj til at trække dem.

Størrelse Valg Overvejelser

(LTK): Hvordan familiens størrelse indvirkning RV valg?

(TL): Først beslutte, hvilken type af RV, du ønsker, og overveje, hvor stor din familie er. Hvis din familie består af dig, din ægtefælle og to eller tre unge børn så sandsynligvis en dejlig klasse C autocamper ville være den rigtige RV for dig. Klasse C autocampere kan sove 5-7 personer komfortabelt. Fleetwood RV gør meget familievenlige klasse C autocamper ligesom Tioga og Jamboree klasse C autocamper.

Hvis RV er til dig og din ægtefælle, så du kan overveje en klasse A gas eller diesel motor hjem. Klasse A autocampere tilbyde alle de væsen bekvemmeligheder i hjemmet og derefter nogle. Klasse A autocampere er fantastisk til nogen, og er en favorit blandt ældre par, der er pensioneret og ønsker at rejse rundt i landet og se deres venner og familie.

LTK: Hvordan skal den forventede udnyttelse tages i betragtning, når de vælger en størrelse?

TL: Overvej også hvad du vil bruge den RV for. Hvis du har planer om RVing fuld tid, vil så have nok plads eller plads til dine ting være meget vigtigt. Hvis du spørger nogen fuld tid RVer de vil fortælle dig, at du ikke kan få nok lagerplads.

De fleste diesel pusher Klasse A autocampere har en fordel frem for andre, fordi de har store "videregivelse" opbevaringsrum nedenunder i chassis træneren. Normalt disse "Slide bakker" kan enten manuelt trukket ud eller har trykknap automatik.

Driving Comfort Zone

LTK: Skal drivende færdigheder og erfaringer overvejes?

TL: Tro det eller ej, i de fleste stater ingen særlig tilladelse skal køre endnu større autocampere som 45-fods motor hjem modeller. Men dine køreevner og komfort zone for manøvrering er vigtigt at overveje. Hvis du ikke er komfortabel kørsel, parkering og manøvrering RV, ikke købe det. Vælg den rigtige størrelse for dig eller har nogen lære dig, hvordan man håndterer det ordentligt. Test-drive RV om muligt at se, om du kan lide det.

Husk på, at de seneste fantastiske nye teknologiske innovationer har gjort håndtering selv store køretøjer enkel og nem. En særlig producent, Newmar Corporation, har, hvad de kalder "Comfort Drive" styring gør det muligt at køre en 45-fods diesel pusher autocamper med kun to fingre. State of the art sikkerhedskopiere monitor systemer komplet med farve video, lyd og sensorer hjælpe med at gøre manøvrering den største RV enkel. Nogle større autocamper producenter tilbyder valgfri Eaton Vorad kollisionsforebyggende systemer.

Convenience

LTK: Er der andre vigtige faktorer at overveje, når de beslutter, hvilken type RV til at købe?

TL: Convenience er også en vigtig faktor til at overveje. Når du ejer en autocamper, du bare dreje nøglen og køre ud. Du kan endda trække bilen stå for nemheds skyld, når du endelig nå frem til din destination. Med en tilkoblede RV der kan være mere forberedelse, før du forlader. På den anden side, behøver påhængskøretøjets autocampere ikke motorer, og derfor har du ingen mekaniske nedbrud at bekymre sig om. Men med et tilkoblede version, du får brug for en bil (i de fleste tilfælde en pick-up truck) til at trække RV.

Valg af en RV forhandler

RV købsvejledning Interview

LTK: Hvad er den bedste måde at komme i gang på udkig efter en RV forhandler?

TL: Tal med RV ejere hvis muligt. Normalt RV forhandlere vil knytte deres klistermærke eller nummerplade ramme med deres navne, logoer mv på RVs de sælger. Du kan også se op fabrikanterne selv. De kan give dig RV specifik klub kontaktoplysninger på mennesker, der ejer deres særlige mærke. Du kan tale med nogle ejere, der sandsynligvis vil give dig en saglig baggrund af RV brand og RV forhandler, der solgte det til dem. Flere producenter har disse klubber, herunder Monaco Coach, Fleetwood RV, Newmar, Holiday Rambler og mere.

Det er også en god idé at deltage i RV shows og stævner. Viser er et godt sted at tjekke alle de nyeste og største autocampere. Der er masser af mennesker, der deltager, hvilket betyder, RV sælgere er normalt meget travlt, og der er normalt en meget mindre pres for at købe. Der kan være en hel RV forhandlere og producenter er repræsenteret på disse shows, så sort og udvælgelse er rart. RV forhandlere altid have særlige "show" tilbud, de tilbyder, og producenter er altid at tilbyde særlige "show" salg incitamenter så godt.

LTK: Hvordan kan RV shoppere afgøre, om en RV forhandler opfylder deres behov?

TL: Når der træffes beslutning om hvilken forhandler til at give din virksomhed til der er flere ting at overveje. De er:

  • Hvor længe har RV forhandler været i branchen?
  • Er virksomheden medlem af nogen lokale eller nationale RV brancheforeninger ligesom Florida Recreational Vehicle Forhandlere Trade Association eller Recreational Vehicle Forhandlere Associations (RVDA) organisering, osv?
  • Har forhandleren have god service og reservedele afdelinger?

RV købsvejledning Interview

  • Har forhandleren har salg og service Awards? Især se på, hvis de har nogen "forbigående" kundeservice Awards. Denne type RV producent Prisen gives til forhandlere, der har leveret fremragende service til kunder, som ikke oprindeligt købe deres RV fra den pågældende forhandler. Desværre vil en hel RV forhandlere ignorere eller ikke gøre tjeneste en prioritet for kunder, der ikke køber deres køretøjer fra dem.
  • Har RV forhandler har et stort udvalg? I modsætning til den automotive industri, der ikke RV forhandlere på hvert gadehjørne. Der er ikke to eller tre forhandlere, der bærer de samme mærker i samme by, amt, eller for den sags skyld, stat i nogle tilfælde. Hvis du kan finde en større forhandler, der har flere af de samme mærker og modeller autocampere, du leder efter, vil du ikke kun have flere forskellige at vælge imellem, men du kan faktisk være i stand til at spare flere penge. Større forhandlere køber i volumen og kan videregive, at besparelserne på til dig.

Shop med tillid

Anvendelsen af ​​disse ekspert tips kan hjælpe dig købe en ny autocamper eller RV med tillid. Gennemgå bedste tidspunkt at købe en RV for yderligere tips til at overveje.