RV: Før du køber en RV Tips

Water Systems Check

Sørg for at kontrollere hele vandsystemet, før de køber en RV. Fyld om bord ferskvand tank og tjekke for lækager fra fyld slange og tank. Luk alle vandhaner og tænde for vandpumpen. Hvis PUMPECYKLUS efter dens oprindelige spil (det skal køre lidt først, mens det under tryk systemet), som angiver en lækage i en tilførselsledning. Kør hver vandhane én ad gangen for at sikre, at der er tilstrækkelig vand levering. Sørg for at kontrollere, at Brusehoved afspærringsventil værker. Når du slukke for vandhanen, skal du sørge for vand pumpen stopper. Kontroller under vasken for lækager i afløb. Fyld affaldstanke og tjekke for utætheder. Dump tankene og sørg for, at ventilerne arbejde problemfrit, og at der ikke er utætheder.

Tjek blå bog

Før du køber en rig, skal du kontrollere Blue Book værdi. Sørg for at have en komplet liste over eventuelle optioner (som generator eller markise) at riggen har, når du får værdien.

Inspektion før levering

Før du kører ud i din nye RV sørg sælgeren giver dig en grundig tur thru af riggen. Sælgeren skal vise dig, hvordan det hele fungerer i at dræne tankene til at konvertere sofaen. Tag et videokamera og registrere, hvordan det hele fungerer. Sørg for at se på båndet, før du første rejse ud.

Tire Inspektion

Før du køber, at RV du har dit øje sørge for at inspicere dækkene. Du må ikke sparke dem, vil det ikke fortælle dig noget, og kun gør ondt din mund!
Kontroller dækkene for ujævnt slid (ligesom den indvendige kant af dækket har mindre slidbane så den udvendige kant. Dette indikerer en tilpasning problem. Check for cupping af slidbanen. Dette indikerer en justering eller stød problem. Kontroller sidevæggene for revner eller spalter Dette indikerer skille vejr kontrol. Kontroller ventil-stilke for revner. Kontrollér eventuelle ventil stamceller extendere for slid. Sørg for at få ned og tjek indersiden af ​​bageste duelt dæk.

Hvad er inkluderet?

Før afvikling på en virksomhed for at leje en RV fra, så sørg for at se, hvad der er inkluderet. Spørg om rengøring indlån, brændstof politikker, affald beholder dumping, og hvad du ville gøre, hvis de rig bryder.

Undersøg for vandskader

Når man ser på en RV for at købe (hovedsagelig en brugt en) Sørg for at tjekke for vandskade. Vandskade skyldes vand siver ind i RV fra enhver åbning i det ydre. Check omkring tagudluftningsanordninger og air condition-enheder, kontrollere omkring alle vindueskarme og væg leddene. Kig efter vand pletter på væggene eller tag. Skub forsigtigt på vægge / tag omkring åbninger og led til at føle for eventuelle 'squishy "områder. Hvis du finder nogen er det en indikation af træ rådne. Også kontrollere, om en muggen eller meldug type lugt. En fugtig område skjult bag en væg eller tag kan forårsage disse typer af dufte.