RV: bekvemmeligheder og faciliteter Tips

Forebyggende vedligeholdelse

Over tid brænderen rum i dit autocampere køleskab kan blive helt beskidt. Dette er på grund af sin placering på ydersiden af ​​RV, udsat for elementerne. For maksimal effektivitet, bør denne rum renses regelmæssigt. For at rense det, først åbne dækslet på ydersiden af ​​RV. Før du gør noget, tage et godt kig. Er der noget galt? Er nogen ledninger tygges af gnavere? Har nogen væsener taget ophold? Hvis de har, du skal rette disse elementer. Ellers en generel rengøring er nemt. (Før vedligeholdelse, skal du sørge for både propan og elektricitet er OFF) Den første ting, du gerne vil gøre, er at rengøre låget. Sørg for, at ventilationshullerne er fri for snavs; dette vil sikre maksimal luftstrøm for korrekt forbrænding mens den kører på propan. Næste fjerne løst materiale fra rummet. Dette kan gøres med en lille hånd kost eller trykluft. Endelig følge dig instruktionsbog og finde brænderen åbning. Blow dette område ud med trykluft. Jeg var forbløffet over, hvor meget junk kom ud, da jeg gjorde det. Nu kan du geninstallere eventuelle adgang covers og nyde en dejlig kold drik fra køleskabet.

Ekstra opbevaring

En måde at tilføje ekstra lagerplads i din RV er at besøge skabet afsnit af din lokale isenkræmmer. Vi målte den ekstra vægplads i vores RV og ledes til Home Depot. Der fandt vi et stort sortiment af wire arrangørerne for skabe. Disse er lette hylder og mange af dem er bygget med læber til at holde genstande i at glide ud.

Rottebekæmpelse

For at holde gnavere ud af din rig her er et par ting du kan gøre:
Den mølkugler eller pebermynte (uddrag vil fungere bedst), kan fungere som en afskrækkende virkning.
Helt forsegling undersiden vil holde dem ud af enheden (de ønsker at være varm og tør også!).
Du kan udfylde eventuelle åbninger i under-vogn med ståluld. De vil holde sig væk fra det også.
1/4 tomme trådnet vil holde gnavere ud, men vær forsigtig med at dække ethvert apparat ventilationskanaler eller åbninger, da disse er designet til at lade i et bestemt luft eller lufte en vis mængde udstødning.
Gør det område uninviting dem ved at fjerne ukrudt eller højt græs fra under riggen og holde trash beholdere tæt lukket.

Opsætning

Ved opsætning af forteltet på din RV sørge for at holde den ene ende lavere end den anden. Dette vil lade noget vand, der akkumulerer løbe fra. Selv hvis det ikke regner, kan du stadig få vand opbygge fra morgen dug eller kondens drop fra dit tag AC.

Hold det Level

For at din køleskab til at fungere korrekt, skal være vandret. Sæt et vaterpas i køleskabet og niveau riggen til at boble. Hvis du konstant kører køleskabet med det off-niveau, kan det medføre skader. Enheden vil være ok, mens du kører på grund af den konstante svajende af din RV.

Rengøring Tips

For at holde dit køleskab rent og lugte godt mellem brugere, fjerne enhver fødevarer fra det. Tør indersiden ned med varmt vand og bagepulver. Lad det tørre. Opbevar altid RV med køleskab og fryser døre holdes åben for at forhindre meldug.

Spare plads

Brug firkantet (eller rektangel) opbevaringsbeholdere i din RV køleskab. De bruger mindre plads end runde beholdere gør.

Mere Markise Set-up

Lad ikke dig fortelt ud, når du forlader RV uden opsyn. Det tager ikke meget vind til det stof, der skal rives i stykker. Selv om dagen er rolig, er det en god ide at rulle den op, når du går væk, bare for at være sikker.

Genbrug og Store

Når du går til købmanden gemme alle plastikposer. Kram dem i en tom væv boks og du har en handy dispenser. Brug dem til skrald eller at holde genanvendeligt.

Velcro

Brug Velcro (r) for at sikre genstande under rejse. Velcro kommer i strimler eller forskårne faner, som regel med en klæbrig opbakning. Brug den til at holde døre lukket, muligvis holdes stadig apparater på tælleren eller hvad.