RV gyngestole

RV gyngestole


Mens bilæggelse for din rolige, afslappende aften på campingpladsen, det er de små stykker i hjemmet, der bringer ægte komfort, såsom RV gyngestole. Stirrer på stjernerne, høre naturens lyde og nyde flammerne danse i lejrbål er sjovere i komfort.

Hovedtyper af RV Rocking Stole

Der er to hovedtyper af bærbare gyngestole designet til camping. Begge er folde modeller og passer bekvemt ind i en RV.

Metal-indrammet

Den første type er en metal-indrammet folde rocker med et stof sæde. Der er forskellige muligheder for denne type stol til rådighed, men to populære modeller er Quick Chair - Rocker og Elite Folding Rocker.

Quick Stol - Rocker er konstrueret med en stålramme og beskrevet som en overdimensioneret stol. Sædet er lavet af heavy-duty denier polyester, indeholder den ekstra høje ryg, ekstra pude polstring og omfatter kopholdere på hver arm af stolen. Stolen kan også bruges som en almindelig mødet stol, som rockers kan fjernes fra stolen. Dens mål er 32,5 inches med 29,5 inches med 43 inches. Det er foldbar og kan tages "på farten". Denne stol kan købes flere steder, herunder discountbutikker, camping outlet butikker eller udendørs leverandører.

The Elite Folding Rocker af Prime Products er indrammet med gråt stålrør. Hovedsædet er midnat blå farve. Konstruktionen har, at det er mere komfortabel end mange sammenklappelige stole fordi linjen, der krydser på forsiden af ​​de fleste stole er fraværende. Forøgelse af sikkerhedsfaktor på stolen, en særlig lås sikrer stabilitet i den korrekte position. Vejning 12.5 pounds, stolens dimensioner er 23 inches lang med 35 inches høj med 28 inches dyb.

Wooden indrammet

Den anden type RV gyngestole er et træ indrammet type.

Det træ folde gyngestol bruger en slynge sæde design til at give komfort og afslapning. Det har en indbygget pude og er konstrueret af stof, der er resistent over for både pletter og meldug. Stolen har en alsidig mønster, der gør det muligt at opretholde tre positioner. Det kan folde sig at være en barneseng, eller den kan folde op, eller det kan rock.

Kriterier for en god Rocking Chair

Når du tænker over, hvad slags en gyngestol, du har brug for din RV og campingplads, er der et par ting at overveje.

Størrelse

Når man overvejer en gyngestol bestemt plads, skal du bestemme størrelsen først. For bare henkastet sidde ved ilden og rock, ville en standard størrelse stol være passende. Men hvis du har små børn, som du vil rocke at sove, ville en overdimensioneret stol være bedre.

Stabilitet af Rockers

Afhængig af hvor du gør det mest Camping, stabilitet dine rockere er meget vigtigt. Hvis du typisk lejr på en campingplads med niveau, vedligeholdt campingpladser, du behøver ikke at bekymre sig helt så meget om stabilitet dine rockere. Men hvis din camping stil er lidt mere robust og du sædvanligvis besøger campingpladser fra den slagne vej, så er du måske ønsker at investere i en mere robuste RV gyngestol. Men uanset hvor robust stolen er, er det aldrig klogt at sætte op på ujævne underlag.

Vægt Limit

Nogle stole har grænser for, hvad de sikkert kan holde. Hvis du er en person af større proportioner, eller hvis du vil rokke et barn, kan vægtgrænser af stole være af interesse for dig.

Bekvemmelighed Chair Set-Up

Selv om nogle aspekter af camping er en masse arbejde, vil du ikke ønsker at oprette din stol at være en besværet. Vælg en stol, der er nemt for dig at bære og lås på plads.

Stol Sikkerhed

Anytime du bruger en bærbar, foldbar stol, du står over for risikoen for, at stolen ikke bliver indstillet korrekt. En stol, der har en sikkerhed lås med til at sikre en ordentlig opsætning. Dette vil hjælpe din stol at undgå at bryde sammen, når du sidder i den.

Steder at købe Stole

De fleste udendørs leverandører som Cabela, Bass Pro Stores og Dicks Sporting Goods vil bære en række forskellige stole, der vil tilføje appel til de stille aftener på Deres campingplads. Nogle gange er den bedste ting at gøre, er at gå og prøve disse stole ud. På den måde du ved, at de er komfortable, robuste og passer til dine behov.

Camping ture er sjovt. Plus, de er endnu sjovere, når du har den rette gear og forsyninger. Når du kan sidde ved din campingplads i komfort, vuggende sammen i vinden, du ved, det er en tilfredsstillende campingtur.