Rustfrit stål Faux Wall

Rustfrit stål Faux Wall


Rustfrit stål faux vægmaleri og designs giver dig mulighed for at bringe denne slående og moderne stil ind i dit hjem i et budget venlig måde. Ligeledes eksperimenterer med faux rustfrit stål væg teknikker er lidt mere diskret end at gå for rigtige rustfrit stål på dine vægge, så du kan afprøve den stil uden at hoppe i fødderne først.

Skabe en illusion af rustfrit stål Walls

Rustfrit stål væg muligheder spænder fra små, dekorative stykker til plader, der dækker store dele af væggen. Udseendet virker bedst i moderne og moderne design. Selv rustfrit stål væg designs er iøjnefaldende, kan de også være dyrt. Brug faux rustfrit stål design kan spare dig nogle kontanter, mens du stadig lade dig få det udseende.

Når det kommer til faux stål muligheder rustfrit, har du tapet og maling.

Rustfrit stål Effect Baggrund

Hvis du er interesseret i at eksperimentere med rustfrit stål effekt tapet, følgende hjemmesider har store muligheder:

 • Interiør Place
 • DY Dekorationer til hjemmet
 • Wall Decor Butikker

Rustfrit stål effekt maling

De fleste producenter af maling gør en rustfri stål effekt maling (metallak), og du kan bare vælge at male en accent væg med maling for at skabe udseendet af rustfrit stål plating på væggen. Hvis du ønsker at oprette udseendet af mindre rustfri paneler på en accent væg, skal du bruge følgende trin:

 • Hvis væggen er ikke allerede hvid, tilføje to lag hvid maling som en base. Basen bliver nødt til at tørre natten over - ikke forsøge at gå videre, indtil væggen er helt tør og indstillet.
 • Beslut hvilken størrelse du vil have din "paneler" at være. Mål ud disse paneler på væggen og markere dem først med en blyant, og derefter med malerens tape. Disse vil markere de områder, hvor du vil male med din rustfrit maling stål, så sørg for at de er helt jævn og ensartet størrelse. En målestok kan hjælpe dig med at holde på sporet, som du markerer dine afsnit og derefter måle alt op, før du begynder at male.
 • Nu blandes din maling. Brug en del af malingen rustfrit stål med to dele glasur. Sørg for at foretage en batch stor nok til at gennemføre hele projektet som selv en lille variation i partier vil være tydelig i det endelige resultat.
 • Én efter én, skal du bruge en malerrulle til at male et enkelt afsnit. Brug derefter et hav svamp for at skabe en lidt overdrevet stål effekt rustfri. Tag en våd svamp og træk den tilfældigt på tværs af forskellige dele af sektionen og derefter duppe svampen over afsnittet, indtil den ønskede effekt er opnået.
 • Gentag denne proces, indtil alle dine paneler er dækket. Et andet lag kan være påkrævet for at få dit ønskede look.
 • Mens malingen stadig er våd, skal du fjerne malerens tape. Hvis du opdager, at du trækker fra nogle af malingen, mens du fjerner tapen, skal du bruge en kniv til forsigtigt trække den op.
 • Spore en linje på den ene side og øverst eller nederst på hver sektion, så det ligner en skygge bag et stykke paneler. Et sort maling pen fungerer godt til dette job.
 • Klar lak skal nu sættes til hver faux panel. Brug to frakker.

Føj sidste hånd på din Faux Stainless Steel Wall

Du kan tegne en streg under projektet på dette trin. For ekstra pizzazz, lim sølv / grå karton til hvert panel. Skær stykkerne lidt mindre end din paneler så din maling arbejde kan ses langs siden. Hammer hvert stykke på plads ved hjælp af sølv tegnestifter, så det ser ud som om der er rustfri stålplader skruet ind i væggen.