RV Fresh Water Holding Tank Cleaning

RV Fresh Water Holding Tank Cleaning

Leder du efter RV frisk vand Brugsvand rengøring tips? Hvis du ejer en rekreativ køretøj, er det vigtigt, at du tager skridt til at holde tankene rene, så vandet stadig er sikkert at drikke, madlavning, og badning.

Betydningen af ​​RV Fresh Water Holding Tank Cleaning

Fordi RV ferskvand spildevandstanke er forseglet og udsat for ekstreme temperaturer, er det ikke realistisk at forvente, at forblive clean uden regelmæssig vedligeholdelse. Som en RV ejer, er det op til dig at holde tankene ordentligt vedligeholdt, så du kan regne med dem til at give vandet i dit RV, der er ren og sikker at bruge til dets egentlige formål.

Korrekt opbevaringstank vedligeholdelse omfatter periodisk rengøring, mindst én gang om året. Det er en god ide at tackle den årlige projekt af RV ferskvand holdingtank rengøring i begyndelsen af ​​campingsæsonen, så du kan starte sæsonen vel vidende, at det vand, der passerer gennem din autocamper haner er så ren og sikker som muligt.

Tips til rengøring en RV Fresh Water Holding Tank

Mens der er ligheder blandt opbevaringstank systemer, er de ikke alle er nøjagtig den samme. Inden en opgave at rense ferskvand holdingtank på din RV, skal du sørge for at gennemgå instruktionsbogen, der fulgte med autocamper. Dokumentet vil give dig oplysninger om størrelsen af ​​dine spildevandstanke, detaljer om, hvor at få adgang til tanken, og andre relevante instruktioner og informationer er specifikke for RV installeret i enheden.

Tøm ferskvandssystemet

Det første skridt i ferskvand bedrift tankrensning er helt at dræne ferskvandssystemet. Begynd med at sikre, at vandvarmeren og vandpumpe er slået fra. Dernæst trække propperne eller åbne ventilerne på vandvarmer og pumpe (afhængigt af hvordan din er konfigureret), og lad vandet løbe ud på jorden. Åbn alle ventiler eller propper på autocamper dræning linjer så godt. Når alt vandet er drænet ud af systemet, lukke ventilerne eller erstatte propperne at forsegle det igen.

Placer Bleach i Holding Tank

For at rengøre holdingtank, skal du udfylde den drænede tank med blegemiddel og vand i den rigtige proportioner. For at skabe den rette styrke renere, skal du kende kapaciteten på din vandtank. Du skal bruge den ene halvdel af en kop blegemiddel for hver 30 gallon, at din frisk vandtank besidder. Hæld blegemiddel i en lille spand eller anden beholder og fyld den med vand. Tragt blegemiddel og vand løsning i det friske vand holdingtank. Tilsæt yderligere vand til tanken, indtil den er fyldt til kapacitet ved at forbinde påfyldningsdysen med en vandslange. Lad blegemiddel og vand til at sidde i din RV bedrift tank til 12 til 18 timer.

Skyl Holding Tank

RV Fresh Water Holding Tank Cleaning

Efter blegemiddel har siddet i tanken i en tilstrækkelig mængde af tid, tænde for vandvarmeren og vandpumpe og lukke ventilen. Tænd hver vandhane i det rekreative køretøj, herunder bruser, og give hver en til at køre indtil du fange duften af ​​blegemiddel i det strømmende vand. Når du er sikker på, at blegemiddel er strømmet gennem hver del af dit ferskvand, du kan slå vandhaner fra. Dernæst skal du dreje fra vandvarmeren og vandpumpe og helt tømme systemet igen.

Fyld tanken med rent vand

Når du har fuldstændig drænet din opbevaringstank af hygiejneprodukter blegemiddel og vand løsning, udskifte propperne eller lukke ventilerne og fyld den op med almindelig, frisk vand. Når tanken er fuld, drej vandhaner tilbage på en ad gangen, og lad vandet løbe, indtil du er sikker på, at du ikke lugter blegemiddel. Dette skridt vil fjerne eventuelle blegemiddel fra linjerne. Når du er færdig gøre dette med hver vandhane, kan du have brugt en betydelig mængde af det friske vand, du har tilføjet til tanken. Du ønsker måske at tilføje ekstra frisk vand, så du kan sætte på din næste campingtur med en helt fuld tank!

Forebyggende vedligeholdelse for Fresh Water Holding Tanks

Når du har renset ud din RV ferskvand holdingtank, overveje at tilføje en kommerciel holdingtank behandling løsning. Dette kan hjælpe med at forhindre alger og bakterier fra opbygning i tanken eller i det mindste forsinke processen. Du kan også vælge at bruge et filter på din vandledninger, for at holde sediment fra at finde sin vej ind i din ferskvand opbevaringstank og VVS-system. Begge disse tips vil hjælpe dig nyde frisk vand, der smager og lugter ren under din RV camping eventyr.